Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jak to vypadalo dneska ráno na Štiříně

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: vix

to tam Marcel305 tvrdne ještě teď ? .. dyť s tím neumějí jezdit !!!

S mým taky naštěstí jen tak někdo neodjede... Zrovna v noci na dnešek moji 306-ku zas někdo kradl. Asi ve 4 ráno začal řvát alarm. Dovnitř se zloděj dostal (asi vyháčkování), sebral pár věcí z přihrádek, ale auto zůstalo na místě.

Jinak jsme už všichni - Odie, Marcel i já - doma. Klíče byly přivezeny z Prahy z mejdanu u moderátora Krejčíře, kam se značná část hostů i hostitelů po skončení oficiální části přesunula (jak jsem aspoň pochopil). :D

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

jen sem si rejpnul, je to krasavec, víc fotek nebude?

Tak ještě jednu, co si myslím, že se povedla. Jinak víc fotek - hlavně včetně nové 308 - budeme mít po 3. 10., kdy je repete této akce pro méně vážené hosty než dnes. 4 vybraní šťastlivci našeho Clubu dostali pozvánku, a já coby jeden z nich slibuju, že budu fotit a fotit!

post-0-14109596576419_thumb.jpg

Odesláno

Jo, a Marcelovi spadla brada až v okamžiku, kdy zjistil, že z placu odjely už i všechny hostitutky, na které si brousil zuby... Tedy zuby... No - prostě si brousil. Celou cestu mezi Počernicemi a Štiřínem nám vydržel vyprávět, co všechno s nimi bude dělat.... A voni mu holky jedny nezdárný zdrhly, páč nevěděly, vo co přijdou... Psí život, což? :D

Odesláno
Původně zaslal: Dundee

Deňáky máš pěkně zakomponovaný do nárazníku:super Tvoje práce? Viděl jsem tak hnusně dobastlený deňáky, že mě tohle provedený dost mile překvapilo;)

Jo, díky za pochvalu. Jako u většiny světových vynálezů, i v tomto případě bylo pouze náhodou objeveno, že oválné Helly na milimetr přesně tvarem i velikostí pasují do nasávacího potrubí z Peugeotu 205. Takže z vrakáče 2 kusy potrubí, do nárazníku díry, a v dílně opravující nárazníky pán svařil ten kus potrubí s nárazníkem. Obojí je polypropylén, takže to jde, jak jsem byl poučen. Kdyby byl nárazník z toho tvrdého materiálu zvaného ABS, prý by to svařit nešlo.

Pak deňáky vložit dovnitř, vycentrovat a zezadu zamatlat tavnou pistolí, aby se už nehnuly. A nakonec střík celý nárazník barvou.

[upravil dne 26/9/07 Garfield]

post-0-1410959657685_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: Garfield

Jo, a Marcelovi spadla brada až v okamžiku, kdy zjistil, že z placu odjely už i všechny hostitutky, na které si brousil zuby... Tedy zuby... No - prostě si brousil. Celou cestu mezi Počernicemi a Štiřínem nám vydržel vyprávět, co všechno s nimi bude dělat.... A voni mu holky jedny nezdárný zdrhly, páč nevěděly, vo co přijdou... Psí život, což? :D

Si dovedu živě představit... :D

Odesláno
Původně zaslal: jozefsv

Já se ti Garfielde moc omlouvám za OT, ale všiml jste si někdo velice zajímavého detailu na 305ce?:mrk

Jinak moc krásný prostředí:super

nema roztiahnute predne kolesa?

By mě zajímalo, jak to z nepřímé fotky poznáš, a to ještě pojede na geometrii a připadá mi, že to má ještě docela dost sbíhavost...

No tak třeba že od osmi ráno do pěti odpoledne té 305-ce ukáply dvě kapky oleje z rychlostky. Do jedné z těch plechových vaniček pod vozem. Ty to na té fotce vidíš? :D:D

To jsem taky nemyslel. Jde mi opravdu do očí bijící detail:D Víte, odkud tohle pochází?:mrk:D

No to je snad jasný, ono v roce 1992 byl sakra problém sehnat pravý zrcátko, takže se to řešilo u více aut takhle. Neboj, pravý origo zrcátko už je připravený, jen ho vyčistit a namontovat...

