Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
dneska u Lidl jsem potkal opet 306, s tuning zadnima lampama a napisem na viku, asi zase kubik, ale za volantem sedela blondyna, ktera na mou gestikulaci a pozdrav ahoj nereagovala, ani se nepodivala na auto, ktere stalo primo naproti ni s napisem jak krava peugeot club :D

a ten zasranej vosk stejne nemeli..... vlastne nic z avizovaneho nemeli...

tak bohuzel tohle jsem asi ja nebyl blondyna v mem aute urcite nikdy nebyla a jako ridicka uz vubec ne :D:D ale okolo lidlu jsem dneska jel 2x :-)

Guest Scratch
Odesláno

tohle bylo bud modre, nebo zelene, tuning zadni lampy a vzadu napis na viku www....

ve predu to melo taky samolepku :)

Guest Scratch
Odesláno

tak to jste museli videt parkovat i motorku, byl jsem ji tam ozivovat :D

kurva, jak to? Ja mam normalne v notebooku posunutej cas o 1 den dopredu :D

jeste, ze jse ho dostal ve firme v patek, tak to je husty :D

tak to se musim zitra pokladni omluvit za moji poznamku, ze to co maj mit ode dneska v letaku maj tak akorat v hole riti :D

Odesláno
Právě jsem prosvištěl Vysokým Mýtem a na okruhu jsem si všiml zaparkované stříbrné 306ky, do níž právě lezl její majitel Vojta (AKCZ). Už má nazutá nová kola, která avizoval ve svém vlákně, takže dodatečně mávám. :papa

Jj tentokrate jsem auto vymenil za motokaru na okruhu takze auticko cekalo cely den v depu ;)

Odesláno

Včera se kolem nás na D8 směrem do Phy prohnala, minimálně dvoustovkou, \"hvězdičkovaná\" 206 :D Tak snad jí majitelce nikdo nešlohnul :aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...