Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny, nenahráváte náhodou někdo Rychle a zběsile 1? Dneska na Nově. Už delší dobu tenhle film shánim v češtině a na internetu je k dispozici pouze ustříhnutá verze (asi o 5 minut). Pokud tento film měkdo z vás v češtině má, docela bych ho potřeboval. Nebo aspoň zvukovou stopu v češtině... Děkuju všem...:papa

Odesláno

tak jsem kousek videl :bojim:roll jak prepadly ten modrej nosač-to je ,ale blbost. Takova banda kok.... by nemela sanci na silnici prezit. Jako pohadka dobry.:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: p406b

tak jsem kousek videl :bojim:roll jak prepadly ten modrej nosač-to je ,ale blbost. Takova banda kok.... by nemela sanci na silnici prezit. Jako pohadka dobry.:D:D:D

Taky mi není jasný, jak na takovou kokotinu může někdo vůbec koukat, natož to nahrávat. Tomu se nedá říkat ani pohádka :/ Blbostí to trumfne snad už jen Kobra 11, to jsem se jednou taky naivně kouknul na kousek, když to někdo vychvaloval...

Odesláno
Původně zaslal: Marlin

ja mam pocit ze jsme ho snad nahraly:myslim

Jo? a na VHSku nebo jak? Klidně by mi stačila i jen zvuková stopa v mp3 formátu...Ale jestli to máš na VHS, tak nevadí. Kdybys mi na dobírku poslal VHSku, byl bych ti moc vděčnej...

Odesláno
Původně zaslal: oddie

Taky mi není jasný, jak na takovou kokotinu může někdo vůbec koukat, natož to nahrávat. Tomu se nedá říkat ani pohádka :/ Blbostí to trumfne snad už jen Kobra 11, to jsem se jednou taky naivně kouknul na kousek, když to někdo vychvaloval...

Každej má to svoje a mě se líběj filmy s autama...takže Rychle a zběsile, série francouzkých Taxi (nejen proto, že tam hlavní roli hraje automobilka Peugeot), Zběsilá jízda, Mistři hazardu a další - tohle všechno jsou filmy, na který se rád opakovaně podívám...

Odesláno
Původně zaslal: Stifler

Jo? a na VHSku nebo jak? Klidně by mi stačila i jen zvuková stopa v mp3 formátu...Ale jestli to máš na VHS, tak nevadí. Kdybys mi na dobírku poslal VHSku, byl bych ti moc vděčnej...

na divko :papa. Takze by mohla byt i audio i video stopa. Jestli by jsi chtel

Odesláno

Původně zaslal: oddie

Každej má to svoje a mě se líběj filmy s autama...takže Rychle a zběsile, série francouzkých Taxi (nejen proto, že tam hlavní roli hraje automobilka Peugeot), Zběsilá jízda, Mistři hazardu a další - tohle všechno jsou filmy, na který se rád opakovaně podívám...

znam o dost lepsi, nez je rychle a zbesile a taxi.

treba V roninovy je super honicka. Pak world fastest indian (v zajeti rychlosti) to je primo super. Puvodnich 60 sekund.... Najdes toho mnoho, nez takovyhle slataniny.

Odesláno

na divko :papa. Takze by mohla byt i audio i video stopa. Jestli by jsi chtel

To víš, že bych chtěl...A to máš nahrávaný dneska z televize? S reklamama? S tim bych si případně poradil...S videem i zvukem si dokážu velice snadno poradit.

Odesláno

jj, z dneska. Teda mam za to ze se to nahravalo, aspon mi to bylo receno. Ja ted sjizdim Prison break takze ani netusim co v bedne davaji :D

Klidne ti to poslu nebo nasdilim.

Odesláno

treba V roninovy je super honicka. Pak world fastest indian (v zajeti rychlosti) to je primo super. Puvodnich 60 sekund.... Najdes toho mnoho, nez takovyhle slataniny.

Hmmm....tak Ronina i to V Zajetí Rychlosti nemam a ani neznám... :( Ale věřim, že existuje dost dobrejch filmů s autama...

Odesláno

jj, z dneska. Teda mam za to ze se to nahravalo, aspon mi to bylo receno. Ja ted sjizdim Prison break takze ani netusim co v bedne davaji :D

Klidne ti to poslu nebo nasdilim.

Jo? tak to by bylo skvělý a už je mi jedno, jakym způsobem to bys to realizoval...

Odesláno

Hmmm....tak Ronina i to V Zajetí Rychlosti nemam a ani neznám... :( Ale věřim, že existuje dost dobrejch filmů s autama...

chyba. Mno muzeme toho nasdilet vicero ;)

aspon si oprav ten titulek, bije to do oci.

Odesláno

chyba. Mno muzeme toho nasdilet vicero ;)

aspon si oprav ten titulek, bije to do oci.

Čim víc, tim líp... O titulku vim, všiml jsem si toho hned, jak jsem to odeslal...jen nevim, jak to změnit... :myslim

Odesláno

zkus dat edit u prveho prispevku a editnout titulek. Ale nevim jestli to uz pujde, anzto co jsem dnes zaznamenal, tak pry se muze editovat do hodiny od odeslani prispevku

Odesláno

zkus dat edit u prveho prispevku a editnout titulek. Ale nevim jestli to uz pujde, anzto co jsem dnes zaznamenal, tak pry se muze editovat do hodiny od odeslani prispevku

No, na první příspěvek se už nedostanu! a kdo to vymyslel, že se to dá editovat jen takhle krátce? Neni to podle mě moc užitečná věc, ikdyž vim co tady bylo za trable např. s Komisarem...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...