Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Gumova lista jde zespodu pretocit a tim se dostanete zevnitr k liste do ktere date nove prichytky a znovu nacvaknete do prahu. Nejdrive ale musite odstranit puvodni prichytky (s nejvetsi pravdepodobnosti vam kousky zustanou vevnitr) ja je musel rozlomit abych je dostal pryc

post-0-14109596294741_thumb.jpg

Odesláno

V Peugeotu jsem koupil prichytky nove. Maji je tam pod objednacim cislem 699786 a stoji kolem 3kc/ks (v pripade ze byste potrebovaly nove gumove listy tak maji obj. cislo: leva ma cislo 9023FW a prava 9023FX)

post-0-14109596295161_thumb.jpg

Odesláno

Hezký!!!!!

Kdy můžu přistavit svého piškotka???

Budu mít jako předseda slevu???

Ale vážně, trápí mě stejný problém, asi se do toho budu muset pustit

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Hezký!!!!!

Kdy můžu přistavit svého piškotka???

Budu mít jako předseda slevu???

Ale vážně, trápí mě stejný problém, asi se do toho budu muset pustit

No jelikoz sem zil v domeni ze to mam utrhane jak u ridice tak u spolujezdce tak sem jich koupil 20 a pri vymene jsem zjistil ze to bylo utzene jen u ridice kde mi jich stacilo vymenit 6 takze 14 mi jich zbylo :c)

Jestli chces prijet na navstevu do Mlade Boleslavi a jsou tvoje :c))) Je to prace na 5 minut a kleste popr. stipacky :c)

A treba by jsme mohly dat mitink o webofkach :c)

Aneb pro predsedu vse :c)

Odesláno
Původně zaslal: Petrásek

Nová se mi doma neválí, ale staré gumy doma mám obě :aut

Taky jsem to původně chtěl řešit jen příchytkama, ale nové gumy jsou prostě nové :super

A v jakym jsou ty gumy stavu?

Teoreticky by mohla byt ta od spolujezdce v dobrym. Tak tedy otazka jestli jsou ty gumy uplne stejne, nebo se ridic-spolujezdec lisi. V katalogu ma kazda guma sve cislo. Pokud by byly uplne stejne a pekne, byl by jsi ochoten mi tu jednu gumu poslat? Na kolik by sis ji popr. cenil?

Odesláno

Když jsem koncem loňského roku kupoval svou 406-ku, měl jsem obě gumy v dezolátním stavu. Potrhané a u řidiče mi při každém otevření dveří ještě vypadávala. Pídil jsem se tedy, zda se dají sehnat z druhovýroby, jelikož cena se mi zdá víc než přemrštěná. Zjistil jsem, že nikoliv. Navštívil jsem tedy koncesionáře, ale gumy skladem nebyly, tudíž jsem je objednal. Jedna guma přišla asi za týden a druhá za tři týdny. Údajně to posílali z Francie. Když jsem se zeptal, proč neposlali obě najednou, bylo mi řečeno, že je to normální. Mimochodem na obale gum je napsáno Made in Maroco, takže se asi čekalo na zásilku z Afriky. Jinak ty nové gumy mají už příchytky v sobě.

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

na stole se mi tu vali jeste zbyle dve prichytky, ktere mi zbyly pri oprave na jare, vyvolavaci cena 4Kc ;)

+ poštovné a balné cca 150,- Kč :D:D:D

Ondy jsem psal, jak jsem sháněl termistor k čidlu vnější teploty. Měli ho v jednou zásilkovém shopu na Žižkově, ale neměli možnost osobního odběru, pouze poštou. Ten termistor stál 9,-Kč a za poštovné chtěli dalších 120,- Kč, což jsem nějak odmítl.

Odesláno
Původně zaslal: Ladman

Když jsem koncem loňského roku kupoval svou 406-ku, měl jsem obě gumy v dezolátním stavu. Potrhané a u řidiče mi při každém otevření dveří ještě vypadávala. Pídil jsem se tedy, zda se dají sehnat z druhovýroby, jelikož cena se mi zdá víc než přemrštěná. Zjistil jsem, že nikoliv. Navštívil jsem tedy koncesionáře, ale gumy skladem nebyly, tudíž jsem je objednal. Jedna guma přišla asi za týden a druhá za tři týdny. Údajně to posílali z Francie. