Marcel505 Odesláno 17. prosinec 2007 Odesláno 17. prosinec 2007 Napsal jsem Simca klubu. Nedalo mi to, a napsal jsem do Simca klubu, který do KARLA často chodil, toto mi bylo odpovězeno: Chodili jsme tam rok, ale už atm nepůjdem. Ta obsluha je horší než u mně doma. M.P. Já to tenkrát někde psal, že jsme se předtím měli poptat na zkušenosti. Čas nevrátíme. Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 18. prosinec 2007 Odesláno 18. prosinec 2007 Je naprosto normální, že pinglové dávají, jak se říká "DO PALICE" a sem tam přibude nějaká ta čárka. U piv a nealk bych to viděl takhle. U jídel se mi to zdá divný. A ještě takový můj postřeh. Nejsem líný kroku, tak jsem si tam skočil přímo na bar pro nějaký pití. Chování té malé černé pinglice, bylo více než podivné mlátila tam s nádobím o pult, psala nějaké čárky do našeho cechu a nadávala jak dlaždič, že si zrovna teď někdo z nás objednal nějakej džus s vodou či co, když tam byla před chvílí. Jsem zvyklej na ledacos ale tak silnej projev negativismu u pingla jsem už dlouho nezaregistroval. Fakt ta obsluha byla víc než jen divná..... P.S.: Jo PINGL je číšník (kdyby náhodou ) [upravil dne 18/12/07 Autoškolič Dodo] Citovat
Vvitty Odesláno 18. prosinec 2007 Odesláno 18. prosinec 2007 Na pristi rok mam vyhlidnuteho neco jineho, pokud to projde Citovat
Medvěd Odesláno 18. prosinec 2007 Autor Odesláno 18. prosinec 2007 Vvitty - dobročinosti se meze nekladou, tuto pihu na jinak příjemném srazu berme jako ponaučení osobně se začínám blížit pocitu, že chyba není na naší polovině jřiště a že u těch jídel prostě došlo k "opomenutí" škrtnutí položky (stejně jako u pití) Tím bych to tedy celé uzavřel a všem ještě jednou děkuju za příjemně ztrávené sobotní odpoledne. Citovat
MatrixChose Odesláno 18. prosinec 2007 Odesláno 18. prosinec 2007 Původně zaslal: Autoškolič Dodo Je naprosto normální, že pinglové dávají, jak se říká "DO PALICE" a sem tam přibude nějaká ta čárka. U piv a nealk bych to viděl takhle. U jídel se mi to zdá divný. A ještě takový můj postřeh. Nejsem líný kroku, tak jsem si tam skočil přímo na bar pro nějaký pití. Chování té malé černé pinglice, bylo více než podivné mlátila tam s nádobím o pult, psala nějaké čárky do našeho cechu a nadávala jak dlaždič, že si zrovna teď někdo z nás objednal nějakej džus s vodou či co, když tam byla před chvílí. Jsem zvyklej na ledacos ale tak silnej projev negativismu u pingla jsem už dlouho nezaregistroval. Fakt ta obsluha byla víc než jen divná..... P.S.: Jo PINGL je číšník (kdyby náhodou ) [upravil dne 18/12/07 Autoškolič Dodo] Tak ten dzus s vodou byl muj a objednaval jsem ho 2x takze chyba nebyla tak nejak u me Citovat
Marcel505 Odesláno 18. prosinec 2007 Odesláno 18. prosinec 2007 Původně zaslal: Autoškolič Dodo ... A ještě takový můj postřeh. Nejsem líný kroku, tak jsem si tam skočil přímo na bar pro nějaký pití. Chování té malé černé pinglice, bylo více než podivné mlátila tam s nádobím o pult, psala nějaké čárky do našeho cechu a nadávala jak dlaždič, že si zrovna teď někdo z nás objednal nějakej džus s vodou či co, když tam byla před chvílí. Jsem zvyklej na ledacos ale tak silnej projev negativismu u pingla jsem už dlouho nezaregistroval. Fakt ta obsluha byla víc než jen divná..... P.S.: Jo PINGL je číšník (kdyby náhodou ) [upravil dne 18/12/07 Autoškolič Dodo] Pingl byl v tomto případě fakt "Pingl" Jo a potvrzuji, já si tam taky došel pro čaj a měla nějaký kecy, jenže takový poloviční, kdy nevíš, zda mluví k tobě nebo máš slyšiny... Citovat
myryn Odesláno 19. prosinec 2007 Odesláno 19. prosinec 2007 Zúčastnil jsem se již x různých srazů - po 5ti 10ti... letech Ale vždy se našla nějaká "vyžírka" která neplatila. Je to asi v "český povaze s někým tzv. vyjebat" Proto VŽDY vyžaduji samostatný lístek i když se na mě obsluha divně dívá - říkám poznáte to při konečném zúčtování................... :( [upravil dne 19.12.2007 myryn] Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 20. prosinec 2007 Odesláno 20. prosinec 2007 Původně zaslal: MatrixChose Původně zaslal: Autoškolič Dodo Je naprosto normální, že pinglové dávají, jak se říká "DO PALICE" a sem tam přibude nějaká ta čárka. U piv a nealk bych to viděl takhle. U jídel se mi to zdá divný. A ještě takový můj postřeh. Nejsem líný kroku, tak jsem si tam skočil přímo na bar pro nějaký pití. Chování té malé černé pinglice, bylo více než podivné mlátila tam s nádobím o pult, psala nějaké čárky do našeho cechu a nadávala jak dlaždič, že si zrovna teď někdo z nás objednal nějakej džus s vodou či co, když tam byla před chvílí. Jsem zvyklej na ledacos ale tak silnej projev negativismu u pingla jsem už dlouho nezaregistroval. Fakt ta obsluha byla víc než jen divná..... P.S.: Jo PINGL je číšník (kdyby náhodou ) [upravil dne 18/12/07 Autoškolič Dodo] Tak ten dzus s vodou byl muj a objednaval jsem ho 2x takze chyba nebyla tak nejak u me Kdyby sis ho objednal 10x sólo. Je to její práce. Já taky nebudu hulákat na lidi v autě, že furt něco dělají blbě... Fakt příšerná "Pinglica". Citovat
Guest Scratch Odesláno 21. prosinec 2007 Odesláno 21. prosinec 2007 tak u koly si nejsem jistej jestli jsme meli tri nebo ctyri, ale zase jsem zaplatil 3 piva alko a 6 nealko a mel jsem jen 4 nealko, tak se to snad nejak smazne, pokud ne, doplatim medvedovi klidne tu jednu kolu, i kdyby byla navic.... jako kdybych tohle nepredpokladal, neni lepsi mit listek zvlast? Ja uz to tak zavedl i na tridnim sraze Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.