P607Olda Odesláno 20. prosinec 2007 Odesláno 20. prosinec 2007 Původně zaslal: terarus jinak na klimošce trvám , nejlépe bych koupil v plné výbavě s palubním pc a navigačkou jenom bez koženejch sedaček..co je také pěkné je tohle :http://aukro.cz/item286426104_peugeot_406_combi_vonavka_.html jenom škoda ten strašnej obsah Třílitr s automatem žere přes 10. Ale nevíš, co se za tím autem skrývá, jeho historie. Dobré by bylo vědět něco o majiteli a historii auta. Citovat
terarus Odesláno 20. prosinec 2007 Autor Odesláno 20. prosinec 2007 Původně zaslal: P607Olda Na této je důležité, že ji Rebik doporučuje. Jinak ten rok výroby prakticky nepoznáš, mám ve firmě několik 406 z roku 97 a jezdí jak drak - asi to byl povedený rok:super 99 je cena k dohodě, takže se ještě dá smlouvat. njn ,ale jelikož už měsíc nenapsal tak už bude asi pryč a stovku stejně dohromady nedám když ji nechá za 60tis. tak ji beru hned :D:D Citovat
Pata Odesláno 20. prosinec 2007 Odesláno 20. prosinec 2007 terarus: prave proto, jakou mas vyplatu atd... jak psal Olda - pojisteni + havarijka a nez se nadejes, tak zjistis, ze sis vlastne koupil auto o 50tis drazsi, ktere budes o to dele splacet... Moje heslo je, ze pokud na to nemam, tak si to nekupuju Mi jako studentovi nemusis rikat, jak se vydelavaji penize... taky kazdou Korunu nekolikrat obracim Citovat
terarus Odesláno 20. prosinec 2007 Autor Odesláno 20. prosinec 2007 Původně zaslal: P607Olda Původně zaslal: terarus jinak na klimošce trvám , nejlépe bych koupil v plné výbavě s palubním pc a navigačkou jenom bez koženejch sedaček..co je také pěkné je tohle :http://aukro.cz/item286426104_peugeot_406_combi_vonavka_.html jenom škoda ten strašnej obsah Třílitr s automatem žere přes 10. Ale nevíš, co se za tím autem skrývá, jeho historie. Dobré by bylo vědět něco o majiteli a historii auta. njn žere o 3litry /na 100km víc ale taky je o 8tisíc vyšší pojistka což se za rok o minimálně 20tis prodraží myslím že to je zbytečné. Ta 1,8mička bude plně stačit .. Citovat
terarus Odesláno 20. prosinec 2007 Autor Odesláno 20. prosinec 2007 Původně zaslal: Pata terarus: prave proto, jakou mas vyplatu atd... jak psal Olda - pojisteni + havarijka a nez se nadejes, tak zjistis, ze sis vlastne koupil auto o 50tis drazsi, ktere budes o to dele splacet... Moje heslo je, ze pokud na to nemam, tak si to nekupuju Mi jako studentovi nemusis rikat, jak se vydelavaji penize... taky kazdou Korunu nekolikrat obracim Njn jenže pro mě platit např.5000/měs. není problém a za 2roky je auto moje i s tím že za něj zaplatím o něco víc . Citovat
Pata Odesláno 20. prosinec 2007 Odesláno 20. prosinec 2007 terarus: tak zivot je otazkou priorit... Citovat
Vvitty Odesláno 20. prosinec 2007 Odesláno 20. prosinec 2007 ono je lepsi dat kilo za auto, ktere je ve slusnem stavu, nez 60 za plecku, do ktery pak stejne nasypes dalsich pade a porad to bude vrak... osobne 406 combi s cenou vyrazne pod kilo vrele nedoporucuju... a pri tvem prijmu bych zapomel na veci jako navigacka, velky obsah motoru, leasing a podobne hlouposti... Citovat
Hadra Odesláno 20. prosinec 2007 Odesláno 20. prosinec 2007 Pokud dobře počítám, tak podle toho co jsi psal vyděláš něco kolem 15 tis. Vezmeš si úvěr 5tis měsíčně, něco sežere nějakej prvotní servis, něco projíš, utratíš, benzín či nafta, provozní výdaje.....co když se Ti něco na autě posere? Tak buď nebudeš chvíli existovat a šetřit, nebo si půjčíš a budeš to po trochách splácet. Osobně - a pokud chceš dát 30% akontaci tak beztak uvažuješ nad prodejem 205 s tím, že ty prachy použiješ na akontaci - si myslím, že máš prd našetřeno, já bych se na něco takovýho vykašlal a jezdil v té 205 a šetřil. Teď se Ti to zdá v pohodě, ale nemůžeš vědět co bude za pár měsíců a ono splácet 5 tisíc není úplně sranda. Za dva roky našetříš kilo a koupíš si za ty prachy lepší auto. Citovat
terarus Odesláno 20. prosinec 2007 Autor Odesláno 20. prosinec 2007 konec [upravil dne 20.12.2007 terarus] Citovat
