Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

dneska sem na nakládce potkal Kubu S16 a SV24kou :) jinak kdo dneska viděl kolem 1 poskakovat po Evropský v Praze 40titunu a za volantem nasranýho blbce co zapoměl přepnout navigaci na kamion sem byl já :D

Odesláno

Doháje Liberečáci :D dejte si na auto samolepku nebo začnu obcházet peugeoty a budu davat cedulky za stěrač ! :D .. mam 405ku v Kombíku na dveřích klubovou samolepku(z obou stran) a prdlá mi vejfuk :D štve mě jak na mě vždycky někdou kouká z peugeotu a já neim kdo to je :D

tak nak upozorněte že jste z clubu :D bliknutím třeba .. :D

Odesláno

čim jezdíš ? :D .. at vim po čem koukat :D .. doufám že to neni ten baworák co máš v podpise :D

jo a změna: vejfuk je dodělanej, má dunivější zvouček a ne prdlavej a uřvanej jako předtím.. :D

Odesláno

jj, to musela být Míša (MatrixArwen), má moje auto a vzadu v pravym hornim růžku je staré barevné logo klubu a vepředu nad světlem na straně řidiče je menší stejné logo. ;)

Odesláno

Tak pánové, popořádku odpovídám :D

Dadadavid: Že jedeš okolo a nepřibrzdíš na kafe:-) Jinak děkuji za chválu.

Milan F1: ano, nový majitel Stiflerovy bývalky:)

Woody: Tak jelikož patřím k MatrixChose, tak MatrixArwen:-) Ale jinak Míša, vždyť víš.

Stifler: jj, pěkný registrační značky, co? Taky tam blbci museli dát tu jedničku, nemohli to nechat 5555 :D :D :D :D

Taky jsem si je zasloužila. Za jeden den jsem se naběhala. Jsem byla v Jilemnici na odhlášení, vyjížděla jsem v 15:00 a v 16:35 jsem byla zpět v Jičíně, díky pomoci strejdy, který mi to odhlásil za 10 minut, ale 10 minut jsem musela počkat, než vylezl z kanclu, tam bylo lidí:-) a pak díky známé v Jičíně. Nehledě na to, že jsem díky svému přítozenému talentu na navigaci hned napoprvé našla náměstí, tam mě pak akorát poslali ke kostelu :D

Scratch: s tou prací mi to ani nepřipomínej, měla jsem makat do 14:00 a ztvrdla jsem tam jako vždy do 17:00. Nj, holt my máme svátek, ale kamiony musí jezdit, jinde po Evropě zákaz jízd není.

Odesláno

MatrixArwen: Tak to bylo teda náročný... :D To ti to auto v Jilemnici možná odhlašovat můj táta, pracuje tady u nás na odboru dopravy u kostela. ;) Asi bys chtěla moc, aby tam nechali 5555, takový RZky jsou hned rozebraný pro nejlepší kamarády a známé. ;) Co se týče svátků a přesčasů - buď za to ráda, budeš mít hodně pěknou výplatu díky příplatkům. ;)

Odesláno
jinak kdo dneska viděl kolem 1 poskakovat po Evropský v Praze 40titunu a za volantem nasranýho blbce co zapoměl přepnout navigaci na kamion sem byl já :D
:D:D:D Neboj,nejsi první ani poslední,já už tam taky projel:D A jednou jsem se vynořil až na Václaváku,ale za doprovodu městské policie (skládal jsem tam Vánoční stromky),docela p*del v těch uličkách:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...