Medvěd Odesláno 25. listopad 2007 Odesláno 25. listopad 2007 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: MirasCC Samolepky co svět neviděl!! Super! Chci taky jednu! :D ok , vramci peugeot clubu 20,- za kus , přijímam objednávky Dodržuj pravidla, please - obchodování se zbožím s klubovou tématikou je možné pouze přes instituci zvanou E-shop (že jsou Tvé samolepky neviditelné nehraje roli) Citovat
MirasCC Odesláno 25. listopad 2007 Odesláno 25. listopad 2007 Původně zaslal: Pe.Tr ok , vramci peugeot clubu 20,- za kus , přijímam objednávky Mno, za tak exkluzivní zboží jaký tady nabízíš to je víc než fér nabídka. Od kolika ks je velkoodběratelská sleva? Myslím že by se s tím dal rozjet slušnej byznys. Citovat
Pe.Tr Odesláno 25. listopad 2007 Autor Odesláno 25. listopad 2007 celou dobu na foru mrtvo a jak se to ted rozjelo , holt jak se jednomu nedaři , ste fakt kamaradi:super:D Citovat
Mila_S Odesláno 25. listopad 2007 Odesláno 25. listopad 2007 Méďo, to sem rychlej, co ? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D [upravil dne 25.11.07 Mila_S] Citovat
Ticcino Odesláno 25. listopad 2007 Odesláno 25. listopad 2007 Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: sarkomi není to jako Císařovi nové šaty?? Nechci rejpat, ale přesně tahle věta byla v roce 2000 důvodem pro ztažení z prodeje celého nákladu Velké pohádkové knížky pro děti Proč? Kvůli té hrubce? Citovat
Pata Odesláno 25. listopad 2007 Odesláno 25. listopad 2007 Původně zaslal: Pe.Tr celou dobu na foru mrtvo a jak se to ted rozjelo , holt jak se jednomu nedaři , ste fakt kamaradi:super:D co kecas, jsem ti psal, ze ti pomuzu s tiskem Citovat
Pe.Tr Odesláno 25. listopad 2007 Autor Odesláno 25. listopad 2007 Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: MirasCC Samolepky co svět neviděl!! Super! Chci taky jednu! :D ok , vramci peugeot clubu 20,- za kus , přijímam objednávky Dodržuj pravidla, please - obchodování se zbožím s klubovou tématikou je možné pouze přes instituci zvanou E-shop (že jsou Tvé samolepky neviditelné nehraje roli) beru odpovědnost na sebe pokud nějakou nalepku uvidiš na klubovem autě:D:D Citovat
Medvěd Odesláno 25. listopad 2007 Odesláno 25. listopad 2007 Původně zaslal: Ticcino Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: sarkomi není to jako Císařovi nové šaty?? Nechci rejpat, ale přesně tahle věta byla v roce 2000 důvodem pro ztažení z prodeje celého nákladu Velké pohádkové knížky pro děti Proč? Kvůli té hrubce? Ano, bylo to i kvůli té hrubce Popravdě, někdo si dal práci a zjistil, že v té knize bylo cca 5!!!! hrubek na stránku, dokonce o tom byla i reportáž v televizi a protože kniha byla i poměrně drahá, byla to pro knihkupce velice vhodná záminka k vracení neprodaných výtisků vydavateli (stalo se to někdy těsně před Vánocemi a v lednu na nás čekaly spousty knih u knihkupců s tím, že přece nemůžou prodávat takovej šunt a naší firmu následně tvrdý boj se zahraničním dodavatelem (výroba někde v Asii), který jsme nakonec vyhráli) Citovat
buml Odesláno 25. listopad 2007 Odesláno 25. listopad 2007 Pe.Tr se touto cestou hluboce omlouva, ale chyba byla samozrejme mezi zidli a klavesnici:D Citovat
Kurt Odesláno 25. listopad 2007 Odesláno 25. listopad 2007 Snad to tu nečte nikdo, kdo by uměl česky - "Císařovi nové šaty", "ztažení z prodeje", "Medvět", ... Citovat
Pe.Tr Odesláno 25. listopad 2007 Autor Odesláno 25. listopad 2007 2 Buml: díky nastotisíckrát ,letos sem nějak s formy :mad::mad: Citovat
buml Odesláno 25. listopad 2007 Odesláno 25. listopad 2007 Původně zaslal: Pata buml: neni no uz sem se lek, po ty bouri:D:D:D Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 25. listopad 2007 Odesláno 25. listopad 2007 Původně zaslal: Pe.Tr 2 Buml: díky nastotisíckrát ,letos sem nějak s formy :mad::mad: Jéé, já jednou onemocním a je hotovo, ještě že má Pe.Tr Bumla:D:D Citovat
buml Odesláno 25. listopad 2007 Odesláno 25. listopad 2007 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: Pe.Tr 2 Buml: díky nastotisíckrát ,letos sem nějak s formy :mad::mad: Jéé, já jednou onemocním a je hotovo, ještě že má Pe.Tr Bumla:D:D Radku dekuji za poklonu, ale tvoje misto ti rad i nadale necham:D Citovat
Pe.Tr Odesláno 25. listopad 2007 Autor Odesláno 25. listopad 2007 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: Pe.Tr 2 Buml: díky nastotisíckrát ,letos sem nějak s formy :mad::mad: Jéé, já jednou onemocním a je hotovo, ještě že má Pe.Tr Bumla:D:D Když já umím jen hamburgry:D:D:D Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 25. listopad 2007 Odesláno 25. listopad 2007 Původně zaslal: buml Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: Pe.Tr 2 Buml: díky nastotisíckrát ,letos sem nějak s formy :mad::mad: Jéé, já jednou onemocním a je hotovo, ještě že má Pe.Tr Bumla:D:D Radku dekuji za poklonu, ale tvoje misto ti rad i nadale necham:D Pěkně děkuju, ale ještě tak týden mě budeš moct zastupovat:D:D:D:D:D Citovat
buml Odesláno 25. listopad 2007 Odesláno 25. listopad 2007 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: buml Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: Pe.Tr 2 Buml: díky nastotisíckrát ,letos sem nějak s formy :mad::mad: Jéé, já jednou onemocním a je hotovo, ještě že má Pe.Tr Bumla:D:D Radku dekuji za poklonu, ale tvoje misto ti rad i nadale necham:D Pěkně děkuju, ale ještě tak týden mě budeš moct zastupovat:D:D:D:D:D tos me nepotesil:bojim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.