Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Asi nějaká chybka ... je pravda, že on byl dost dlouho mrtvej, tak o tom třeba ani nikdo neví, nebo už se třeba i pohřbil nadobro. Nevim.

Třeba Kurtík poradí? Když jsem viděl, že se tak zkoušel lognout ...

Odesláno

Pamatuju si, když John svolával chat pravidelně každý den ve 20 hodin a možná půl roku, možná i dýl to celkem fungovalo. Podle mně to sice bylo až moc často a možná právě proto, že spousta lidí účast odkládala (dnes nejdu - byl jsem včera a zejtra můžu zase) to nakonec skončilo, ale kdybychom z toho udělali pravidelnost (třeba každé úterý večer nebo tak ...), mohlo by to přece fungovat. Jinak si myslím, že včera těm, co na chatu zašli, bylo fajn.

Odesláno

Jo, Jo, Méďo my si pamatujeme i 14 lidiček na chatu najednou.

I Netopírka se tu objevovala (teď jako by se ztratila).

[upravil dne 8/1/13 20:23 od Pinďa]

Odesláno

Ad chat: je pravda,že s toho odkládaní to pak upadlo a staří členové zde na P-C vědí kolik lidí tam chodilo a co všechno se tam řešilo:D Pokud by bylo o to zájem tak se toho klidně zas ujmu a nějaký den bych udělal svolávání na chat..Třeba neděle navečer nebo v týdnu.

Odesláno

jsem jedině pro ho občas provětrat. Je mi prakticky fuk který den, bavilo by mě to asi nejvíce od 22:00 a dál :D

Teďka to fakt byla bomba

Odesláno
2Pinda a to byl teprve gulas :) pamatuju si, kdyz byl rekord 18, ale myslim, ze to nebyl ten posledni ;)

:myslim:myslim:myslim Těch 14 lidiček tam bylo vícekrát, proto jsem si to zapamatoval. :myslim:myslim:myslim

Nevíš co je s Net???

[upravil dne 9/1/13 20:40 od Pinďa]

post-1673-14109628848951_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...