Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

to máte dobrý,když takle na někoho sem tam narazíte:D

tady u nás nemám šanci se sněkym potkat,tady na tom našem konci snad nikdo nejezdí:D

Odesláno
to máte dobrý,když takle na někoho sem tam narazíte:D

tady u nás nemám šanci se sněkym potkat,tady na tom našem konci snad nikdo nejezdí:D

V roce 2006 a 2007 jsem v Humpolci býval několikrát týdně (živila mě firma v Hliníkově městě sídlící). To jsi ale ještě nebyl v klubu Ty ......

Odesláno
Existujuci: Lubk0 sa zaobera vyberanim vypalneho pre trnavsku mafiu, dostal na starosti Pezinok :D ... takze ak chodi k vam do firmy, tak to mate blbe :aut

K nam nechodi. huraa.:D

To si len ty myslis :D

Odesláno

Dneska si to jedeme předpisovou rychlostí přes písáreckej tunel a kolem nás proletěl stříbrnej BREAK 406 s nápisem Peugeot-club na zadním okně a blikání dálkovejma neregistroval. Dohnali jsme jej až na semaforech kde byla červená.

Takže jsme potkali my Tebe a ne Ty nás, protože kdybych nezatroubil tak nevíš o ničem. :aut:aut:aut

Odesláno

Dave, jel jsem 110 což není mnoho:D

A navíc se mě straaaašně chtělo na malou, a navíc už jsem si zvykl že jezdím jako agresor, jen mě ta X5 přede mnou brzdila:D

A jet v tunelu 80km/h je podle mě ledatak na usnutí:aut

A moc se mě líbí jak píšeš: Dneska si jedeme předpisovou rychlostí:D:D:aut

takže jindy ne??:aut

[upravil dne 21/1/11 17:24 Šalda]

Odesláno

Nečekal jsem za odpověď nic, jen se mě ta věta líbí:D

Teď jsem odvážel ženu do práce, a tunelem jak dolů i nahoru jsem jel jen 90;)

A to coupé si nějak označ, protože jsem nějaký coupé viděl v tunelu, ale nikde žádnej nápis, tak jsem jel dál, když jsem Vás tehdy viděl ve 306 s nápisem na zadním okně tak jsem přece přibrzdil:D

Odesláno

Mám to označený. Rámeček RZ s logem clubu a na L bočním okénku nálepky ze srazu. :D:D

Jo a teď si vzpomínám, že mi někdo na kapotu do sajrajtu ze silnice nakreslil prstem srdíčko. :D

[upravil dne 21/1/11 18:35 Dave_k]

Odesláno

Tak to bude asi tím, že si slimáků na silnici nevšímám:D:aut

Buď rád žes měl na kapotě jen srdíčko, většinou se tam maluje něco jinýho:D

Ale toho rámečku RZ jsem si fakt nemohl všimnout:D

[upravil dne 21/1/11 19:45 Šalda]

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak koho jsem to dneska rano potkal v Brne u teplaren ? Coupe, tmaveseda barva s bodykitem ? Zadni naraznik byl myslim neco ve stylu K-Racing.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...