Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Kuci potrebujem serioznu pomoc.

Vcera bural svokrovho Rovera 400 Di, r.v. 1999.

Vybehla mi srnka a zaparal som ju aj s autom rovno do garady.

Prava strana komplet v cike - predne, zadne dvre, svetla, kapota, plastovy naraznik.

Nevie niekto dobry vrakac na Rovery???

Najlepsie Morava, lebo na Slovensku nie je nic.

Za kazdu odpoved dik.

Odesláno

Jedinej vrak na Rovery, o kterym vím je Kladno. Zadej si ANNONCE.CZ a zkus hledat. Jinak karosářský díly určitě s Hondou shodný nebudou.

Odesláno

No hosi, tak som bol v poistovni este v sobotu. Bola tam havarijna poistka, ale s podmienkou, ze riadit vozitko musi majitel a nikto iny. Kedze som o tom nevedel, tak som tvrdil ze som to riadil ja.

Takze pech.

Tych 120 litri je v SKK, ale to je iba cena dielu - k tomu este montaz a samozrejme musim to dat niekde streknut.

A v nedelu na obed som volal svokrovi (tchanovi), ze takyto a takyto problem - tento smajlik je dost slaby odvar co sa dialo. :mad:

Odesláno

SK :

Hmm a pritom jsou to jenom plechy... kdyby jsi mel ted amputovanou nohu a ruku, lezel v nemocnici se zlamanyma 8 zebrama, jaky by byl smajlik ?

Jsem kruty, sorry... skoda, ze se auta nedelaj z ocelovych plechu 2 cm tlustych...

Bud rad, ze zijes :D

Odesláno

No keby som ju nabral celne a celne to napikoval do stromu tak by som pisal do P-clubu z notebooku sv. Petra.

Ona sa sice tvarila ze chce vbehnut do auta cez celne sklo, ja som to strhol, ale aj tak sa pricapila na bok a potom som uz len videl strom. Ten skripot mam este teraz v usiach. Este ze je ten Rover velky ako svina, moju 106ku by to urcite roztrhlo ako zabu a mozno aj so mnou. :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...