Radek Hurvajz Odesláno 27. září 2007 Odesláno 27. září 2007 Původně zaslal: jozefsv pokial je 4 miestny tak by sa to nedalo postupne v najhorsom pripade najst vyskusanim vsetkych kombinacii cisel? jenom 9999 kombinací, to nemyslíš vážně Citovat
jozefsv Odesláno 27. září 2007 Odesláno 27. září 2007 Původně zaslal: vasek1 Původně zaslal: jozefsv pokial je 4 miestny tak by sa to nedalo postupne v najhorsom pripade najst vyskusanim vsetkych kombinacii cisel? to jo,ale za hodně dlouho, protože tam jsou čísla 1,2,3,4,5,6,7,8,9,0 a to uznáš že je kombinací hrozně mooooc:(:( zeby 10000? jeden kod som uz hladal na 3 miestnom ciselniku.mal som to za pol hodky Citovat
vasek1 Odesláno 27. září 2007 Odesláno 27. září 2007 Původně zaslal: jozefsv Původně zaslal: vasek1 Původně zaslal: jozefsv pokial je 4 miestny tak by sa to nedalo postupne v najhorsom pripade najst vyskusanim vsetkych kombinacii cisel? to jo,ale za hodně dlouho, protože tam jsou čísla 1,2,3,4,5,6,7,8,9,0 a to uznáš že je kombinací hrozně mooooc:(:( zeby 10000? jeden kod som uz hladal na 3 miestnom ciselniku.mal som to za pol hodky já nevím kolik by to mohlo být kombinací,ale akorát jsem se spletl nepatří tam č.0 tak to zkuste někdo zpočítat nebo my to poslat s číslama různých kombinací Citovat
jozefsv Odesláno 27. září 2007 Odesláno 27. září 2007 bez nuly asi 8999? to som typol.neprepocitaval som to Citovat
jozefsv Odesláno 27. září 2007 Odesláno 27. září 2007 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: jozefsv pokial je 4 miestny tak by sa to nedalo postupne v najhorsom pripade najst vyskusanim vsetkych kombinacii cisel? jenom 9999 kombinací, to nemyslíš vážně jasne ze je to ale najhorsi pripad je vyskusat to.ked nezozenie nikoho kto ten kod najde ...ale ak su tam natlacene trosku nejake cislice tak to sa snad bude dat najst Citovat
vasek1 Odesláno 27. září 2007 Odesláno 27. září 2007 Původně zaslal: jozefsv bez nuly asi 8999? to som typol.neprepocitaval som to právě že i kombinace 9999 ,je jich fakt hodně moc Citovat
Kdo Odesláno 28. září 2007 Odesláno 28. září 2007 Navic mám dojem, že po třetím špatném kódu se immobilizér zablokuje na půl hodiny. To by pak bylo opravdu na dlóóóóuho. Citovat
jozefsv Odesláno 28. září 2007 Odesláno 28. září 2007 Původně zaslal: Kdo Navic mám dojem, že po třetím špatném kódu se immobilizér zablokuje na půl hodiny. To by pak bylo opravdu na dlóóóóuho. to by bolo:D Citovat
vasek1 Odesláno 28. září 2007 Odesláno 28. září 2007 Původně zaslal: jozefsv Původně zaslal: Kdo Navic mám dojem, že po třetím špatném kódu se immobilizér zablokuje na půl hodiny. To by pak bylo opravdu na dlóóóóuho. to by bolo:D tak jsem to už přeletoval a po obědě pujdu skusit nějakou kombinaci ,podle těch omačkanejch čísel.Jinak jsem volal do té firmy a mam si zavolat v pondělí,ale prý by to mělo jít.Tak uvidíme.Držte palce.:(:( Citovat
Dave_k Odesláno 28. září 2007 Odesláno 28. září 2007 Někdo tady psal že ta 30minutová pausa pro další 3 pokusy se dá obejít odpojením baterie. Citovat
vasek1 Odesláno 28. září 2007 Odesláno 28. září 2007 Původně zaslal: Dave_k Někdo tady psal že ta 30minutová pausa pro další 3 pokusy se dá obejít odpojením baterie. jo přesně tak na chvíli pak se může znova,nemusí se čekat.Tak jsem to zapojil a zkusil 1111 a nic tak skusim si napsat ty kombinace na čtyři čísla jak myslim že jsou nejvíc používaná.:(:( Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 28. září 2007 Odesláno 28. září 2007 No nevim odkud je informace o 30 minutách, ale v manuálu se mluví o 30 sec:myslim Citovat
