Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Proč mám tak špatný pocit z letošního Vánočního posezení

Recommended Posts

Odesláno

Napsal jsem Simca klubu.

Nedalo mi to, a napsal jsem do Simca klubu, který do KARLA často chodil, toto mi bylo odpovězeno:

Chodili jsme tam rok, ale už atm nepůjdem. Ta obsluha je horší než u mně

doma.

M.P.

Já to tenkrát někde psal, že jsme se předtím měli poptat na zkušenosti. Čas nevrátíme. :(

Odesláno

Je naprosto normální, že pinglové dávají, jak se říká "DO PALICE" a sem tam přibude nějaká ta čárka. U piv a nealk bych to viděl takhle. U jídel se mi to zdá divný.

A ještě takový můj postřeh. Nejsem líný kroku, tak jsem si tam skočil přímo na bar pro nějaký pití. Chování té malé černé pinglice, bylo více než podivné mlátila tam s nádobím o pult, psala nějaké čárky do našeho cechu a nadávala jak dlaždič, že si zrovna teď někdo z nás objednal nějakej džus s vodou či co, když tam byla před chvílí. Jsem zvyklej na ledacos ale tak silnej projev negativismu u pingla jsem už dlouho nezaregistroval. Fakt ta obsluha byla víc než jen divná.....

P.S.: Jo PINGL je číšník (kdyby náhodou ;))

[upravil dne 18/12/07 Autoškolič Dodo]

Odesláno

Vvitty - dobročinosti se meze nekladou, tuto pihu na jinak příjemném srazu berme jako ponaučení

osobně se začínám blížit pocitu, že chyba není na naší polovině jřiště a že u těch jídel prostě došlo k "opomenutí" škrtnutí položky (stejně jako u pití)

Tím bych to tedy celé uzavřel

a všem ještě jednou děkuju za příjemně ztrávené sobotní odpoledne.

Odesláno
Původně zaslal: Autoškolič Dodo

Je naprosto normální, že pinglové dávají, jak se říká "DO PALICE" a sem tam přibude nějaká ta čárka. U piv a nealk bych to viděl takhle. U jídel se mi to zdá divný.

A ještě takový můj postřeh. Nejsem líný kroku, tak jsem si tam skočil přímo na bar pro nějaký pití. Chování té malé černé pinglice, bylo více než podivné mlátila tam s nádobím o pult, psala nějaké čárky do našeho cechu a nadávala jak dlaždič, že si zrovna teď někdo z nás objednal nějakej džus s vodou či co, když tam byla před chvílí. Jsem zvyklej na ledacos ale tak silnej projev negativismu u pingla jsem už dlouho nezaregistroval. Fakt ta obsluha byla víc než jen divná.....

Tak ten dzus s vodou byl muj :D a objednaval jsem ho 2x takze chyba nebyla tak nejak u me :bojim

Odesláno

...

Pingl byl v tomto případě fakt "Pingl"

Jo a potvrzuji, já si tam taky došel pro čaj a měla nějaký kecy, jenže takový poloviční, kdy nevíš, zda mluví k tobě nebo máš slyšiny...

Odesláno

Zúčastnil jsem se již x různých srazů - po 5ti 10ti... letech

Ale vždy se našla nějaká "vyžírka" která neplatila.

Je to asi v "český povaze s někým tzv. vyjebat"

Proto VŽDY vyžaduji samostatný lístek i když se na mě obsluha divně dívá - říkám poznáte to při konečném zúčtování...................:( :(

[upravil dne 19.12.2007 myryn]

Odesláno
Původně zaslal: MatrixChose

Tak ten dzus s vodou byl muj :D a objednaval jsem ho 2x takze chyba nebyla tak nejak u me :bojim

Kdyby sis ho objednal 10x sólo. Je to její práce. Já taky nebudu hulákat na lidi v autě, že furt něco dělají blbě... Fakt příšerná "Pinglica".

Odesláno

tak u koly si nejsem jistej jestli jsme meli tri nebo ctyri, ale zase jsem zaplatil 3 piva alko a 6 nealko a mel jsem jen 4 nealko, tak se to snad nejak smazne, pokud ne, doplatim medvedovi klidne tu jednu kolu, i kdyby byla navic....

jako kdybych tohle nepredpokladal, neni lepsi mit listek zvlast? Ja uz to tak zavedl i na tridnim sraze

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...