Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tady tu

v týdnu tudy jezdím každý den. :)

Je pravda že sem tě zahlíd tak letmo, ale fakt vypadala, že je blejskavá :D

[upravil dne 19/9/12 08:35 od Regan]

Odesláno
dneska sem zahlíd vektorovu 306 u za metrostavem směrem nahoru na most do holešovic :papa

To mě jel vyzvednout a pak jsme kousek u metra nádr holešovice potkali toho Stibtáka :))

Odesláno

hmm, v patek 21.9. ve frenstate u ge money bank stal nekdo s modrou 307 s klubovou nalepkou na zadnich dverich, bryle a ksiltovka :)

ja jsem zrovna ten den brazdil ulice s cernym 206CC

Odesláno
hmm, v patek 21.9. ve frenstate u ge money bank stal nekdo s modrou 307 s klubovou nalepkou na zadnich dverich, bryle a ksiltovka :)

ja jsem zrovna ten den brazdil ulice s cernym 206CC

3dv? to bude lukáš_307

Odesláno

No snažili jsme se tě dohnat už od penny, ale měl jsi slušnej náskok.. sedal jsem zrovna do auta u STKačka a ty jsi vjížděl do kruháče. nakonec nebýt toho chryslera za tebou tak se mineme dříve..... Jinak taky tě zdravím

Odesláno

dneska cca v půl deváté ráno jsem v Ostravě na Rudné(pak na dálnici směr Olomouc) potkal červenou 207 v tuningu od Sobola, ale jelikož byla nedávno v inzerci tak nevím kdo s ní nyní jezdí :)

Odesláno

Takže dnes v obci Kunvald na Žamberecku jsem viděl modrého Peugeota Partnera s vroubkovanými předními světly, s velkou nálepkou na řidičových dveřích a dvěmi zedníky uvnitř. Byl to někdo místní, kdo mě jezdí kolem baráku? :D SPZ xHx 1248

[Edited on 27/9/12 18:33 by radim.1008]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...