Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Třetí kafe v jednom dni? Mě chceš zabít?! A že v tom předsvátečním masakru jedete na kafe zrovna do Globusu?! P.S. Sorry všem, že Globus neskloňuji správně, ale už je to u veřejnosti tak zažitý, že ten správný tvar zní nepatřičně...

• O 2 týdny později...
Odesláno

Dneska odpoledne na pumpě v Ochozi u Brna jsem se setkal s Johnem a jeho 406. Bohužel, moc času nebylo a ani počasí nebylo zrovna příjemné. Ale i tak díky za pokec + znak. 

• O 2 týdny později...
Guest servisman
Odesláno

Včera při cestě Písek  Č.Budějovice  jsem potkal cestou bejvalku stříbrnou  406 od Chozeluizskuner, typická samolepka 406 na přední kapotě.

Odesláno

Klubák?

V pátek kolem 14 hodiny jsem v Hostivaři najížděl na Jižní spojku  ve směru na Smíchov , tzn. za lanovým mostem. Př najíždění na rychlostní komunikaci řidič modré 406 kupé  zcela ukázkově ubral a tím mi umožnil se bezproblémově zařadit - jel jsem bílým Transitem. Očekával jsem spíš zavření od majitele sportovního vozu než že by kvůli najetí dodávky byl ochoten sundat nohu z plynu - byl-li to klubák, tak mu ještě jednou děkuji i zde, (obligátní 4 blinkry samozřejmě proběhly).

P.S.
Samolepky jsem žádné neviděl, páč se naše cesty asi brzo rozešly a tak mně nepředjel

Odesláno (upraveno)

Dnes (12.1.2015) mezi 19:30-20:30 úsek HK-Častolovice, červená 405tka, na zadním okně nápis PC, SPZ 2H5 7385, kdo z vás to byl? :D

Upraveno uživatelem virten
Odesláno

Dneska 15.1. kolem půl desáté ráno jsem na jižní spojce potkala vínovou 406 v SPZ bylo něco jako 1J1, s klubovou nálepkou vprostřed okna dole, obličej mi přes ty dva pruhy přišel povědomej, ale nevim kdo to byl :)

Odesláno

Joo :-)

A dneska jsem zahlidla v Trutnove stribrnou 406 v kombiku s cernou klubovou nalepkou na levem boku, spz 3H4... :-) ted kolem dvanacte :-)

Odesláno

Dnes ráno při cestě do Č. Budějovic jela proti mě modrá 407 SW zřejmě koblih69. Odpoledne u při cestě z Č.B. u komínů JETE jela proti mě černá 407 SW. Nebyl to Chozeluizskuner? A v Týně nad Vltavou u kruháče na Tábor a Koloděje n. Luž. proti mě jela opět 407 SW koblih69 zřejmě. Bliknul jsem, ale na poslední chvíli. Nevím, zdali mě viděli a poznali.

Guest Scratch
Odesláno

Diky za ukazkovy uhybaci manevr Pe.Trovi na silnici vcera mezi Jicinem a Boleslavi :) ani jsem nemusel ubrat plyn :D

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

OK406: Noooo jel jsem tudy včera odpoledne ale směrem do tejna :)

servisman: A já bych jí chtěl taky tak potkat :( Furt lituju že sem jí pordal

Guest servisman
Odesláno

Jj jen měla nápis 406 uprostřed  nad znakem , ty jsi měl znak na boku tam vypadal lépe.

Odesláno (upraveno)

Diky za ukazkovy uhybaci manevr Pe.Trovi na silnici vcera mezi Jicinem a Boleslavi :) ani jsem nemusel ubrat plyn :D

:papa , se přeci nenechám sestřelit. :D

Upraveno uživatelem Pe.Tr

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...