Pro ty, co to ještě neví: To auto bylo určený pro Irán, proto nemělo v roce 87 pravý zrcátko, zadní mlhovku, zadní pásy a bylo vybaveno klimatizací. A taky to má číslo motoru vyraženo arabskými číslicemi... :)

[upravil dne 26/9/2007 Marcel505]

Odesláno

No, ono ráno se těm slečnám moje auto líbilo, ale pak mi je přebral "starší", a tedy určitě "zkušenější" kolega...

Jinak jsme už všichni - Odie, Marcel i já - doma. Klíče byly přivezeny z Prahy z mejdanu u moderátora Krejčíře, kam se značná část hostů i hostitelů po skončení oficiální části přesunula (jak jsem aspoň pochopil). :D

No tak já si ty hostesky a Krejčíře našel, proto jsem tak pospíchal "domu" a proto jsem se vrátil domu tak pozdě...

A Odie říkala něco o tom, že má Krejčíř nějakou teplotu? Nevím, mě přišel jako docela milý kamarád...

A hostesky byli super, sranda s nima fakt byla, až na to, že jsem je pak musel zavést domu (mi zůstali v autě, to víte, ženský...)

Odesláno
Původně zaslal: Marcel505

No, ono ráno se těm slečnám moje auto líbilo, ale pak mi je přebral "starší", a tedy určitě "zkušenější" kolega...

No tak já si ty hostesky a Krejčíře našel, proto jsem tak pospíchal "domu" a proto jsem se vrátil domu tak pozdě...

A Odie říkala něco o tom, že má Krejčíř nějakou teplotu? Nevím, mě přišel jako docela milý kamarád...

A hostesky byli super, sranda s nima fakt byla, až na to, že jsem je pak musel zavést domu (mi zůstali v autě, to víte, ženský...)

Jéžiš :D:D Už toho dneska nech, nebo budu muset všem vyžvanit, jaks celé odpoledne Odie říkal "Medvěde" a mně "Helčo". Se pak nedivím, že máš popletený i ty pohlaví... :aut

Odesláno

Jéžiš :D:D Už toho dneska nech, nebo budu muset všem vyžvanit, jaks celé odpoledne Odie říkal "Medvěde" a mně "Helčo". Se pak nedivím, že máš popletený i ty pohlaví... :aut

No pohlaví ještě popletený nemám, ale přiznávám, že jsem tě oslovil "Medvěde" a Odie "Helčo". No nevím, jak si to budu plést ve středu 3.10. ... To Vás tam bude víc... :myslim

Odesláno

No pohlaví ještě popletený nemám, ale přiznávám, že jsem tě oslovil "Medvěde" a Odie "Helčo". No nevím, jak si to budu plést ve středu 3.10. ... To Vás tam bude víc... :myslim

No tak to já mám svědka na to, žes mi říkal Helčo.

Odesláno

:( Když tam byli ty hostesky a já v přítomnosti krásným slečen říkám někdy kraviny, no... :(

Odesláno

:( Když tam byli ty hostesky a já v přítomnosti krásným slečen říkám někdy kraviny, no... :(

Chéééé! Se ale pak nediv, že ti ty hostitutky zdrhly, když viděly, že máš mě za manželku a říkáš mi "Helčo" :D:aut

[upravil dne 26/9/07 Garfield]

Odesláno

a v tomhle stavu jste pak jeste ridili, jo? :D

BTW, koukam ze kryty na SPZ nakonec dopadly trosku jinak a nezbylo misto na logo klubu :)

Pro AKA: ve stredu budu asi fotit ;)

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

a v tomhle stavu jste pak jeste ridili, jo? :D

BTW, koukam ze kryty na SPZ nakonec dopadly trosku jinak a nezbylo misto na logo klubu :)

Pro AKA: ve stredu budu asi fotit ;)

No nezbylo no, a stejně se jim to moc nepovedlo, ta co mám na předku, se jim povedla tak, že nápis 305 je stejně víc k jedný straně.

A když jsem zaparkoval, tak než jsem stačil vypnout motor tak už mi málem lepil cedule na SPZ (rovnou na ně!). Tak jsem ho zabrzdil a udělali jsme to jinak. No jo no, maldý kluci...

A ted' se bojím ty cedule sundat...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...