Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: hnusoba

Jeden chlapík od nás kúpil strieborné 407 cupé, celý bol vytešené z auta....ale.

Jedno ráno našiel auto celé dookola oškrabané kľúčom....

Opravilo sa a on radšej začal chodiť autom až ku bloku pred vchod parkovať...

Tak mu pre istotu niekto nasprejoval z oboch strán na auto čiernou farbou slovo "KOKOT".

Po ďalšiej oprave po pár týždňoch preliačina (zrejme od kopanca) na zadnom blatníku + :o niekto mu na kufor rozmastil hovno :grr:bojim

Sú ľudia normálni? :roll:(

Auto predal, kúpil si 207ku a od vtedy žiadny problém...

chudák, to je fakt extrém.. no ale aspoň, že neskončil u traktoru

Odesláno
Původně zaslal: buml

me zase naka kumula soustavne krae cepicky z ventilku. Pritom nemam zadny super okrasny proste jen chromovana matka:grr nadruhou stranu radejc tohle nez tu petikorunu nebo jeste neco horsiho:(

Ha ha, taky jsem měl ze začátku krásný hliníkový modrý (4 dny). Auto mám přes den na dvoře v práci a přes noc v garáži. Přesto mi někdo 3 ze 4 ukradl. Asi někde u supermarketu. Od té doby mám ty nejobyčejnější plastové černé za kačku a kupodivu je mám již půl roku všechny.

Odesláno

nám za posledné roky spred bytovky ukradli 3x originál puklice /manželke 2x zo služobných aut 307 a FF II., mne z mojej 307:grr:grr:grr - a ešte raz kradol, ale vymákol ho sused skoro ráno cca O5:00 hod tak nechal puklice vedľa auta a zdrhol/, mne pred 2 mesiacmi anténu zobrali - a to som týždeň predtým vravel, že už sa stierače a antény nekradnú:D. a ešte žene obišli kľúčom forda:grr:grr:grr. puklice už nepoužíva. ja som kúpil elektrony a bezp. skrutky. čiapočky mi berú aj obyčajné čierne - z času na čas:roll

Odesláno

to mě někdo švihnul jednu krytku co sou na před.stěračích.takovej ten malej plas.tak sem si ho švihnul zpátky.jen doufám že né někomu z vás.....:mad:

Odesláno
Původně zaslal: Medion

to mě někdo švihnul jednu krytku co sou na před.stěračích.takovej ten malej plas.tak sem si ho švihnul zpátky.jen doufám že né někomu z vás.....:mad:

To ja potrebuju tu, co je na zadnim.. Nevi nekdo, kde by se dala sehnat?

Odesláno

???????????????????????????????????????????

Odesláno

no coment

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...