f3Rd@ Odesláno 26. září 2007 Odesláno 26. září 2007 a na dobrepneu.cz za 1320,- :-) mas zkusenosti s pneumalik? [upravil dne 26/9/07 f3Rd@] Citovat
petr307 Odesláno 26. září 2007 Odesláno 26. září 2007 oj, ted koukam ze jsi z Brna to je krapet z ruky, ale kupoval jsem tam letni barumky na stare Clio, super cena byla taky, zadnej problem. Citovat
Mila_S Odesláno 26. září 2007 Autor Odesláno 26. září 2007 Původně zaslal: Fx Ztotožňuju se s Trundikem, Alpiny 3 mám teď jednu sezónu a proti GY UG7 jsem teda dost nespokojen, auto se s nima chová o dost hůř než s UG7 Tak tos mi chlapče neudělal radost, právě dnes mi přišly ty Alpiny. Žes to neřekl dřív! Citovat
Tornado Odesláno 26. září 2007 Odesláno 26. září 2007 Na zimu budu mit tretim rokem jakysi protektory, jeden me tenkrat stal ani ne 1000kc. Jelikoz toho v zime moc nenajedu, tak se daji, jsou skoro jako novy. Ale jinak jsou hlucny jak krava! Citovat
Medion Odesláno 26. září 2007 Odesláno 26. září 2007 no když už sem tu řešej zimáky...taky musim koupit nové.a někde tu byl odkaz na stránku s levnejma pneu.měli tam goodyeary UG7 cca za 1400 peněz.akorát ten odkaz nemůžu najít. Citovat
Mila_S Odesláno 26. září 2007 Autor Odesláno 26. září 2007 Původně zaslal: Medion no když už sem tu řešej zimáky...taky musim koupit nové.a někde tu byl odkaz na stránku s levnejma pneu.měli tam goodyeary UG7 cca za 1400 peněz.akorát ten odkaz nemůžu najít. Nerad bych tady dělal někomu reklamu, ale když si dáš do vyhledávače (např. Seznam) heslo "nejlevnější pneu" tak ti to najde hafo odkazů. Nebo dej hledat UG7 a jeto btw nenapsal jsi, jaký rozměr sháníš. Citovat
Zipík Odesláno 26. září 2007 Odesláno 26. září 2007 Já bych šel do UG7.Měl jsem je 2 roky na autě a maximální spokojenost:superJsou tiché a v testech jsou na tom líp než Michelin a jsou levnější:mrkJá osobně bych šel do nich:papa Citovat
buml Odesláno 26. září 2007 Odesláno 26. září 2007 koupil sem loni Alpin2 za smesny penize a zatim maximalni spokojenost:super Citovat
oddie Odesláno 26. září 2007 Odesláno 26. září 2007 Co zimní gumy, já si radši koupil celé zimní auto, abych v zimě nerasil to letní Citovat
oddie Odesláno 26. září 2007 Odesláno 26. září 2007 Vono to vyšlo levněji než pořádné zimní gumy s ráfkama... Citovat
buml Odesláno 26. září 2007 Odesláno 26. září 2007 tak to jo, pokud jsou ty rafky 20" tak to chapu:D Citovat
Tommy306 Odesláno 27. září 2007 Odesláno 27. září 2007 já měl 2 zimy GY UG7 185/65/14 a max spokojenost..teď asi budu kupovat GY UG Performance 195/55/15, tak jsem zvědavej;)...btw kdyby někdo chtěl ty UG7 s cca polovičním vzorkem na plechu i s origo poklicema.. Citovat
ajven Odesláno 27. září 2007 Odesláno 27. září 2007 Matadory má vyzkoušené strejda na svém Focusu a i já jsem ho řídil na sněhu a taky dobrý.. Teď jezdí na Continentalkách, protože je dostal gratis Jinak tetě stále na auto obouvá Matador.. LEtní i zimní.. kedze robim v pneumatikarskej firme tu v Puchove ale nie v Matadore, tak uvediem zopar info zo zakulisia. Odkedy cca r.2005 robil Matador zimne plaste Nokian, tak si polepsil v technologii, preto nove zimne plaste Nordica dostali konecne v teste ADAC hodnotenie "Odporucania hodne". K tym plastom Polaris. Tie zaciname robit v Puchove od Septembra 2007, takze sme si navozili formy z Francuzska, Rumunska, Malajzie a Brazilie sem do Puchova, aby sme ich mohli robit pre Continental. Bude to vyroba off-take. Takze tak. Zatial sa rozbehla len vyroba 14", s 15" su nejake problemy. Ak mam porovnat podla testov tak Micheliny su fakt naj. Tam clovek neprerobi. Citovat
barenst Odesláno 27. září 2007 Odesláno 27. září 2007 Asi souhlasim s oddie , menim na zimu auto , no pokud bude nejaka zima , jinak me zbyly na dojeti 2 sady zimnich tak je ted budu postupne sjizdet nez prijde zima . 1x Barum na mokru sedi ale na snehu nevyjedu skoro nic a 1x Debica na snehu sedi dobre ale na asfaltu jsou moc mekke a klouzou (zato nove v 195 65 15 stali 900Kč ). Citovat
