Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Jakou nejvyšší spotřebu lze docílit s Partnerem 1,9 D???

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: KoudaK

No já s naftou toho moc nezažil a tak tipuji 17,pač to doma vždy podojí...

Medved uz tu vyteznou sumu napsal 14,9 takze tesne vedle..;)

Odesláno

hmm, dobrý... hladký diesel s nákladem do 300 kg a Praha/okresky fifty-fifty? 205 jezdí do 6 lt/100, tenhle o něco větší šmejd musí max. do 8/100.

Se divím, že se vám to nevyplatí opravit, novej (lepší, a to o dost ) motor 1.9D pořídíte za 5-8 tKč.

Odesláno

No já si taky přečet asi jen první tři příspěvky..:D:D:D Tý joo,to ten týden teda letí... Bych už to měl asi přestat brát to speedo..:myslim:myslim:myslim

Odesláno
Původně zaslal: vix

hmm, dobrý... hladký diesel s nákladem do 300 kg a Praha/okresky fifty-fifty? 205 jezdí do 6 lt/100, tenhle o něco větší šmejd musí max. do 8/100.

Se divím, že se vám to nevyplatí opravit, novej (lepší, a to o dost ) motor 1.9D pořídíte za 5-8 tKč.

Vixi, předseda psal vykazovaná průměrná spotřeba je 14,9 l/100 km, a to neznamená reálná spotřeba;):D S tím řidičem bude žrát každej služební diesel tolik:D

[upravil dne 5/11/07 Radek Hurvajz]

Odesláno

nemam prehled o dieselu, tam prutok teoreticky muze stoupat do nekonecna (s otackama), ale u benzinu se mi ho prekrocit podarilo:super resp. musel jsem od bohouse koupit silnejsi cerpadlo:D

[upravil dne 6.11.07 .mycTD]

Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

Původně zaslal: vix

Já vím, já to nechtěl napsat tak tvrdě - vyměnit řidfiče, pak motor.

Tak to je dost dobrý:super:D:D:D

Bude potřeba udělat důkladnou diagnostiku mezi volantem a sedadlem :papa

Guest servisman
Odesláno

ono se stačí podívat i jakým jezdí autem doma živit dvě auta z jedné nádrže jsem už viděl.Při tankování je pak 10 l služební 15 l moje

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...