Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Už jsem mu to psal jinde, ale ty pátý vrata vypadaj hodně rezavě (myslím, že Aluška - potažmo Dave_k - by s něčím takovým jezdit nechtěli)

Odesláno

Jojo je to moje bejvalá 306, ale su z toho docela v šoku, auto jsem prodala už 2měsíce zpátky, tak je divný, že to má pořád moje starý SPZ, to si to jako nepřihlásili?? :o Rozumí tomu někdo? Co kdyby s tím autem něco způsobili, nepůjdou policajti pak po mě? :( Jak někoho donutit, aby si koupený auto přihlásil? Si snad neplatí ani povinný....

Odesláno

No pokud je to v odhlášce už na nového majitele tak tobě nic nehrozí:myslim

A je fakt že pokud má trv.bydliště ve stejném kraji ta RZ se nemění.

[upravil dne 22/3/14 20:14 od Michal-OL]

Odesláno

ChouLu: jasně, když jsem ho prodala, tak jsem byla auto na úřadě odhlásit a pak teprve posílala kupujícím techničák.

Servisman: Když tam zadám datum 20.3.2014, tak vyskočí, že je to nepojištěno... S dřívějším datem to vyhodí wuestenrot, kde jsem to měla pojištění já, já pojistku rušila kolem 25.1.

Hmmm tak asi udělám nový vlákno, ať to tu nezasí.....:roll

Odesláno

Dneska v Humpolci směrem na horní náměstí v ulici Jana Zábrany nás míjela šedá 306 sedan asi ve 14:30 s 2J4 na SPZce. Měla na kufru velké staré logo kufru :papa

Odesláno

...to je hnus velebnosti....... bílá budiš ale ty kola.....:myslim:blicismajlik , zbibácký kruháč....... asi jiná mentalita ve Zdibech

[upravil dne 27-3-14 08:41 od Přema]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...