Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

V sobotu jsem byl na matejsky pouti s kamaradkou :D a zase jsem tam videl zelenou 306 v kombiku a na prave strane patych dveri bila clubova nalepka... vsadil bych se, ze to snad byla ta stejna, kterou jsem potkal nedavno kousek od Seberova v Hrncirich.. nevi nekdo kdo to je? :)

Odesláno

Dnes odpoledne mezi Počernicemi a Vinoří kontakt Medvěda s Jirkou Pošíkem - já v Dailyně toužící po otočení v křižovatce, on v Roomstru čekající, co to ten blbec v dodávce hodlá nacvičovat - oběma nám chvilku trvalo, než nám docvaklo, že se vlastně známe (mně teda podstatně dýl).

To jimmy - mám pocit, že právě Jirka Pošíků kdysi pro nějakou kamarádku dával do kupy zelenou 306ku BK, jestli ale měla i samolepku, to fakt netuším

[upravil dne 6/3/2012 18:36 od Medvěd]

Odesláno
Dnes na myčce v Jičíně jsme se krásně sešli...mužova 407ma( jela jsem mu ji umýt, následně i svou), 206 a 407 sedan. Pán koukal, jak jsme tam za sebou pěkně stáli :D:D:D

každopádně ani jedna neměla klubový samolepky, tak nevím, jestli někdo byl z klubu:roll

joo tak s modrou 206 sem byl v mycce ja :) .. vim o 407 kombi za mnou..

Odesláno
Dnes na myčce v Jičíně jsme se krásně sešli...mužova 407ma( jela jsem mu ji umýt, následně i svou), 206 a 407 sedan. Pán koukal, jak jsme tam za sebou pěkně stáli :D:D:D

každopádně ani jedna neměla klubový samolepky, tak nevím, jestli někdo byl z klubu:roll

joo tak s modrou 206 sem byl v mycce ja :) .. vim o 407 kombi za mnou..

jsem tak nějak tušila, že to asi budeš ty...dle fotky auta v tvém profilu. A žádný jiný auto týhle barvy jsem v Jičíně nepotkala.:aut Tak jsme se poznali, ani jsme o tom nevěděli.

A kde máš klubový samolepky?:myslim

[upravil dne 7/3/12 08:39 od MatrixArwen]

Odesláno
to sem nikdy nedelal , aspon nikdo to po mne nechtel videt

davam to tam taky, kdyz chodim na hokej :D

za petku prima parkovani, u haly to stoji kilo.....

nebo to jeste davam pred ten zeleznicni most, jak je tam ta smycka, ale uz jsem tam videl par vybranych aut :(

Odesláno

Potvrzuji setkání na křižovatce Medvěd x Jirkap.

Zelená 306 BK patřila mé bývalé přítelkyni. Letos jí prodala kamarádce. Parkuje kolem Holešovic a Libně.

Odesláno

Včera v Dačicích jsem potkal zelenou 307 s Budějovickou SPZ a klubovou nálepkou na zadním okně spolu s nálepkou LPG :D

Po dlouhý době jsem zahlídl clubový auto.

Odesláno

Tato informace nevylučuje, že by se mohlo jednat o Bohumilovo auto. V Dačicích - co já vím - pracoval a nějakou manželku či přítulku jistě má.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...