vix Odesláno 20. prosinec 2007 Odesláno 20. prosinec 2007 jestli leasing dostaneš nebo nedostaneš se zeptej v příslušném bankovním ústavu ... Citovat
Vvitty Odesláno 20. prosinec 2007 Odesláno 20. prosinec 2007 no soude podle toho co inzerujes v bazaru bych mozna doporucil navstevu jineho nez bankovniho ustavu... ale vazne, zamysli se jestli budes mit na splaceni a nasledny provoz a servis, a to ze zaplatis 30% jako akontaci porad u takto starych aut nevidim jako dostatecnou zaruku pro leasingovku pro pripad problemu, tyhle auta nejsou poradne prodejny a malokde najdes pojistovnu co dela havarijko na auta starsi 8 let. uz jen proto, ze tabulkove ceny tech aut jsou nizsi nez ceny v bazarech a v podstate kazda nehoda se rovna totalce... [upravil dne 20.12.07 Vvitty] Citovat
MatrixChose Odesláno 20. prosinec 2007 Odesláno 20. prosinec 2007 No ono me hlavne prijde, ze dotycny tezarus poradne nevi co chce. Nejdriv 205 prodat draze, pak vubec, ted zase levne. Pak chce neco starsiho, levnyho, pak trilitra a pak zase zpet jednaosmu. Fakt uz nevim, co si myslet Sorry tezarusi za OT, ale fakt kdyz to tak ctu, pripadas mi jak 10 -letej kluk v tomhle. Jinak to nemyslim nijak ve zlym, jen rikam co si myslim Citovat
terarus Odesláno 20. prosinec 2007 Autor Odesláno 20. prosinec 2007 :xvulkonec [upravil dne 20.12.2007 terarus] Citovat
terarus Odesláno 20. prosinec 2007 Autor Odesláno 20. prosinec 2007 Původně zaslal: MatrixChose No ono me hlavne prijde, ze dotycny tezarus poradne nevi co chce. Nejdriv 205 prodat draze, pak vubec, ted zase levne. Pak chce neco starsiho, levnyho, pak trilitra a pak zase zpet jednaosmu. Fakt uz nevim, co si myslet Sorry tezarusi za OT, ale fakt kdyz to tak ctu, pripadas mi jak 10 -letej kluk v tomhle. Jinak to nemyslim nijak ve zlym, jen rikam co si myslim můžu vědět kde jsem chtěl třílitra ? trochu překrucuješ pravdu . Tak sorry že se ptám už se ptát na nic nebudu:xvul Citovat
Pata Odesláno 20. prosinec 2007 Odesláno 20. prosinec 2007 Původně zaslal: terarus ha ha ha:potlesk neřikám že bylo moc chytrý vrazit do starýho diesla 70tis ale bylo to moje první auto a řikal jsem si že z něj udělám alespon trochu spolehlivou karu .mno ale nechme bejt:super jinak řikám že bych raději auto z roku 2003 a to máš jenom 4 roky starý a bud rad, ze to bylo jenom 70tis Mel bys to brat jako zkusenost a ne hned kupovat dalsi past na penize a jeste si na tu past pujcovat Citovat
MatrixChose Odesláno 20. prosinec 2007 Odesláno 20. prosinec 2007 Terarus - Zasláno 20/12/07 v 21:29 - Jinak se prosim te tolik neurazej, o nic nejde. Ale ta tva nerozhodnost a zmena nazoru kazdou chvili me proste celkem udivuje. Hadat se nechci. Citovat
Vvitty Odesláno 20. prosinec 2007 Odesláno 20. prosinec 2007 auto z roku 2003 nebude za kilo, a jestli jo, tak to bude corka nebo pekna past... Citovat
Medvěd Odesláno 20. prosinec 2007 Odesláno 20. prosinec 2007 Kupovat auto na leasing nebo úvěr beru jako jednu z největších blbostí, co člověk může udělat (vlastní zkušenost mám za sebou, už jsem tu i mnohokrát zmiňoval). Auto je a bude spotřebák s průběžným podstatným cenovým poklesem, když budeš jezdit (jak Ti tu několik rozumnějších radilo) dva roky v tý "vyšlechtěný" 205ce, tak si můžeš našetřit a pak koupit něco samozřejmě novějšího (406ku kombajna z roku 2003 v plný palbě a za 100 000 Kč to bych fakt rád viděl, vezmeš mě s sebou, až to půjdeš kupovat???) Citovat
terarus Odesláno 20. prosinec 2007 Autor Odesláno 20. prosinec 2007 neřikám že 2003jku za kilo , 2003jka v kombikoj se pohybuje co tak vydím okolo 180tis už jsem to někde výše psal stačí číst:mrk Citovat
Pata Odesláno 20. prosinec 2007 Odesláno 20. prosinec 2007 takze v podstate plkame o nicem, sam nevis, co chces, a poradit si evidentne nenechas ne nadarmo se rika, ze kazdy si na to musi prijit sam Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.