Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Fusion

Ohleduplnost vůči velkým autům není na nejlepší úrovni, každej by si měl zkusit se s takovým krámem pohybovat.

šak ano, nezávidím a nejsou všichni stejní, jenže když někteří dělaj prasárny, tak stejně nic nemůžeš,jen šapat o 106 na brzdy

Odesláno
:roll hmm, tak to je málo hustý :roll ... to jsem v reálu ještě díky bohu nezažil a doufám, že ni nezažiju. Skoro to vypadá, jako nějaký promo materiál na "nenávidění kamioňáků", že jich je tolik, v tak krátkém intervalu ... :roll
Odesláno

zajímalo by mě, když jsou na dálnicích takovéto kamery, jestli je pak nekdo potrestán.....možná tak s tím osobákem dostane pokutu protoze jel po krajnici....hlavně že máme senát a radar:super

Odesláno

Mně se to jednou podařilo. :super

Ale nechtěně. Měl jsem vzadu letní a trochu víc nasněžilo, k tomu trochu naloženej kufr a auto nezvládlo nájezdovou zatáčku na rychlosilnici. Přesně v místě, kde nájezd ústil do rychlosilnice, se otočilo o 180 stupňů a zůstalo stát. Naštěstí se zadek nedotočil až do svodidel. Ale byla ve mě malá dušička. :o:bojim:o

Naštěstí hned před nájezdem byl výjezd, takže sem se čerstvým sněhem prohrabal v protisměru až do výjezdu. Ale blbě mě z toho bylo eště rok. :aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...