Béďa Odesláno 30. listopad 2007 Odesláno 30. listopad 2007 Ahoj, dneska mi dorazila zasilka.. takovy predcasny vanoce pro myho mazla.. Mam z toho velkou radost a tak se o ni chci s vami podelit a zeptat se co chystate na vanoce pro sve motorizovane milacky vy?? PS: omluvte prosim kvalitu fotek, je to jenom narychlo mobilem.. Citovat
Guest servisman Odesláno 30. listopad 2007 Odesláno 30. listopad 2007 jak jsem už psal auto dostalo novou technickou s emisemi,gumičky do stěračů,náplň do ostřikovače a přemýšlím o potazích,ale dle financí Citovat
Přema Odesláno 30. listopad 2007 Odesláno 30. listopad 2007 Moje dostalo CONSTRUCT,sportovní filtr,a asi to vidím ještě na olej s filtrama.....(olejový a palivový)...... Citovat
vix Odesláno 30. listopad 2007 Odesláno 30. listopad 2007 já mu popřeju poklidné reznutí v roce 2008 Citovat
MirasCC Odesláno 30. listopad 2007 Odesláno 30. listopad 2007 Původně zaslal: Medvěd Že bych zajel do myčky??? Asi tak nějak bych to taky viděl Ale zas jestli to není zbytečný. V sobotu sem káru parádně nablejskal, tady v tý řadě zasviněnejch aut jen svítilo - a ve čtvrtek mi bylo vytknuto, že bych to moh občas umejt... Spíš bych to viděl až na dárek k prvním společnejm narozeninám, plánů je spousta, leč peněz se teď v předvánočním čase nějak nedostává... Citovat
Medvěd Odesláno 30. listopad 2007 Odesláno 30. listopad 2007 Původně zaslal: MirasCC Původně zaslal: Medvěd Že bych zajel do myčky??? Asi tak nějak bych to taky viděl Ale zas jestli to není zbytečný. V sobotu sem káru parádně nablejskal, tady v tý řadě zasviněnejch aut jen svítilo - a ve čtvrtek mi bylo vytknuto, že bych to moh občas umejt... Spíš bych to viděl až na dárek k prvním společnejm narozeninám, plánů je spousta, leč peněz se teď v předvánočním čase nějak nedostává... Máš jezdit do myčky jako já 2x - 3x ročně a vždy si to náležitě odůvodnit. Z vlastní zkušenosti Ti tvrdím, že auto nemyté 14 dní nebo 2 měsíce není člověk běžným okem schopen rozlišit (pokud se teda nejedná o leštěnku stojící v garáži,. že?) Citovat
Pata Odesláno 30. listopad 2007 Odesláno 30. listopad 2007 Původně zaslal: vix já mu popřeju poklidné reznutí v roce 2008 Souhlasim :D:D Citovat
Marlin Odesláno 30. listopad 2007 Odesláno 30. listopad 2007 ze by novej pežotek a bawo oplachnout wapkou od soly a zprovoznit tu dalku a central Citovat
KoudaK Odesláno 30. listopad 2007 Odesláno 30. listopad 2007 Původně zaslal: Pata Původně zaslal: vix já mu popřeju poklidné reznutí v roce 2008 Souhlasim :D:D Se přidám...:D Citovat
Pata Odesláno 30. listopad 2007 Odesláno 30. listopad 2007 Původně zaslal: KoudaK Původně zaslal: Pata Původně zaslal: vix já mu popřeju poklidné reznutí v roce 2008 Souhlasim :D:D Se přidám...:D 309 Forever Citovat
AKCZ Odesláno 30. listopad 2007 Odesláno 30. listopad 2007 Ja mu preju klidne zimni spani.. taky bych to nejradeji udelal a preckal do jara.. ale do depozitu si vzali jen znacky.. na sebe sem nenasel potrebne formulare Citovat
Stifler Odesláno 30. listopad 2007 Odesláno 30. listopad 2007 Původně zaslal: Béďa Ahoj, dneska mi dorazila zasilka.. takovy predcasny vanoce pro myho mazla.. Mam z toho velkou radost a tak se o ni chci s vami podelit a zeptat se co chystate na vanoce pro sve motorizovane milacky vy?? PS: omluvte prosim kvalitu fotek, je to jenom narychlo mobilem.. Krásný potahy, kde jsi je sehnal? Citovat
urdemala Odesláno 30. listopad 2007 Odesláno 30. listopad 2007 ještě neni ani prosinec a už myslet na vánoce? to radši budu fandit fotbalu.. :-) jinak tyhle koberečky mi vydržely půl roku, jsou sice krásný, ale chce to do auta přezůvky :-) Citovat
Medvěd Odesláno 1. prosinec 2007 Odesláno 1. prosinec 2007 Původně zaslal: urdemala ještě neni ani prosinec a už myslet na vánoce? to radši budu fandit fotbalu.. :-) jinak tyhle koberečky mi vydržely půl roku, jsou sice krásný, ale chce to do auta přezůvky :-) Ehm - a kdy podle Tebe začíná prosinec??? 5týho??? Nebo 30týho???.................. Citovat
Béďa Odesláno 1. prosinec 2007 Autor Odesláno 1. prosinec 2007 Původně zaslal: urdemala ještě neni ani prosinec a už myslet na vánoce? to radši budu fandit fotbalu.. :-) jinak tyhle koberečky mi vydržely půl roku, jsou sice krásný, ale chce to do auta přezůvky :-) nevim co si mel za koberecky ty ale tyhle se zdaj byt delany kvalitne.. co vydrzej se uvidi;) Citovat
Béďa Odesláno 1. prosinec 2007 Autor Odesláno 1. prosinec 2007 Původně zaslal: Stifler Krásný potahy, kde jsi je sehnal? mas U2U.. Citovat
Stifler Odesláno 1. prosinec 2007 Odesláno 1. prosinec 2007 Původně zaslal: Béďa Původně zaslal: Stifler Krásný potahy, kde jsi je sehnal? mas U2U.. jj, už jsem ti odpověděl... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.