Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak koho jsem cca 2h zpátky potkal dnes na D1 někde za humpolcem směr Praha? :) Tmavěčervená 406 sedan, já jel přítelčiným crossfire.

A jinak sorry, chtěl jsem bliknout výstražnejma, ale zavadil jsem o tlačítko stahování oken, takže jsem si ho stál o kousek dolů a ve 180 to byl už docela slušnej hukot... Proto jsem blikal tak dlouho, měl jsem plný ruce práce s okýnkem :))

[upravil dne 28/4/13 16:02 od shwaara]

[upravil dne 30/4/13 00:11 od Ferry]

Odesláno
Tak koho jsem cca 2h zpátky potkal dnes na D1 někde za humpolcem směr Praha? :) Tmavěčervená 406 sedan, já jel přítelčiným crossfire.

A jinak sorry, chtěl jsem bliknout výstražnejma, ale zavadil jsem o tlačítko stahování oken, takže jsem si ho stál o kousek dolů a ve 180 to byl už docela slušnej hukot... Proto jsem blikal tak dlouho, měl jsem plný ruce práce s okýnkem :))

[upravil dne 28/4/13 16:02 od shwaara]

mozna ja, cas by asi odpovidal ;) Jestli bylo auto umyty (vyjimecne :D) a na zadnim skle dole bila samolepka klubu, ale nevsiml jsem si, ze by nekdo blikal :)

Odesláno

Je možné, že jsem včera (v úterý 30.4.) zahlídl jednoho nejmenovaného klubáka ve 13:31 hod. v Klimentské 10, Praha 1 - sice bez lva, ale s dodávkou kancelářských potřeb? :myslim Páč jestli jo, tak je to můj první úlovek (když nepočítám srazy) :D:papa Vlastně druhý - vídal jsem předčasem Pe.Trovu 207 (bez Pe.Tra) na Kobylisích ;)

[Edited on 1/5/13 13:59 by Veverka]

Odesláno

Pokud dodávka byla bílá s modrými polepy a modrým oválným znakem na masce chladiče, pak bych to mohl být já. Mohl ses stavit na kus řeči, tou dobou jsem měl i čas.

Odesláno

Minuli jsme se na chodníku před budovou, ale nepoznals mě v obleku :D No a já než si uvědomil, že to seš ty, tak už bylo pozdě :( Tak příště! :papa

Odesláno
Altman.. Ano je to možné. Viděl sem Tě jen letmo. Stál si před Hydrotechnikem. Sem tam zaměstnanej. ;) P.

To je vtipný, a mojí 306 co tam skoro denně prolétá si nevšímáš.

Odesláno

vector: Já si občas všimnu, když vjíždíš do areálu a kolem toho bazaru nábytku jedeš až tam někam dozadu. Několikrát jsem tě už zahlédl, ale spíš odpoledne. Já se vyskytuju tam vepředu, případně v oblasti u kluků z RS M. Takže zdravím. :papa

[upravil dne 7/5/13 20:52 od Altman]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...