Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Můžete někdo poradit, kdy je výhodnější koupit letní gumy? Teď, když se vyprodávají zásoby (a starší modely)? Nebo na jaře, kdy budou předsezónní slevy?

To jsou problémy, že :D :D

PS: Dík za názory...

Odesláno

Guma by měla být na autě asi tak 4 roky, pak se zhoršují vlastnosti, i když je vzorek ještě dobrý; takže když koupíš teď, tak než ji nasadíš, tak bude min. půl roku, ale spíš rok stará :super

Odesláno

Tohle jsem slyšel o zimních - že jsou změkčované směsi silikou, a ta z gumy postupně vyprchá, tj. po 4 letech je zimák třeba hezký a nezpuchřelý s rozumným vzorkem, ale už není tak měkký a přilnavý.

Odesláno
Původně zaslal: barenst

V K+K zacina akce nekdy od 3 mesice do 5. stejne jako zimni od 8 -10 .

To znamená, že od března se koukat na akce letních pneu?:mrk

Odesláno
Původně zaslal: Peta

4 roky na autě :D Nějaká tolik vydrží?

Původně zaslal: OK406

A proč by při služném zacházení nevydrželi??

Protože jsou sjetý ;)

Odesláno
Původně zaslal: Mila_S

takže když koupíš teď, tak než ji nasadíš, tak bude min. půl roku, ale spíš rok stará :super

No a když ji koupíš až na jaře, tak bude stejně stárnou v nějakém skladu, kdovíjak uskladněná. Si nevybereš, protože v té akci na jaře budou vyprodávat skladové zásoby z loňska.

[upravil dne 25.10.07 Kdo]

Odesláno

Kdy se kupují letní to nevím, ale zimní asi před 14ti dny v Kauflandu v Č.Buděj. byly za 120 Kč. :o:o Měli špatný čárový kódy. Já to mám sice jen z vyprávění ale kamarádky známej prý vyrazil pro 2 gumy a když po něm u kasy chtěli 240Kč tak dojel domů pro dodávku a naložil ji plnou.

Odesláno
Původně zaslal: chotemicak

Kdy se kupují letní to nevím, ale zimní asi před 14ti dny v Kauflandu v Č.Buděj. byly za 120 Kč. :o:o Měli špatný čárový kódy. Já to mám sice jen z vyprávění ale kamarádky známej prý vyrazil pro 2 gumy a když po něm u kasy chtěli 240Kč tak dojel domů pro dodávku a naložil ji plnou.

No jen aby nebyly prošlý a po rozbalení z nich nelezli červi :myslim

Odesláno

Tady je vidět kvalita pokladních. To jim mohlo být alespoň trochu podezřelé...

Taky bylo, ale ony nemají cenotvorbu ani označování na starosti - ony jen šmrdlají čárovým kodem přes sklo čtečky (někdy více jindy méně úspěšně) a poté inkasují prachy.

Odesláno

Tady je vidět kvalita pokladních. To jim mohlo být alespoň trochu podezřelé...

Myslím, že při tom žoldu, co dostávají je jim asi jedno, co pod čtečkou vypadne za cenu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...