vasek1 Odesláno 28. září 2007 Odesláno 28. září 2007 Původně zaslal: Radek Hurvajz No nevim odkud je informace o 30 minutách, ale v manuálu se mluví o 30 sec:myslim nejlapčí ta věta nakonci obraťte se na servis,ale kde to neumí a nejsou u nás nato vybaveni.Radku ,tak jsem tam volal a mam zavolat v pondělí že se musí zeptat kolegu,ale mělo by to jít z tý kalkulačky co mi řikal.tak uvidim.zítra zase zkusim nějaké kódy zadat.Ty dráty byli pěkně přelámaný na více místech.Tak vám radím,aby jste si to zkontrolovali,aby jste nedopadli jako já.:(:( Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 28. září 2007 Odesláno 28. září 2007 Původně zaslal: vasek1 Původně zaslal: Radek Hurvajz No nevim odkud je informace o 30 minutách, ale v manuálu se mluví o 30 sec:myslim nejlapčí ta věta nakonci obraťte se na servis,ale kde to neumí a nejsou u nás nato vybaveni.Radku ,tak jsem tam volal a mam zavolat v pondělí že se musí zeptat kolegu,ale mělo by to jít z tý kalkulačky co mi řikal.tak uvidim.zítra zase zkusim nějaké kódy zadat.Ty dráty byli pěkně přelámaný na více místech.Tak vám radím,aby jste si to zkontrolovali,aby jste nedopadli jako já.:(:( Jestli ti to v ŘJ odblokují tak tu blbou klavesnici odpoj a vyhoď na smetiště aby se to nemohlo víckrát stát, a dej si tam nějakej alarm nebo jinej imobilizer Citovat
vasek1 Odesláno 28. září 2007 Odesláno 28. září 2007 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: vasek1 Původně zaslal: Radek Hurvajz No nevim odkud je informace o 30 minutách, ale v manuálu se mluví o 30 sec:myslim nejlapčí ta věta nakonci obraťte se na servis,ale kde to neumí a nejsou u nás nato vybaveni.Radku ,tak jsem tam volal a mam zavolat v pondělí že se musí zeptat kolegu,ale mělo by to jít z tý kalkulačky co mi řikal.tak uvidim.zítra zase zkusim nějaké kódy zadat.Ty dráty byli pěkně přelámaný na více místech.Tak vám radím,aby jste si to zkontrolovali,aby jste nedopadli jako já.:(:( Jestli ti to v ŘJ odblokují tak tu blbou klavesnici odpoj a vyhoď na smetiště aby se to nemohlo víckrát stát, a dej si tam nějakej alarm nebo jinej imobilizer tak uvidim v pondělí,stačí znát ten blb.j kód,pak to ustřihnu a vyhodim a dáme tam asi jablotron a připojim nato i centrál. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 28. září 2007 Odesláno 28. září 2007 Původně zaslal: vasek1 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: vasek1 Původně zaslal: Radek Hurvajz No nevim odkud je informace o 30 minutách, ale v manuálu se mluví o 30 sec:myslim nejlapčí ta věta nakonci obraťte se na servis,ale kde to neumí a nejsou u nás nato vybaveni.Radku ,tak jsem tam volal a mam zavolat v pondělí že se musí zeptat kolegu,ale mělo by to jít z tý kalkulačky co mi řikal.tak uvidim.zítra zase zkusim nějaké kódy zadat.Ty dráty byli pěkně přelámaný na více místech.Tak vám radím,aby jste si to zkontrolovali,aby jste nedopadli jako já.:(:( Jestli ti to v ŘJ odblokují tak tu blbou klavesnici odpoj a vyhoď na smetiště aby se to nemohlo víckrát stát, a dej si tam nějakej alarm nebo jinej imobilizer tak uvidim v pondělí,stačí znát ten blb.j kód,pak to ustřihnu a vyhodim a dáme tam asi jablotron a připojim nato i centrál. Konektor ke klaavesnici tam nech, a kód nastavte na 1111, to je tovární nastavení, když by se ti to někdy v budoucnu bloklo tak připojiš klavesnici a zase to jednoduše odblokneš. Citovat
vasek1 Odesláno 28. září 2007 Odesláno 28. září 2007 jo jo jo ,ale nejdřív potřebuji ten kód,uvidim zítra, nahoda je ale malá Citovat
Dave_k Odesláno 28. září 2007 Odesláno 28. září 2007 Původně zaslal: Radek Hurvajz No nevim odkud je informace o 30 minutách, ale v manuálu se mluví o 30 sec:myslim Tak to asi soudruzi co to překládali někde udělali chybu. Vím že už to tady někdo řešil s 306. Stál na parkovišti a kámoš si mu s imobilizérem hrál až se to takhle bloklo. No a pak to 30 minut vůbec nereagovalo. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 28. září 2007 Odesláno 28. září 2007 Původně zaslal: Dave_k Původně zaslal: Radek Hurvajz No nevim odkud je informace o 30 minutách, ale v manuálu se mluví o 30 sec:myslim Tak to asi soudruzi co to překládali někde udělali chybu. Vím že už to tady někdo řešil s 306. Stál na parkovišti a kámoš si mu s imobilizérem hrál až se to takhle bloklo. No a pak to 30 minut vůbec nereagovalo. No asi bude pravda spíš těch 30 minut, 30 sec by bylo tak nějak k ničemu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.