Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

V pátek dopoledne spatřen kujon106 s jeho S16 u Vaňkovky :D

EDIT:

dneska 25.8 odpoledne po 16hod. zahlídnut petrb123 s jeho coupé na světlech na Bělohorský. :)

[upravil dne 25/8/2013 16:44 od John]

Odesláno

tak si tak jedu přes Nové Zámky zpět do Štúrova do lázní,vracel jsem se od spolužáka z výšky, a koho nepotkám, z vedlejší silnice od Komárna mi dává přednost v jízdě Judes.

post-40684-14109632951246_thumb.jpg

Odesláno

Veru tak, dávam prednosť autám idúcim po hlavnej ceste smer z Nových Zámkou do Štúrova v obci Pribeta (prichádzal som z Komárna), autá spomaľovali a zrazu predomnou v križovatke trúbiaca 308SW. Kukám kukám a to je Ozzy1, tak sme zastavili za križovatkou a potom sme sa zišli u mňa doma preto išiel zamnou, preto to foto že idem pred ním ;).

post-27076-14109632953631_thumb.jpg

post-27076-14109632954184_thumb.jpg

Odesláno

Už keď sme sa zrazili tak ku mne do Strekova a následne ďalej do Štúrova (vychýrené termálne kúpalisko Vadaš) ;)

Odesláno
No pekne ste sa zrazili :D a do ktorej dediny v okolí NZ si šiel Ozzy?

:xvul

My často jezdili do Dubníka, Helča odtud pochází. Ale po smrti tchýně a následnému prodeji domu už tam jezdíme jen kolem dušiček na hrob.

Konec :xvul

Odesláno
Včera jsem v Krnově potkal Eltonovo auto a před ním stála ještě stříbrná 206SW s klubovýma nálepkama :papa

A to se neozveš? Ta 206sw je taky moje.

Odesláno
No to jsem musel být já :aut:aut

v kolik jsi mě tam viděl??

Trochu pozdě vím.. :) bylo to někdy kolem půlnoci? Neměl jsem moc pojem o času.. :D

Stife, tak si měl pravdu ;)

Guest Chozeluizskuner
Odesláno
Z toho si nic nedělej. Já taky v Č. Budějovicích a okolí nepotkávám klubáky, kromě servismana a koblih69. Že by nás bylo na jihu málo a nebo nemají samolepky P-C.

Já tě potkal asi před tejdnem když jsi jel z noční. U Křivonosky :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...