Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

a jakto, ze nikdo nebyl na cabrio srazuv Podebradech? Ja tam vcera byl s hyundai I30 :D

Odesláno

kdo to dneska v kamionu na me blikal dalkovejma u ostravy v 10? Mozna to byla vcera kolem 17. mam v tom uz lehce zmatek....

Odesláno

kubik: jo dolu ve smeru pod most byla fronta, tak jsem to bral pres parkoviste :D a protismerem, tam to bylo lepsi :D

servisman: tak to kecas, protoze dneska jsem jezdil od 11:30 do 12:30 po okruzni a jeste nejaky silnici, po Budejkach najel cca 20 km, cestou ze strakonic v Pisku dal kafe s Lvickem, takze kdyz se chce, tak klubaka potkas....a policajti dle meho v budejkach meli asi vcera volno.... a kubik me potkal i v praze i na dalnici

Odesláno

jak se rika v jednom slavnem filmu: ale no tak hochu, koukej preci trochu :D

Guest servisman
Odesláno

to nevím cestou k dceři jsem potkal dvě policejní auta pak nějaký policejní doprovod od Hluboký ,Peugeotu plno ale bez nálepek clubu

Odesláno

Dnes jsem kolem 12:45 parkoval vedle tmavě-zelené 306 5-dvéř samolepky měla na obou zadních dveřích. Bylo to v Brozanech nad Ohří u SOKOLOVNY. SPZ: 5U5 867..

Kdopak to byl??

:D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...