Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Včera kolem poledne jsem potkal Ferryho u ONO v měcholupech. Bohužel než jsem se probral tak už byl za mnou.

A dále jsem potkal červenou 406 break face v benešově. Stála v jedný ulici kde byla svatba - kdo to byl? :papa

fakt ? jsem si nevsiml :) a kterym smerem jsi jel ? Kutnohorskou smerem na Uhrineves ?

Odesláno
radim.1008: trochu se připletl a bylo mi blbý řikat ať si ho přeparkujou :D

:D nj, ještě by tě podezřívali z přípravy únosu.

xxjehla: pěkný rám na Meďouru. ;)

Odesláno
Včera kolem poledne jsem potkal Ferryho u ONO v měcholupech. Bohužel než jsem se probral tak už byl za mnou.

A dále jsem potkal červenou 406 break face v benešově. Stála v jedný ulici kde byla svatba - kdo to byl? :papa

fakt ? jsem si nevsiml :) a kterym smerem jsi jel ? Kutnohorskou smerem na Uhrineves ?

Potkali jsme se tady: https://maps.google.cz/maps?q=50.050698,14.56611&ll=50.050829,14.567099&spn=0.003906,0.012199&num=1&t=h&brcurrent=5,0,0&z=17

Ty jsi jel k ONU a já proti tobě :) Ale byl jsem maskovaný firemním bílým Doblem :papa:D

Odesláno
Že bych to byl já? Byli jsme tam 2,5 hodiny, ale tebe jsme nezahlídli. :(

[upravil dne 8/7/13 22:52 od MilanF1]

Ja jsem tam ani nebyl :-) jel jsem z baraku a najednou vidim tvoje auto prijel jsem udelal foto a hned pokracoval dal :-))

Odesláno

hele a předpokládám, že u Koruny to bylo kolem 6 hodiny večer... sem byl klasicky v posilce ;)

jinak docela mazec 3 peugeoti vedle sebe

[upravil dne 9/7/13 13:31 od skuci]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...