Guest servisman Odesláno 21. prosinec 2007 Odesláno 21. prosinec 2007 Ještě že to neukradli i s lidma:D http://www.novinky.cz/clanek/129391-v-madarsku-ukradli-plaz-i-s-piskem.html Citovat
MatrixChose Odesláno 21. prosinec 2007 Odesláno 21. prosinec 2007 :o To snad ani neni mozny.. No ale Madari Tatar no... Citovat
aaischa Odesláno 21. prosinec 2007 Odesláno 21. prosinec 2007 tak to je mazec, náhodou ty ženský ukradnout ale krádst písek ... fakt příšerný Citovat
Medvěd Odesláno 21. prosinec 2007 Odesláno 21. prosinec 2007 Trošku mi to připomnělo Cimrmana, konkrétně Vizionáře: Důl??? Víte, co je důl??? To je díra v zemi, tu Vám nemůže nikdo ukrást ................... Citovat
peco Odesláno 21. prosinec 2007 Odesláno 21. prosinec 2007 Původně zaslal: Medvěd Trošku mi to připomnělo Cimrmana, konkrétně Vizionáře: Důl??? Víte, co je důl??? To je díra v zemi, tu Vám nemůže nikdo ukrást ................... :D Citovat
jarajarda Odesláno 21. prosinec 2007 Odesláno 21. prosinec 2007 Původně zaslal: Medvěd Trošku mi to připomnělo Cimrmana, konkrétně Vizionáře: Důl??? Víte, co je důl??? To je díra v zemi, tu Vám nemůže nikdo ukrást ................... No...může....to snad není možný...lidi sou vážně hovada..pardon ale je to tak.... Citovat
Marcel505 Odesláno 21. prosinec 2007 Odesláno 21. prosinec 2007 Původně zaslal: Medvěd Trošku mi to připomnělo Cimrmana, konkrétně Vizionáře: Důl??? Víte, co je důl??? To je díra v zemi, tu Vám nemůže nikdo ukrást ................... Ale vemou... Citovat
Fusion Odesláno 21. prosinec 2007 Odesláno 21. prosinec 2007 Původně zaslal: Marcel505 Původně zaslal: Medvěd Trošku mi to připomnělo Cimrmana, konkrétně Vizionáře: Důl??? Víte, co je důl??? To je díra v zemi, tu Vám nemůže nikdo ukrást ................... Ale vemou... Souhlas, lukrativní záležitost. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.