Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: terarus

jinak na klimošce trvám , nejlépe bych koupil v plné výbavě s palubním pc a navigačkou jenom bez koženejch sedaček..co je také pěkné je tohle :http://aukro.cz/item286426104_peugeot_406_combi_vonavka_.html

jenom škoda ten strašnej obsah :roll

Třílitr s automatem žere přes 10. Ale nevíš, co se za tím autem skrývá, jeho historie. Dobré by bylo vědět něco o majiteli a historii auta.

Odesláno
Původně zaslal: P607Olda

Na této je důležité, že ji Rebik doporučuje. Jinak ten rok výroby prakticky nepoznáš, mám ve firmě několik 406 z roku 97 a jezdí jak drak - asi to byl povedený rok:super

99 je cena k dohodě, takže se ještě dá smlouvat.

njn ,ale jelikož už měsíc nenapsal tak už bude asi pryč a stovku stejně dohromady nedám :bojim když ji nechá za 60tis. tak ji beru hned :D:D:D

Odesláno

terarus: prave proto, jakou mas vyplatu atd... jak psal Olda - pojisteni + havarijka a nez se nadejes, tak zjistis, ze sis vlastne koupil auto o 50tis drazsi, ktere budes o to dele splacet... Moje heslo je, ze pokud na to nemam, tak si to nekupuju :super

Mi jako studentovi nemusis rikat, jak se vydelavaji penize... taky kazdou Korunu nekolikrat obracim ;)

Odesláno
Původně zaslal: P607Olda

jinak na klimošce trvám , nejlépe bych koupil v plné výbavě s palubním pc a navigačkou jenom bez koženejch sedaček..co je také pěkné je tohle :http://aukro.cz/item286426104_peugeot_406_combi_vonavka_.html

jenom škoda ten strašnej obsah :roll

Třílitr s automatem žere přes 10. Ale nevíš, co se za tím autem skrývá, jeho historie. Dobré by bylo vědět něco o majiteli a historii auta.

njn žere o 3litry /na 100km víc ale taky je o 8tisíc vyšší pojistka což se za rok o minimálně 20tis prodraží myslím že to je zbytečné. Ta 1,8mička bude plně stačit ..

Odesláno
Původně zaslal: Pata

terarus: prave proto, jakou mas vyplatu atd... jak psal Olda - pojisteni + havarijka a nez se nadejes, tak zjistis, ze sis vlastne koupil auto o 50tis drazsi, ktere budes o to dele splacet... Moje heslo je, ze pokud na to nemam, tak si to nekupuju :super

Mi jako studentovi nemusis rikat, jak se vydelavaji penize... taky kazdou Korunu nekolikrat obracim ;)

Njn jenže pro mě platit např.5000/měs. není problém a za 2roky je auto moje i s tím že za něj zaplatím o něco víc .

Odesláno

ono je lepsi dat kilo za auto, ktere je ve slusnem stavu, nez 60 za plecku, do ktery pak stejne nasypes dalsich pade a porad to bude vrak... osobne 406 combi s cenou vyrazne pod kilo vrele nedoporucuju...

a pri tvem prijmu bych zapomel na veci jako navigacka, velky obsah motoru, leasing a podobne hlouposti...

Odesláno

Pokud dobře počítám, tak podle toho co jsi psal vyděláš něco kolem 15 tis. Vezmeš si úvěr 5tis měsíčně, něco sežere nějakej prvotní servis, něco projíš, utratíš, benzín či nafta, provozní výdaje.....co když se Ti něco na autě posere? Tak buď nebudeš chvíli existovat a šetřit, nebo si půjčíš a budeš to po trochách splácet. Osobně - a pokud chceš dát 30% akontaci tak beztak uvažuješ nad prodejem 205 s tím, že ty prachy použiješ na akontaci - si myslím, že máš prd našetřeno, já bych se na něco takovýho vykašlal a jezdil v té 205 a šetřil. Teď se Ti to zdá v pohodě, ale nemůžeš vědět co bude za pár měsíců a ono splácet 5 tisíc není úplně sranda. Za dva roky našetříš kilo a koupíš si za ty prachy lepší auto.

Odesláno

no soude podle toho co inzerujes v bazaru bych mozna doporucil navstevu jineho nez bankovniho ustavu... :D

ale vazne, zamysli se jestli budes mit na splaceni a nasledny provoz a servis, a to ze zaplatis 30% jako akontaci porad u takto starych aut nevidim jako dostatecnou zaruku pro leasingovku pro pripad problemu, tyhle auta nejsou poradne prodejny a malokde najdes pojistovnu co dela havarijko na auta starsi 8 let. uz jen proto, ze tabulkove ceny tech aut jsou nizsi nez ceny v bazarech a v podstate kazda nehoda se rovna totalce...

[upravil dne 20.12.07 Vvitty]

Odesláno

No ono me hlavne prijde, ze dotycny tezarus poradne nevi co chce. Nejdriv 205 prodat draze, pak vubec, ted zase levne. Pak chce neco starsiho, levnyho, pak trilitra a pak zase zpet jednaosmu. Fakt uz nevim, co si myslet :myslim Sorry tezarusi za OT, ale fakt kdyz to tak ctu, pripadas mi jak 10 -letej kluk v tomhle. Jinak to nemyslim nijak ve zlym, jen rikam co si myslim

Odesláno
Původně zaslal: MatrixChose

No ono me hlavne prijde, ze dotycny tezarus poradne nevi co chce. Nejdriv 205 prodat draze, pak vubec, ted zase levne. Pak chce neco starsiho, levnyho, pak trilitra a pak zase zpet jednaosmu. Fakt uz nevim, co si myslet :myslim Sorry tezarusi za OT, ale fakt kdyz to tak ctu, pripadas mi jak 10 -letej kluk v tomhle. Jinak to nemyslim nijak ve zlym, jen rikam co si myslim

můžu vědět kde jsem chtěl třílitra ? trochu překrucuješ pravdu . Tak sorry že se ptám už se ptát na nic nebudu:xvul

Odesláno

ha ha ha:potlesk neřikám že bylo moc chytrý vrazit do starýho diesla 70tis ale bylo to moje první auto a řikal jsem si že z něj udělám alespon trochu spolehlivou karu .mno ale nechme bejt:super jinak řikám že bych raději auto z roku 2003 a to máš jenom 4 roky starý :aut

a bud rad, ze to bylo jenom 70tis :super Mel bys to brat jako zkusenost a ne hned kupovat dalsi past na penize a jeste si na tu past pujcovat :myslim

Odesláno

Kupovat auto na leasing nebo úvěr beru jako jednu z největších blbostí, co člověk může udělat (vlastní zkušenost mám za sebou, už jsem tu i mnohokrát zmiňoval). Auto je a bude spotřebák s průběžným podstatným cenovým poklesem, když budeš jezdit (jak Ti tu několik rozumnějších radilo) dva roky v tý "vyšlechtěný" 205ce, tak si můžeš našetřit a pak koupit něco samozřejmě novějšího (406ku kombajna z roku 2003 v plný palbě a za 100 000 Kč to bych fakt rád viděl, vezmeš mě s sebou, až to půjdeš kupovat???)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...