Radek Hurvajz Odesláno 4. říjen 2007 Odesláno 4. říjen 2007 No uvidíme jestli to pomohlo, v každým případě DÍKY:super Citovat
Kurt Odesláno 4. říjen 2007 Odesláno 4. říjen 2007 Původně zaslal: ondra uvidime. Co si pamatuju, tak v administraci fora jsou nejaky udelatka, ktery umej s prilohma pracovat... ale do administrace ja prisutp nemam... Ano, je tam dump příloh - v případě potřeby můžu zkusit. Citovat
MatrixChose Odesláno 4. říjen 2007 Odesláno 4. říjen 2007 Me to chodi celkem v pohode, akorat obcas ten error.. Jinak dobry Citovat
Medion Odesláno 4. říjen 2007 Odesláno 4. říjen 2007 taky se mi stává že občas trohu zamrzne tak cca na 20-30 s. Citovat
Ferin007 Odesláno 4. říjen 2007 Odesláno 4. říjen 2007 Mně to narozdíl od dřívějška jezdí naprosto v poho. Citovat
olda Odesláno 4. říjen 2007 Odesláno 4. říjen 2007 V 18:35 to píše: Database connection error! A connection to the Database could not be established. Please check your username, password, database name and host. Also make sure config.php is rightly configured! [upravil dne 4.10.2007 olda] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 4. říjen 2007 Odesláno 4. říjen 2007 Při odpovídání se někdy stane že dlouho trvá než se odpověď vloží, přitom se zobrazuje toto "[dotazů: 29] [php: 10.3% - SQL: 89.7%]" Nikdy předtím jsem si toho nevšiml:myslim [upravil dne 4/10/07 Radek Hurvajz] Citovat
ondra Odesláno 4. říjen 2007 Odesláno 4. říjen 2007 "[dotazů: 29] [php: 10.3% - SQL: 89.7%]" To je rozložení času, kolik procent co trvalo... problém je, že něco vytěžuje databázi (občas) a zatím nemůžu přijít na to, co... Citovat
Přema Odesláno 4. říjen 2007 Odesláno 4. říjen 2007 Původně zaslal: Radek Hurvajz Při odpovídání se někdy stane že dlouho trvá než se odpověď vloží, přitom se zobrazuje toto "[dotazů: 29] [php: 10.3% - SQL: 89.7%]" Nikdy předtím jsem si toho nevšiml:myslim [upravil dne 4/10/07 Radek Hurvajz] Mě to taky dělá......všiml jsem jsi toho ode dneška od rána....:myslim Citovat
ondra Odesláno 4. říjen 2007 Odesláno 4. říjen 2007 dotaz na odborniky, ja uz na to prestavam stacit... uz jsem zjistil, kde je zrejme pricina.. .nekde se provede spatny sql dotaz (zrejme) a ostatni dotazy pak cekaji, az bude proveden ten prvni - a dostanou status locked - tim padem zahlti celou frontu... Nevite nekdo, proc se ty zaznamy zamknou? Citovat
bigosak Odesláno 4. říjen 2007 Odesláno 4. říjen 2007 Původně zaslal: petr307 jj, me to taky tuhne... Ale co:D:D to seš na tom teda ještě dobře:aut:aut Citovat
ondra Odesláno 4. říjen 2007 Odesláno 4. říjen 2007 tak si odpovim sam... pod tim uzivatelem se zpracovavaj dotazy... a jeden dotaz ("select count(p.tid), p.*, t.tid AS ttid, t.subject AS tsubject, f.fid, f.postperm, f.userlist, f.password FROM $table_posts p, $table_threads t LEFT JOIN $table_forums f ON f.fid=t.fid WHERE p.tid=t.tid") zahlti databazi a ceka na vysledek.. a protoze zrjeme je to spatne oindexovane takze dotaz trva dlouho a ostatni musi cekat, nez se tenhle process kilne sam - to je zatim nastaveno po 180sek, ale asi to zmenim na mensi usek... takze bude potreba patrat, lde se bere tenhle spatnej dotaz... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 4. říjen 2007 Odesláno 4. říjen 2007 Původně zaslal: kobra mě to jede naprosto OK Tak to asi budeš viníkem toho všeho, jinak to není možný :D:D:D:D:D:D:aut:aut Citovat
kobra Odesláno 4. říjen 2007 Odesláno 4. říjen 2007 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: kobra mě to jede naprosto OK Tak to asi budeš viníkem toho všeho, jinak to není možný :D:D:D:D:D:D:aut:aut Já? Teď jdu z práce. No jdu , dijel jsem Olcitem , jak 205-tku nazval Pe.Tr Citovat
Kurt Odesláno 4. říjen 2007 Odesláno 4. říjen 2007 Původně zaslal: ondra takze bude potreba patrat, lde se bere tenhle spatnej dotaz... Je v souboru misc.php - předpokládám, že je to nějaký dotaz používaný při Hledání. Citovat
skupko Odesláno 4. říjen 2007 Odesláno 4. říjen 2007 hmmm....co keby sme Vam ponukli hostovanie na servri, na ktorom budu sajty SK Peugeot klubu? :D:potlesk Citovat
Pata Odesláno 4. říjen 2007 Odesláno 4. říjen 2007 ondra: dochazi k uvaznuti? Resite transakce nebo zamykani? nebo si to osetruje samo MySQL? I kdyz dost dobre nechapu, jak to muze zustat viset na jednom selektu :myslim:myslim Ten dotaz mi sam o sobe nic nerekne... ale kdybys dal k nahlednuti datovy slovnik... Citovat
ondra Odesláno 5. říjen 2007 Odesláno 5. říjen 2007 takze dalsi posun - mozna jste tedka zazili 2x vypadek - to bylo diky me a restartu mysql. Problem totiz je v tom (a diky tomu jsou locknute vsechny tabulky), ze pri sledovani příspěvků se provede update tabulky příspěvku s dotazem "přečteno + 1" - ale tabulka má cca 300mb - takže tam ten dotaz chvilku trvá. A pokud se sešlo cca 10 dotazů najednou, tak měl server chvilku rušno, zejména, když mysql vytváří temporary table = např. 10x300MB - takže než vytempoval 3gb, tak mu to chvilku dalo. Zatím jsem to vyřešil tím, že jsem snad vyladil mysql na vyší výkon - více si může "sežrat" paměti na úkor ostatních aplikací (anitivir, antimspam) atd... takže snad bude chvíli klid. Jinak připravuju koupi další paměti, pak mysql dostane k dispozici min 1gb paměti, takže by už neměl být problém vůbec. Citovat
Blizzard Odesláno 5. říjen 2007 Odesláno 5. říjen 2007 teďka to bylo vypadlý zase. 10:19 až 10:24. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.