Přejít na obsah

vasek1

Uživatel
  • Počet příspěvků

    174
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Jiné...

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    praskolesy
  • Stát
    Česká republika

vasek1's Achievements

Pozorovatel

Pozorovatel (3/6)

0

Popularita

  1. holt uvidim až to rozeberem,pak budeme chytřejší.
  2. Já jsem si přečetl manuál,utahovací momenty,tak snad to nějak vyměním.Mám motor LFY.Zkoušeli jsme měřit tlaky a ty jsou v pohodě.Mají okolo 11.Tak právě jestli to zvás tady někdo už neměnil?
  3. vasek1

    NĚCO KLEPE A MĚ TO SE..

    ahoj.já měl podobný problém jako ty,mě to dělal tento silenblok,nebylo to vůbec vydět.Byla vevnitř prasklá ta pryž.
  4. Chci se zeptat na co si dát pozor,nebo nějaké fígle při výměně těsnění hlavy válců,ventilů,kroužků ventilů.Důvod je že mi začal papat olej.Trochu kouří.Návod,nebo rada kde to koupit atd.......
  5. vasek1

    rady ohledne pojistovny

    ahoj .na mě to také zkoušeli,ale ráno tam zavolej že máš auto nepojízdné a že máš hnutou náprvu s poloosou.Ten likvidátor po domluvě přijede až k tobě domů.Tam to sepíše a nafotí.Ničeho se neboj a nesmíš se dát.Hlavně si pořádně přečti ten protokol o popisu závad,když ti tam bude něco chybět neboj se mu to říct že to tam nenapsal.Zkus zavolat na bezplatnou linku tý pojištovny a domluvit se s nima že to máš nepojízdné a že to nechceš ještě více poškodit.
  6. Byl jsem se v sobotu podívat na Pražském rally sprintu.Pěkná podívaná.:)K vidění mnoho známích tváří.:)
  7. vasek1

    silenblok motoru 406

    ještě nevím ,mám to objednané,ale zatím to nepřišlo,až to příjde tak napíši,ale asi po výměně to bude O.K ,jinak budu hledat vadu dál.Dám sem pak foto jestli bude zájem.
  8. vasek1

    Větrák nevypíná

    ty relátka jsou za předním nárazníkem.Jsou tam tři.Barva zelená ,nebo černá.Může být i špatná škatulka pod levým předním podběhem.
  9. vasek1

    Modré blinkry

    přesně tak ,jak máš na pokuty ,:)tak do toho:)
  10. vasek1

    Větrák nevypíná

    podívej se na autokelly tam budou možná ceny,já bych nejdřív zkusil ty relátka.Jsou za předním nárazníkem,před chladičem:)
  11. vasek1

    problem s ventilatorem

    měl jsi ty relátka venku?????bývají dost zoxidovaný.Já měl jedno po proměření špatné.Tak to nefungovalo jak mělo.
  12. vasek1

    Svitici interier (neony,led,atd...)

    na neony se také podívej na aukro mají tam ohebné diodové.Nedávno jsem si je tam objednal.Můžeš to připojit přes vypínač na dráty co vedou k zapalovači.Třeba.Ty diody se dají koupit v různých barvách do stropu i do světel a jinde.
  13. vasek1

    silenblok motoru 406

    zde je fotka,tak napište jestli to mam jiné než vy.
  14. ahoj,vyděl bych to na čepy řízení.nech klíčky v autě ať se ti nezamkne volant a zkus oběma rukama vzít do stran za kolo jestli ucítíš vůli tak si dej ruku ze zádu na ten čep ruku at ti někdo kroutí volantem do stran,měla by tam být vůle stojí neoriginál kolem 500kč,nebo se koukni autokelly,autobenex,mjauto,stabilizátory by měli bouchat na hrbolech,ale to chce také zkusit.stojí také kolem 600kč.podívej se na ty stránky díly řízení.Už jsem je také měnil.
×
×
  • Vytvořit...