Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ja se porad ptam na zakladni vec, je nutne do vlakna Potkal jsem klubaka, psat, ze jste meli sraz a na sraze jste potkali naseho klubaka? Tohle vlakno je asi o necem jinem, nez sem psat, koho jsem potkal na poradanem sraze......

Ale je fajn, ze se kluci potkali, o tom zadna :)

[upravil dne 10/12/2013 00:06 od Scratch]

Odesláno

jojo, tukala jsi. Ja byl v protismeru a troubil.Ty jsi jen u pizzerie zvedla hlavu, jestli jsi nezaspala rozjezd a dal tukala :D

• O 2 týdny později...
Odesláno

V pátek, kolem devátý večer ve Vysočanech od restaurace Na Radnici odjela 206ka s RZ začínající 5A0... když pominu pravděpodobné porušení přikázaného směru jízdy, jelikož to vzal doleva, rád bych řidiči vzkázal, že je kokot, který se vidí málo kdy, protože po kolejích, na kterých nemá co dělat, jel kolem zastávky s lidma jak debil. Jo a ještě měl na zadním okně webovou adresu klubu. Fakt dobrá reklama.

Odesláno

Tak jsem právě \"potkal\" Fullera :) stavil se tu pro zrcatko Háčka. :)

Přišlo mi, že byl udivený z toho kolik mi asi je... :D Nebo se mi to jen zdálo? :D

[upravil dne 26/12/13 11:57 od Feelly]

Odesláno
Čakom: celkem masakr se vymotat z parkoviště.

Dneska jsem na dálnici kolem Prahy za tunelem potkal červenou 406 sedan old model z SPZ 4J4 xxxx,nebyl to Ferry z klubu? :myslim

nebyl, ja mam 1J1 ... ;) a od soboty jsem doma v garazi na Vysocine

Odesláno

dnes zhruba před hodinou mě zdravila stříbrná hezká klubová 307 SW po face spz s písmenem T asi 7T3 kdo to byl?

zrovna jsem nakladal rodinu a jel do Prahy na SVK ambasádu (ted sedím v autě pře ambasádou a čekám na manželku a nejmladšího-jsem na mobilu)tak nebyl čas

edit:klubová identita byla jasná ;) polep zadního okna a pak i samolepky ze srazů:papa:super

[upravil dne 30/12/13 11:43 od Gabriel 307]

Odesláno

ja dneska videl zahybsat doleva v Pocerniccich na Chvalech cernou 807 a ja levem zadnim okne mela podle me znak naseho clubu ale ruku do ohne za to nedam :(

Odesláno

Hoši, pošlite mi tu nejakého klubáka, ja tu žiadnych nestretávam... :D

Akurát včera som stretol neklubáckeho pežoťáka na parkovisku, ktorý mi urobil dverami ďalší šrám na laku... :grr Takých pežoťákov tu nechceme, ale klubákov uvítame! ;)

Odesláno

jezdim tak 1x mesicne trnava, nitra galanta, sala, nove zamky, obcas komarno, a blava :D

a levice :D

[upravil dne 30/12/2013 18:32 od Scratch]

Odesláno

tak poprosím o identifikaci tohohle krasavce dnes jsme se 2x zdravili,jak jsem již psal . . .

našel jsem ho na fotkách v Kněžnici a prosím o identifikaci

manželka ho viděla jednou v Milovicích cca před 1/2 rokem oprava není to stříbrná ale taková \"sahara\"-písková

post-24981-14109634782498_thumb.jpg

edit: bohužel neměl v Kněžnici nick na autě

edit2: jinak to 7T3 sedí

[upravil dne 30/12/13 21:32 od Gabriel 307]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...