Pe.Tr Odesláno 25. září 2007 Odesláno 25. září 2007 jen sem si rejpnul, je to krasavec, víc fotek nebude? Citovat
vix Odesláno 25. září 2007 Odesláno 25. září 2007 to tam Marcel305 tvrdne ještě teď ? .. dyť s tím neumějí jezdit !!! Citovat
Garfield Odesláno 25. září 2007 Odesláno 25. září 2007 Původně zaslal: vix to tam Marcel305 tvrdne ještě teď ? .. dyť s tím neumějí jezdit !!! S mým taky naštěstí jen tak někdo neodjede... Zrovna v noci na dnešek moji 306-ku zas někdo kradl. Asi ve 4 ráno začal řvát alarm. Dovnitř se zloděj dostal (asi vyháčkování), sebral pár věcí z přihrádek, ale auto zůstalo na místě. Jinak jsme už všichni - Odie, Marcel i já - doma. Klíče byly přivezeny z Prahy z mejdanu u moderátora Krejčíře, kam se značná část hostů i hostitelů po skončení oficiální části přesunula (jak jsem aspoň pochopil). Citovat
Garfield Odesláno 25. září 2007 Odesláno 25. září 2007 Původně zaslal: Pe.Tr jen sem si rejpnul, je to krasavec, víc fotek nebude? Tak ještě jednu, co si myslím, že se povedla. Jinak víc fotek - hlavně včetně nové 308 - budeme mít po 3. 10., kdy je repete této akce pro méně vážené hosty než dnes. 4 vybraní šťastlivci našeho Clubu dostali pozvánku, a já coby jeden z nich slibuju, že budu fotit a fotit! Citovat
Garfield Odesláno 25. září 2007 Odesláno 25. září 2007 Původně zaslal: vix to tam Marcel305 tvrdne ještě teď ? .. dyť s tím neumějí jezdit !!! Jo, a Marcelovi spadla brada až v okamžiku, kdy zjistil, že z placu odjely už i všechny hostitutky, na které si brousil zuby... Tedy zuby... No - prostě si brousil. Celou cestu mezi Počernicemi a Štiřínem nám vydržel vyprávět, co všechno s nimi bude dělat.... A voni mu holky jedny nezdárný zdrhly, páč nevěděly, vo co přijdou... Psí život, což? Citovat
Garfield Odesláno 25. září 2007 Odesláno 25. září 2007 Původně zaslal: Dundee Deňáky máš pěkně zakomponovaný do nárazníku:super Tvoje práce? Viděl jsem tak hnusně dobastlený deňáky, že mě tohle provedený dost mile překvapilo;) Jo, díky za pochvalu. Jako u většiny světových vynálezů, i v tomto případě bylo pouze náhodou objeveno, že oválné Helly na milimetr přesně tvarem i velikostí pasují do nasávacího potrubí z Peugeotu 205. Takže z vrakáče 2 kusy potrubí, do nárazníku díry, a v dílně opravující nárazníky pán svařil ten kus potrubí s nárazníkem. Obojí je polypropylén, takže to jde, jak jsem byl poučen. Kdyby byl nárazník z toho tvrdého materiálu zvaného ABS, prý by to svařit nešlo. Pak deňáky vložit dovnitř, vycentrovat a zezadu zamatlat tavnou pistolí, aby se už nehnuly. A nakonec střík celý nárazník barvou. [upravil dne 26/9/07 Garfield] Citovat
vix Odesláno 25. září 2007 Odesláno 25. září 2007 Původně zaslal: Garfield Původně zaslal: vix to tam Marcel305 tvrdne ještě teď ? .. dyť s tím neumějí jezdit !!! Jo, a Marcelovi spadla brada až v okamžiku, kdy zjistil, že z placu odjely už i všechny hostitutky, na které si brousil zuby... Tedy zuby... No - prostě si brousil. Celou cestu mezi Počernicemi a Štiřínem nám vydržel vyprávět, co všechno s nimi bude dělat.... A voni mu holky jedny nezdárný zdrhly, páč nevěděly, vo co přijdou... Psí život, což? Si dovedu živě představit... Citovat
