urdemala Odesláno 25. září 2007 Odesláno 25. září 2007 Původně zaslal: hnusoba Jeden chlapík od nás kúpil strieborné 407 cupé, celý bol vytešené z auta....ale. Jedno ráno našiel auto celé dookola oškrabané kľúčom.... Opravilo sa a on radšej začal chodiť autom až ku bloku pred vchod parkovať... Tak mu pre istotu niekto nasprejoval z oboch strán na auto čiernou farbou slovo "KOKOT". Po ďalšiej oprave po pár týždňoch preliačina (zrejme od kopanca) na zadnom blatníku + niekto mu na kufor rozmastil hovno :bojim Sú ľudia normálni? Auto predal, kúpil si 207ku a od vtedy žiadny problém... chudák, to je fakt extrém.. no ale aspoň, že neskončil u traktoru Citovat
Ticcino Odesláno 25. září 2007 Odesláno 25. září 2007 Původně zaslal: buml me zase naka kumula soustavne krae cepicky z ventilku. Pritom nemam zadny super okrasny proste jen chromovana matka:grr nadruhou stranu radejc tohle nez tu petikorunu nebo jeste neco horsiho:( Ha ha, taky jsem měl ze začátku krásný hliníkový modrý (4 dny). Auto mám přes den na dvoře v práci a přes noc v garáži. Přesto mi někdo 3 ze 4 ukradl. Asi někde u supermarketu. Od té doby mám ty nejobyčejnější plastové černé za kačku a kupodivu je mám již půl roku všechny. Citovat
bladerunner Odesláno 25. září 2007 Odesláno 25. září 2007 nám za posledné roky spred bytovky ukradli 3x originál puklice /manželke 2x zo služobných aut 307 a FF II., mne z mojej 307:grr:grr:grr - a ešte raz kradol, ale vymákol ho sused skoro ráno cca O5:00 hod tak nechal puklice vedľa auta a zdrhol/, mne pred 2 mesiacmi anténu zobrali - a to som týždeň predtým vravel, že už sa stierače a antény nekradnú. a ešte žene obišli kľúčom forda:grr:grr:grr. puklice už nepoužíva. ja som kúpil elektrony a bezp. skrutky. čiapočky mi berú aj obyčajné čierne - z času na čas:roll Citovat
bladerunner Odesláno 25. září 2007 Odesláno 25. září 2007 ináč to "hovno na kufri" bolo dosť originálne :D:D asi ho má niekto rád, keď si na tom dal tak záležať Citovat
buml Odesláno 25. září 2007 Odesláno 25. září 2007 Původně zaslal: Ferry kupoval jsem je ZDE dikes:super Citovat
MatrixChose Odesláno 25. září 2007 Odesláno 25. září 2007 Tak ja mam taky 4x cca 15cm dlouhy skrabance na levy strane. To byli zavidici byvali "kamaradi" Citovat
Medion Odesláno 25. září 2007 Odesláno 25. září 2007 to mě někdo švihnul jednu krytku co sou na před.stěračích.takovej ten malej plas.tak sem si ho švihnul zpátky.jen doufám že né někomu z vás..... Citovat
MatrixChose Odesláno 25. září 2007 Odesláno 25. září 2007 Původně zaslal: Medion to mě někdo švihnul jednu krytku co sou na před.stěračích.takovej ten malej plas.tak sem si ho švihnul zpátky.jen doufám že né někomu z vás..... To ja potrebuju tu, co je na zadnim.. Nevi nekdo, kde by se dala sehnat? Citovat
Péťa Odesláno 25. září 2007 Odesláno 25. září 2007 Původně zaslal: Medion to mě někdo švihnul jednu krytku co sou na před.stěračích.takovej ten malej plas.tak sem si ho švihnul zpátky.jen doufám že né někomu z vás..... ??????????????????????????????????????????? Citovat
Pe.Tr Odesláno 25. září 2007 Odesláno 25. září 2007 Původně zaslal: Medion to mě někdo švihnul jednu krytku co sou na před.stěračích.takovej ten malej plas.tak sem si ho švihnul zpátky.jen doufám že né někomu z vás..... no coment Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.