Vvitty Odesláno 20. prosinec 2007 Odesláno 20. prosinec 2007 taky jsi vyse psal ze das dohromady maximalne 60 tisic.... koncim, jdu delat neco uzitecneho Citovat
terarus Odesláno 20. prosinec 2007 Autor Odesláno 20. prosinec 2007 Původně zaslal: MatrixChose Terarus - Zasláno 20/12/07 v 21:29 - Jinak se prosim te tolik neurazej, o nic nejde. Ale ta tva nerozhodnost a zmena nazoru kazdou chvili me proste celkem udivuje. Hadat se nechci. já se vůbec neurážim jen mě štve že se všichni serete do toho na co se člověk vůbec neptá , mě je jasný že na liesingu nevydělám ale co si budem povidat havárku budu platit tak jako tak protože jezdit s takovymhle autem a pak to náhodou opřu někde o strom a budu mít kulový to jim radši budu platit jak mourovatej a pak mi zaplatej nový auto..a když se nic nestane jedině dobře ale pokoušet to nebudu. těch pár tisíc jim klidně navíc zaplatim v tom nijak problém nevydim . Citovat
terarus Odesláno 20. prosinec 2007 Autor Odesláno 20. prosinec 2007 Původně zaslal: Vvitty taky jsi vyse psal ze das dohromady maximalne 60 tisic.... koncim, jdu delat neco uzitecneho teď si na to kápl a proto možná uvažuju o leasingu Citovat
Medvěd Odesláno 20. prosinec 2007 Odesláno 20. prosinec 2007 Které havarijko umí po bouračce 5ti letýho krámu dát tolik peněz, že si z toho koupíš jiný??? Co takhle amortizace, o tom jsi slyšel ??? Pardon - možná se zase se*u do něčeho, do čeho je mi hov*o - ale mě to prostě nedá Citovat
MatrixChose Odesláno 20. prosinec 2007 Odesláno 20. prosinec 2007 jak jako s takovymhle autem? Sam ho mam a vim, ze dnes preci jenom to uz uplne neco extra taky neni (na celkove pomery, jinak jsem s nima nadmiru spokojen). To ti novy auto nezaplatej, taky je nejaka spoluucast, atd a pokud nejsi denne x hodin na silnici tak se to moc nevyplati, protoze par tisic to take neni. Citovat
jozefsv Odesláno 20. prosinec 2007 Odesláno 20. prosinec 2007 ja myslim ze je tu uz niekto rozhodnuty a presviedcat ho ze robi chybu je zbytocne. mudry sa uci na chybach druhych , hlupy na svojich:papa Citovat
terarus Odesláno 20. prosinec 2007 Autor Odesláno 20. prosinec 2007 mno myšleno tak že kdybych kupoval nějakej z 97-99 tak se to nevyplatí myslel jsem to na tu 2003jku přeci jenom na auto které mě v konečný verzi vyjde přes 200tis se to myslim vyplatí a amortizace ? Myslím že je dobré dostat alespon slušnou i když ne plnou částku než nic a ještě platit . Co jsem tak tady na diskusi četl tak na havarijce ocenění auta je hodně podle zřizovatele někdo tady psal ocenění u jedné havarijky na 230tis u druhé mu auto ocenily na 305tis to je slušnej rozdíl takže to nějak musí jít Citovat
terarus Odesláno 22. prosinec 2007 Autor Odesláno 22. prosinec 2007 Tak jsem dnes byl 2 hodiny v AAA Auto protože jsem dostal typ že tam maj nově 406tku v 2,2Hdičku , po prvním majiteli najeto 80tis a servisní knížku , vypadá velmi dobře jel jsem v tom a paráda . Cena 239tis. Leasing= Jako 30tis akontaci mi nedaj musel bych dát 30% předem Pokud mi to ale počítala s těma 30tis tak mě to vyšlo na 5400Kč/měs po dobu 5ti let takže bych celkem za Auto zaplatil 420tis když se odečtou poviný a havarijka cena je zhruba o 110tis nižší takže 310tis to znamená 70tis úroky to mi nepřijde špatný na 5 let .. Citovat
P607Olda Odesláno 22. prosinec 2007 Odesláno 22. prosinec 2007 Nedáš si říct. NEZAVAZUJ SE DO BUDOUCNOSTI! Možná se oženíš, možná změníš zaměstnání, něco se může zhoršit. Ale leasingu se nezbavíš! Citovat
