Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Kdopak jel v Českých Budějovicích s Peugeot 406 break, stříbrné barvy s nápisem na zadním skle: www. peugeot-club.com v sobotu 13.7.203 v 18:57 hodin po ul. Evž. Rošického (bývalé kostky) směrem ul. Os. Nedbala a následně odbočoval vlevo na ul. Husova ??? ;). Nestačil jsem vyfotit:(.

Odesláno

Tu koupil Shakyho bratranec myslím.) Gombiho už není. Ale je z LOVO

Kata - koho je ta 306??

Dnes jsem potkal u Lovosic modrou 106, vypadalo to na Gombiho, u předního znaku 3 barevné proužky a vzadu nápis peugeot-club, ale nevím, kdo to řídil :roker

Nevím koho je :myslim Seděla v tom parta mladých maníků a byli docela veselí .. Na autě měli jenom klubovou vlaječku, žádné samolepky .. nic .. :nevim

Odesláno

Dnes ve 14:30 na parkovišti před OBI v Trutnově, stříbrná 406 kombi v HDI, nápis na zadním okně a klubová samolepka na předních dveřích :papa

[upravil dne 18/7/13 15:33 od Sagic]

Odesláno

včera 17.8. v podvečer v Liberci pod globusem na druhym kruhači na mě maval týpek se 405 kombíkem v bílé barvičce, nevšim sem si loga klubu ale maval a blikal jak o život :D

Odesláno

Já pořád potkávám pugy, sice bez nálepky, ale občas to jsou fakt fešáci a nikdo nikdy nezamává :(, mám holt smůlu. Jediné, co potkávám, tak jsou otuněné VW golf, kteří na mě ukazují fakáče bez důvodu :D:myslim.

Jezdíte někdo brzo ráno nebo odpoledne/k večeru Ústí + Lovosice a okolí?

Odesláno
Já pořád potkávám pugy, sice bez nálepky, ale občas to jsou fakt fešáci a nikdo nikdy nezamává :(, mám holt smůlu. Jediné, co potkávám, tak jsou otuněné VW golf, kteří na mě ukazují fakáče bez důvodu :D:myslim.

Jezdíte někdo brzo ráno nebo odpoledne/k večeru Ústí + Lovosice a okolí?

ve stredu v usti, v 11-12 v restauraci rychta. snad bude mit punkac volno :)

Odesláno
Já permanentně lítám Děčín - Ústí nad Labem

zatím jsem potkal vesměs jednoho klubáka,tedy peugeota 306 kombi v zelené barvě , ale jinak nic

jsi z Děčína a moje bílý +ko si ještě nepotkal? To je divný, ve městě jezdím pořád :D:super

Odesláno

Komu jsem to dnes v červené 306 na Benzině vysvětloval, že si nevšiml že jede v protisměru? RZ 2AT ?*-* a princezna jako navigátorka. :)

[upravil dne 20/7/2013 01:08 od Marcel505]

Odesláno

Včera jsem viděl nádhernou 206ku v modré barvě, hnědý interiér - komplet kůže? Myslím, že ji tu někdo má, ale nemohu ji tu najít, kdo to byl? :myslim

Odesláno
Včera jsem viděl nádhernou 206ku v modré barvě, hnědý interiér - komplet kůže? Myslím, že ji tu někdo má, ale nemohu ji tu najít, kdo to byl? :myslim

MaraRC ;)

Odesláno
Já permanentně lítám Děčín - Ústí nad Labem

zatím jsem potkal vesměs jednoho klubáka,tedy peugeota 306 kombi v zelené barvě , ale jinak nic

jsi z Děčína a moje bílý +ko si ještě nepotkal? To je divný, ve městě jezdím pořád :D:super

Jsem asi málo všímavý a nebo jsem prostě slepej:aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...