Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Kdo dneska kolem desáté projížděl Odrama v černé 307? :) Velký znak klubu přes levé dveře a vezl kola? :papa

Odesláno

Další kdo trpí na nickové převtělování? Co kdyby to četla Helča a tu fotku + klepání na sklo si dala do špatných souvislostí?:D:D

Kdysi tu občas psal Scratch v přestrojení za Ádu, teď Ty .... to těm svejm pololvičkám chcete nahnat příspěvky?

P.S.

Vlastně občas se tu kdysi Řebík vydával za mně, když jsem se mu zapomněl odhlásit z počítadla

[upravil dne 14/7/2012 18:01 od Medvěd]

Odesláno
Dneska jsem na pankraci Na strzi u ohrady kolem cca 15:30 potkal Medveda sedel v aute dvere dokoran tak jsem zatroubil. Kdybych si vsimnul driv tak bych zastavil. :papa

Součástí práce kurýra je i čekání na to, až zahřmí (přiletí zakázka). No a protože bylo dneska celkem horko, měl jsem dveře otevřené - jinak bych se v autě uvařil. Co se týče Negrboba - všiml jsem si Tě až po zatroubení, čímž potvrzuju, že jsi troubil fakt na mně.

Odesláno
Dneska jsem na pankraci Na strzi u ohrady kolem cca 15:30 potkal Medveda sedel v aute dvere dokoran tak jsem zatroubil. Kdybych si vsimnul driv tak bych zastavil. :papa

to bys teda nezastavil, protoze uz takhle jsi jel pozde :D:D:D

Odesláno

No vida, mám pežota den a hned potkám klubáka :) Už z boku jsem měl podezření, že to bude klubové auto, pač auto, o které je staráno, se pozná už z dálky.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...