Pata Odesláno 22. prosinec 2007 Odesláno 22. prosinec 2007 jj, viz sarkomi, zvlast z tak vyhlaseneho autobazaru Citovat
f3Rd@ Odesláno 22. prosinec 2007 Odesláno 22. prosinec 2007 Neprocital jsem celel vlakno, ale jestli muzu poradit, tak si vem radeji pujcku v bance a kup auto za hotove! Teda jestli nepodnikas a nechces to odepisovat z dani... Citovat
P607Olda Odesláno 22. prosinec 2007 Odesláno 22. prosinec 2007 Jinak - ty současné půjčky a leasingy jsou tak snadné - oni potřebují ulovit takové blázny jako jsi ty!!! Nezlob se, že tě nazývám bláznem, ale vidím, že jde do tuhého. Tobě asi opravdu není rady. Udělej aspoň něco: počkej dva měsíce. Já vím, že před koupí se člověka zmocní taková posedlost jako zamilovanost. Zkus to překonat a počkej dva měsíce. [upravil dne 22.12.2007 P607Olda] Citovat
Miku Odesláno 22. prosinec 2007 Odesláno 22. prosinec 2007 Taky jsem měl kdysi auto na leasing - už bych to NEUDĚLAL Staré autí najednou přestalo sloužit a potřeboval jsem jezdit (jakmile skončil tříletý leasing auto jsem prodal -do AAA) [upravil dne 22.12.07 Miku] Citovat
terarus Odesláno 22. prosinec 2007 Autor Odesláno 22. prosinec 2007 njn milý rádcové Stejně přemejším že vemu radši starší kousek okolo 100tis a dám to na leasing jenom na rok abych to měl co nejdřív z krku ale to hdičko vypadalo luxusně. Citovat
f3Rd@ Odesláno 22. prosinec 2007 Odesláno 22. prosinec 2007 Původně zaslal: terarus njn milý rádcové Stejně přemejším že vemu radši starší kousek okolo 100tis a dám to na leasing jenom na rok abych to měl co nejdřív z krku ale to hdičko vypadalo luxusně. Vem si radeji fakt pujcku v bance a auto kup za hotove... ver mi. Citovat
terarus Odesláno 22. prosinec 2007 Autor Odesláno 22. prosinec 2007 jenže kdo mi dá půjčku když nemám ještě danové přiznání , tudíž nemůžu doložit zisk . Citovat
Medvěd Odesláno 22. prosinec 2007 Odesláno 22. prosinec 2007 Terarusi - celé vlákno mi přijde jako mlácení prázdné slámy s očekáváním, že odněkud to zrno prostě MUSÍ vypadnout. Myslím si, že leasing nebo úvěr Ti jako "nebonitní" osobě nikdo soudnej nedá - snad jen firmy typu PROVIDENT FINANCIAL, které ale opravdu obejdi velikým obloukem, nebo Tě připraví i o slipy. Zde na fóru Ti už mnoho lidí radilo, jak Tvou situaci řešit s chladnou hlavou - tyhle rady Ty ale zjevně slyšet nehodláš a pořád vedeš svou Chceš - li si nabít ústa, dobře, je to Tvá volba a tím bych asi celé toto vlákno shrnul a uzavřel. Citovat
vix Odesláno 22. prosinec 2007 Odesláno 22. prosinec 2007 LOCK ? MYslím, že už k danému tématu není co říci. Malým dětem se taky říká - nesahej na kamna. Holt se musí spálit každý sám. Citovat
terarus Odesláno 22. prosinec 2007 Autor Odesláno 22. prosinec 2007 asi máš pravdu , počkám a vydělám si na něj a pak teprve koupím ale to mi bude trvat tak půl roku a jak se znám tak pak radši koupím mašinu a budu zas bez auta. Dnes mě poprve nechala ve štychu ta moje popelnice , nejdřív jsem uplně vyštavil baterku a pak mě musel soused roztahovat a že sme ujeli dálku než to chytlo Citovat
f3Rd@ Odesláno 22. prosinec 2007 Odesláno 22. prosinec 2007 Původně zaslal: terarus asi máš pravdu , počkám a vydělám si na něj a pak teprve koupím ale to mi bude trvat tak půl roku a jak se znám tak pak radši koupím mašinu a budu zas bez auta. Dnes mě poprve nechala ve štychu ta moje popelnice , nejdřív jsem uplně vyštavil baterku a pak mě musel soused roztahovat a že sme ujeli dálku než to chytlo tak invsetuj do nove baterky... budes mit pod stromeckem pekny darek... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.