Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zhruba tak měsíc potkávám v Jihlavě stříbrnou pětidvéřovou 106, na hlínách s třídírou a dneska koukám, klubová sámoška na zadní dveřích v trojúhelníku.... nemáte někdo tucha, co je to za člena ? :)

Odesláno

Já viděl ve čtvrtek v Jihlavě jednu krásnou třídveřovou zlatou 306ku, která měla na předních dveřích nad lištou v místě, kde já mám nápis \"GTI\" nápis \"turbo\" červeným písmem. Viděl jsem jí jen zepředu, tak nevím, zda náhodou neměla nějaké klubové poznávací znamení vzadu, ale byla fakt pěkná. :super A cestou na \"zámeček\" v Jihlavě jsem viděl černou 406ku Coupé s velkým křídlem, které mít ještě jednu poličku, tak by připomínalo Scratchovo bývalé křídlo a vzadu byly dva velký oválný laufy výfuku a mam dojem, že byly ohnuté nahoru....to Coupé z klubu asi nebude, ale asi by slušelo nejvíc do vlákna \"lidskej nevkus\"... :D

Odesláno

takze dnes jsem se potkal s Gronholmem, ktery se nudil :D tak prijel ke me. Prijemne jsme pokecali, probrali jsme strasti i radosti nasich zivotu a hlavne jsme vykuryrovali jeho mazla. nejdriv jsme umyli samponem, potom jsme kompletne cele auto \"obrousili\" Tempem. taky jsme umyli okna a luxovalo se. Dokonce dostal Martin i najist :D :D nakonec jsme byli v Lidlu, kde jsem si dal zmrzlinu a Martin si koupil piti a rozloucili jsme se. timto dekuji za prijemne stravenych asi 6 hodin :D a prikladam fotky. Bohuzel jsem nevyfotil, jak auto vypadalo predtim. f92548187352369.jpg 523ca7187352513.jpg c01d62187352701.jpg f0e9ff187352862.jpg 6b767b187352948.jpg 509721187353060.jpg 6443ac187353199.jpg 48bcd7187353353.jpg a39b54187353487.jpg

Odesláno

Stifler: to Coupé potkávám často, parkuje hodně u mojí školy...neskutečnej nevkus :D

Jinak čím si jel ? Mám takovej pocit, že jsem Tě někde potkal :)

Odesláno

Dneska v cca 20:00 v Havl. Brodě na křižovatce u benzínky od Jihlavy na Kolín stála 508 v šedé barvě jako ma Skuci :)

Byl to on nebo nám tu jezdí podobnej kousek? :P

Odesláno

Tom_206: Mně jsi asi neviděl, protože jsem jezdil po Jihlavě \"inkognito\" služební Octávkou II. (facelift) světle hnědé barvy s \"L\"kovou registrační značkou. ;)

Odesláno

Tom_206: To jsi asi viděl toho samého, co jsem popisoval výše...pěkná třídveřová zlatá 306ka, s červeným nápisem \"turbo\" vepředu na dveřích nad lištou. :)

Odesláno

Jimmy: Moc ti děkuju za přijemně strávený odpoledne :) Bohužel jsem se ráno probudil a celý auto žlutý od nějakýho zkur****ho pylu :grr Ale určitě někdy zase něco podnikneme :D:papa

Guest Scratch
Odesláno

asi ti kvete :D:D:D:D

je to stribrny a kvete to :D

[upravil dne 30/4/2012 16:00 od Scratch]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...