Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: MatrixChose

Terarus - Zasláno 20/12/07 v 21:29 - Jinak se prosim te tolik neurazej, o nic nejde. Ale ta tva nerozhodnost a zmena nazoru kazdou chvili me proste celkem udivuje. Hadat se nechci.

já se vůbec neurážim :super jen mě štve že se všichni serete do toho na co se člověk vůbec neptá , mě je jasný že na liesingu nevydělám ale co si budem povidat havárku budu platit tak jako tak protože jezdit s takovymhle autem a pak to náhodou opřu někde o strom a budu mít kulový to jim radši budu platit jak mourovatej a pak mi zaplatej nový auto..a když se nic nestane jedině dobře ale pokoušet to nebudu. těch pár tisíc jim klidně navíc zaplatim v tom nijak problém nevydim .

Odesláno

Které havarijko umí po bouračce 5ti letýho krámu dát tolik peněz, že si z toho koupíš jiný??? Co takhle amortizace, o tom jsi slyšel ???

Pardon - možná se zase se*u do něčeho, do čeho je mi hov*o - ale mě to prostě nedá

Odesláno
:o jak jako s takovymhle autem? Sam ho mam a vim, ze dnes preci jenom to uz uplne neco extra taky neni (na celkove pomery, jinak jsem s nima nadmiru spokojen). To ti novy auto nezaplatej, taky je nejaka spoluucast, atd a pokud nejsi denne x hodin na silnici tak se to moc nevyplati, protoze par tisic to take neni.
Odesláno

mno myšleno tak že kdybych kupoval nějakej z 97-99 tak se to nevyplatí myslel jsem to na tu 2003jku přeci jenom na auto které mě v konečný verzi vyjde přes 200tis se to myslim vyplatí a amortizace ? Myslím že je dobré dostat alespon slušnou i když ne plnou částku než nic a ještě platit . Co jsem tak tady na diskusi četl tak na havarijce ocenění auta je hodně podle zřizovatele někdo tady psal ocenění u jedné havarijky na 230tis u druhé mu auto ocenily na 305tis to je slušnej rozdíl takže to nějak musí jít :papa

Odesláno

Tak jsem dnes byl 2 hodiny v AAA Auto protože jsem dostal typ že tam maj nově 406tku v 2,2Hdičku , po prvním majiteli najeto 80tis a servisní knížku , vypadá velmi dobře jel jsem v tom a paráda . Cena 239tis. Leasing= Jako 30tis akontaci mi nedaj musel bych dát 30% předem Pokud mi to ale počítala s těma 30tis tak mě to vyšlo na 5400Kč/měs po dobu 5ti let takže bych celkem za Auto zaplatil 420tis když se odečtou poviný a havarijka cena je zhruba o 110tis nižší takže 310tis to znamená 70tis úroky to mi nepřijde špatný na 5 let ..

Odesláno

Neprocital jsem celel vlakno, ale jestli muzu poradit, tak si vem radeji pujcku v bance a kup auto za hotove! Teda jestli nepodnikas a nechces to odepisovat z dani...

Odesláno

Jinak - ty současné půjčky a leasingy jsou tak snadné - oni potřebují ulovit takové blázny jako jsi ty!!! Nezlob se, že tě nazývám bláznem, ale vidím, že jde do tuhého. Tobě asi opravdu není rady.

Udělej aspoň něco: počkej dva měsíce.

Já vím, že před koupí se člověka zmocní taková posedlost jako zamilovanost. Zkus to překonat a počkej dva měsíce.

[upravil dne 22.12.2007 P607Olda]

Odesláno

Taky jsem měl kdysi auto na leasing - už bych to NEUDĚLAL

Staré autí najednou přestalo sloužit a potřeboval jsem jezdit (jakmile skončil tříletý leasing auto jsem prodal -do AAA)

[upravil dne 22.12.07 Miku]

Odesláno

njn milý rádcové :D Stejně přemejším že vemu radši starší kousek okolo 100tis a dám to na leasing jenom na rok abych to měl co nejdřív z krku ale to hdičko vypadalo luxusně.

Odesláno
Původně zaslal: terarus

njn milý rádcové :D Stejně přemejším že vemu radši starší kousek okolo 100tis a dám to na leasing jenom na rok abych to měl co nejdřív z krku ale to hdičko vypadalo luxusně.

Vem si radeji fakt pujcku v bance a auto kup za hotove... ver mi.

Odesláno

Terarusi - celé vlákno mi přijde jako mlácení prázdné slámy s očekáváním, že odněkud to zrno prostě MUSÍ vypadnout.

Myslím si, že leasing nebo úvěr Ti jako "nebonitní" osobě nikdo soudnej nedá - snad jen firmy typu PROVIDENT FINANCIAL, které ale opravdu obejdi velikým obloukem, nebo Tě připraví i o slipy.

Zde na fóru Ti už mnoho lidí radilo, jak Tvou situaci řešit s chladnou hlavou - tyhle rady Ty ale zjevně slyšet nehodláš a pořád vedeš svou

Chceš - li si nabít ústa, dobře, je to Tvá volba a tím bych asi celé toto vlákno shrnul a uzavřel.

Odesláno

LOCK ?

MYslím, že už k danému tématu není co říci.

Malým dětem se taky říká - nesahej na kamna. Holt se musí spálit každý sám.

Odesláno

asi máš pravdu , počkám a vydělám si na něj a pak teprve koupím ale to mi bude trvat tak půl roku a jak se znám tak pak radši koupím mašinu :D a budu zas bez auta. Dnes mě poprve nechala ve štychu ta moje popelnice , nejdřív jsem uplně vyštavil baterku a pak mě musel soused roztahovat a že sme ujeli dálku než to chytlo :grr

Odesláno
Původně zaslal: terarus

asi máš pravdu , počkám a vydělám si na něj a pak teprve koupím ale to mi bude trvat tak půl roku a jak se znám tak pak radši koupím mašinu :D a budu zas bez auta. Dnes mě poprve nechala ve štychu ta moje popelnice , nejdřív jsem uplně vyštavil baterku a pak mě musel soused roztahovat a že sme ujeli dálku než to chytlo :grr

tak invsetuj do nove baterky... :super budes mit pod stromeckem pekny darek...:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...