Marcel505 Odesláno 25. září 2007 Odesláno 25. září 2007 Původně zaslal: jozefsv Původně zaslal: Dundee Já se ti Garfielde moc omlouvám za OT, ale všiml jste si někdo velice zajímavého detailu na 305ce? Jinak moc krásný prostředí nema roztiahnute predne kolesa? By mě zajímalo, jak to z nepřímé fotky poznáš, a to ještě pojede na geometrii a připadá mi, že to má ještě docela dost sbíhavost... Původně zaslal: Dundee Původně zaslal: Garfield No tak třeba že od osmi ráno do pěti odpoledne té 305-ce ukáply dvě kapky oleje z rychlostky. Do jedné z těch plechových vaniček pod vozem. Ty to na té fotce vidíš? :D To jsem taky nemyslel. Jde mi opravdu do očí bijící detail:D Víte, odkud tohle pochází? No to je snad jasný, ono v roce 1992 byl sakra problém sehnat pravý zrcátko, takže se to řešilo u více aut takhle. Neboj, pravý origo zrcátko už je připravený, jen ho vyčistit a namontovat... Pro ty, co to ještě neví: To auto bylo určený pro Irán, proto nemělo v roce 87 pravý zrcátko, zadní mlhovku, zadní pásy a bylo vybaveno klimatizací. A taky to má číslo motoru vyraženo arabskými číslicemi... [upravil dne 26/9/2007 Marcel505] Citovat
Marcel505 Odesláno 25. září 2007 Odesláno 25. září 2007 Původně zaslal: Garfield Původně zaslal: vix to tam Marcel305 tvrdne ještě teď ? .. dyť s tím neumějí jezdit !!! Jo, a Marcelovi spadla brada až v okamžiku, kdy zjistil, že z placu odjely už i všechny hostitutky, na které si brousil zuby... Tedy zuby... No - prostě si brousil. Celou cestu mezi Počernicemi a Štiřínem nám vydržel vyprávět, co všechno s nimi bude dělat.... A voni mu holky jedny nezdárný zdrhly, páč nevěděly, vo co přijdou... Psí život, což? No, ono ráno se těm slečnám moje auto líbilo, ale pak mi je přebral "starší", a tedy určitě "zkušenější" kolega... Původně zaslal: Garfield Jinak jsme už všichni - Odie, Marcel i já - doma. Klíče byly přivezeny z Prahy z mejdanu u moderátora Krejčíře, kam se značná část hostů i hostitelů po skončení oficiální části přesunula (jak jsem aspoň pochopil). No tak já si ty hostesky a Krejčíře našel, proto jsem tak pospíchal "domu" a proto jsem se vrátil domu tak pozdě... A Odie říkala něco o tom, že má Krejčíř nějakou teplotu? Nevím, mě přišel jako docela milý kamarád... A hostesky byli super, sranda s nima fakt byla, až na to, že jsem je pak musel zavést domu (mi zůstali v autě, to víte, ženský...) Citovat
Garfield Odesláno 25. září 2007 Odesláno 25. září 2007 Původně zaslal: Marcel505 No, ono ráno se těm slečnám moje auto líbilo, ale pak mi je přebral "starší", a tedy určitě "zkušenější" kolega... Původně zaslal: Garfield Jinak jsme už všichni - Odie, Marcel i já - doma. Klíče byly přivezeny z Prahy z mejdanu u moderátora Krejčíře, kam se značná část hostů i hostitelů po skončení oficiální části přesunula (jak jsem aspoň pochopil). No tak já si ty hostesky a Krejčíře našel, proto jsem tak pospíchal "domu" a proto jsem se vrátil domu tak pozdě... A Odie říkala něco o tom, že má Krejčíř nějakou teplotu? Nevím, mě přišel jako docela milý kamarád... A hostesky byli super, sranda s nima fakt byla, až na to, že jsem je pak musel zavést domu (mi zůstali v autě, to víte, ženský...) Jéžiš :D Už toho dneska nech, nebo budu muset všem vyžvanit, jaks celé odpoledne Odie říkal "Medvěde" a mně "Helčo". Se pak nedivím, že máš popletený i ty pohlaví... Citovat