ajven Odesláno 27. září 2007 Odesláno 27. září 2007 1x Debica na snehu sedi dobre ale na asfaltu jsou moc mekke a klouzou (zato nove v 195 65 15 stali 900Kč ). no nekupto!!! :D:D:D Citovat
Garfield Odesláno 27. září 2007 Odesláno 27. září 2007 Původně zaslal: Mila_S Původně zaslal: Fx Ztotožňuju se s Trundikem, Alpiny 3 mám teď jednu sezónu a proti GY UG7 jsem teda dost nespokojen, auto se s nima chová o dost hůř než s UG7 Tak tos mi chlapče neudělal radost, právě dnes mi přišly ty Alpiny. Žes to neřekl dřív! Zatím nejlepší zkušenosti jsem měl s Dunlopkami Winter Sport. Pak když jsem je potřeboval už vyměnit, po zkušenostech s excelentními letními Michelinkami jsem si řekl, že Michelin dobrý, a koupil zimní Michelin Alpin. Bohužel to proti Dunlopkám byl krok zpátky. Na mokru jsou stejně dobré (tj. moc dobré) jako Dunlopky. V břečce už jsou Michelinky o něco horší. A pak na sněhu a ledu, to už jsou ty Michelinky Alpin oproti Dunlopkám dost mizerný (samozřejmě furt lepší než Barum Polaris, které jsem měl rovněž čest vyzkoušet). Takže teď čekám, až se mi Michelin Alpin ojedou, abych si mohl pořídit Good Year Ultra Grip, co tu lidi svorně chválí už několik let. Problém je, že už jsem na těch Alpinech najel 15.000 km a vzorek je furt tak na 75%, čili hned tak se jich nebudu moci zbavit. Takže na sníh a led (zimní klouzání, chalupa v Krkonoších) teď budu brát 205-ku, kde Dunlop Winter Sport ještě mám. 306-kou budu jezdit po Praze a Liberci, ojíždět Michelin Alpinky co jsou perfektní na mokru a čekat, až se ojedou a budu si moci koupit ty Good Yeary. Citovat
Mila_S Odesláno 27. září 2007 Autor Odesláno 27. září 2007 Původně zaslal: Garfield Původně zaslal: Mila_S Původně zaslal: Fx Ztotožňuju se s Trundikem, Alpiny 3 mám teď jednu sezónu a proti GY UG7 jsem teda dost nespokojen, auto se s nima chová o dost hůř než s UG7 Tak tos mi chlapče neudělal radost, právě dnes mi přišly ty Alpiny. Žes to neřekl dřív! Zatím nejlepší zkušenosti jsem měl s Dunlopkami Winter Sport. Pak když jsem je potřeboval už vyměnit, po zkušenostech s excelentními letními Michelinkami jsem si řekl, že Michelin dobrý, a koupil zimní Michelin Alpin. Bohužel to proti Dunlopkám byl krok zpátky. Na mokru jsou stejně dobré (tj. moc dobré) jako Dunlopky. V břečce už jsou Michelinky o něco horší. A pak na sněhu a ledu, to už jsou ty Michelinky Alpin oproti Dunlopkám dost mizerný (samozřejmě furt lepší než Barum Polaris, které jsem měl rovněž čest vyzkoušet). Takže teď čekám, až se mi Michelin Alpin ojedou, abych si mohl pořídit Good Year Ultra Grip, co tu lidi svorně chválí už několik let. Problém je, že už jsem na těch Alpinech najel 15.000 km a vzorek je furt tak na 75%, čili hned tak se jich nebudu moci zbavit. Takže na sníh a led (zimní klouzání, chalupa v Krkonoších) teď budu brát 205-ku, kde Dunlop Winter Sport ještě mám. 306-kou budu jezdit po Praze a Liberci, ojíždět Michelin Alpinky co jsou perfektní na mokru a čekat, až se ojedou a budu si moci koupit ty Good Yeary. I ty Brute? Bééééééééééé, bééééééééééé Citovat
Fx Odesláno 27. září 2007 Odesláno 27. září 2007 Garfield: To máš pravdu, Wintersport M3 jsou snad nejlepší volba na sníh a led. Akorát na mě tehdy byly moc drahý, tak jsem vzal GY UG7 a byl jsem spokojen naprosto dokonale. Teď ty Alpin 3 jsou opravdu o dost horší... Citovat
chotemicak Odesláno 27. září 2007 Odesláno 27. září 2007 Asi se do mě pustí odpůrci protektorů ale stejně. Já loni udělal pokus a koupil jsem 2ks zimáků od Pneuvraník 155/70/13 asi za 600,-/ks na svou 205. A jelikož u nás v zimě prohrnujou 1x denně a absolutně se tu nesolí, měl jsem možnost otestovat na všech možných površích. Byl jsem velice mile překvapen hlavně záběrem na ujetém sněhu a po zimě ubylo ze vzorku cca 0,2mm (měřeno hloubkoměrem). Nechci dělat reklamu ale myslím že za ty prachy to jde. Ještě musím dodat že jezdím s autem hlavně do práce 15km tam a zpět. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.