Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
v neděli jsem potkal Medvěda na čs armády tuším bylo něco okolo 14-15hod?

Sorry, ale asi ne. V sobotu jsem byl s bráchou v Plzni, večer pak na Zahraďáku a v neděli jsem celý den parkoval na Letný.

Ale u kulaťáku jsem se pohyboval v pondělí, to jsem vezl Pavlíka k doktorce (to by i ten čas mohl být).

Odesláno

Tak sem dnes poprvé za dva roky co sem na PCF konečně potkal klubáka. (mám z toho děsnou radost) :D Byla to vínová 406 a bylo to na křižovatce u Lídlu v Jesenici. Čas: 08.03 :papa

Guest Scratch
Odesláno

ja dnska potkal Metlu z Mazda clubu. Docela paradox, jedu si na novodvorskou na obed a pak chci jet na pankrac k metlovi a hle, metla v protismeru :D

Odesláno

Dnes po 16 hodině na R6 směr KV cca 10km jsem potkal modrou 307 SW nebo jen kombi to už nevim s klubovou nálepkou na kufru, značka nevim přesně, ale \"U\" kraj

předjížděl mě a já na něj zablikal :)

Odesláno

v stredu v brne pred mendel.univerzitou, budova A, stala strieborna 406ka, cierna samolepka lva cez cely bok, skoda ze som bol na forde, stali sme pri sebe :) neviete kto to bol

Odesláno
h4wk3y: tebe jsem zase dneska viděl já, kolem osmé rano u ČEZ Arény, je to možný?:)

Jeee, no konecne me nekdo videl :D....

Ano, byl jsem to urcite ja, valil jsem na zkousku do skoly... :super

Odesláno
v stredu v brne pred mendel.univerzitou, budova A, stala strieborna 406ka, cierna samolepka lva cez cely bok, skoda ze som bol na forde, stali sme pri sebe :) neviete kto to bol

ře´kl bych že to byla dufysova bejvala 406

Odesláno

Dnes ráno kolem 8:10 na staré cestě do FM na mě blikala 407ma (barva asi odstín nějaké šedé), říkal jsem si světla nesvítí-svítili...jsou někde cajti..nebyli...takže asi zdravil, no a já nevím kdo to tak mohl být :D

Guest Scratch
Odesláno

dneska v hloubetine me na semaforech zdravil clovicek v Alfa Romeo takove ocelove barvy, kdo to mohl byt? Pokud to byl nekdo z klubu? Jeste me napadl tater, ale co by tam delal? A hlavne nezna moje auto :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...