Marcel505 Odesláno 25. září 2007 Odesláno 25. září 2007 Původně zaslal: Garfield Jéžiš :D Už toho dneska nech, nebo budu muset všem vyžvanit, jaks celé odpoledne Odie říkal "Medvěde" a mně "Helčo". Se pak nedivím, že máš popletený i ty pohlaví... No pohlaví ještě popletený nemám, ale přiznávám, že jsem tě oslovil "Medvěde" a Odie "Helčo". No nevím, jak si to budu plést ve středu 3.10. ... To Vás tam bude víc... Citovat
Garfield Odesláno 25. září 2007 Odesláno 25. září 2007 Původně zaslal: Marcel505 Původně zaslal: Garfield Jéžiš :D Už toho dneska nech, nebo budu muset všem vyžvanit, jaks celé odpoledne Odie říkal "Medvěde" a mně "Helčo". Se pak nedivím, že máš popletený i ty pohlaví... No pohlaví ještě popletený nemám, ale přiznávám, že jsem tě oslovil "Medvěde" a Odie "Helčo". No nevím, jak si to budu plést ve středu 3.10. ... To Vás tam bude víc... No tak to já mám svědka na to, žes mi říkal Helčo. Citovat
Marcel505 Odesláno 25. září 2007 Odesláno 25. září 2007 Původně zaslal: Garfield No tak to já mám svědka na to, žes mi říkal Helčo. Když tam byli ty hostesky a já v přítomnosti krásným slečen říkám někdy kraviny, no... Citovat
Garfield Odesláno 25. září 2007 Odesláno 25. září 2007 Původně zaslal: Marcel505 Původně zaslal: Garfield No tak to já mám svědka na to, žes mi říkal Helčo. Když tam byli ty hostesky a já v přítomnosti krásným slečen říkám někdy kraviny, no... Chéééé! Se ale pak nediv, že ti ty hostitutky zdrhly, když viděly, že máš mě za manželku a říkáš mi "Helčo" :aut [upravil dne 26/9/07 Garfield] Citovat
Vvitty Odesláno 26. září 2007 Odesláno 26. září 2007 a v tomhle stavu jste pak jeste ridili, jo? BTW, koukam ze kryty na SPZ nakonec dopadly trosku jinak a nezbylo misto na logo klubu Pro AKA: ve stredu budu asi fotit Citovat
Marcel505 Odesláno 26. září 2007 Odesláno 26. září 2007 Původně zaslal: Vvitty a v tomhle stavu jste pak jeste ridili, jo? BTW, koukam ze kryty na SPZ nakonec dopadly trosku jinak a nezbylo misto na logo klubu Pro AKA: ve stredu budu asi fotit No nezbylo no, a stejně se jim to moc nepovedlo, ta co mám na předku, se jim povedla tak, že nápis 305 je stejně víc k jedný straně. A když jsem zaparkoval, tak než jsem stačil vypnout motor tak už mi málem lepil cedule na SPZ (rovnou na ně!). Tak jsem ho zabrzdil a udělali jsme to jinak. No jo no, maldý kluci... A ted' se bojím ty cedule sundat... Citovat
Marcel505 Odesláno 26. září 2007 Odesláno 26. září 2007 Původně zaslal: aka Bozinku panove!!!! :-OOO Copak? To víš, byla prča i bez tebe... Citovat
aka Odesláno 26. září 2007 Odesláno 26. září 2007 tam zase probehly orgie, co? a za se budou??? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.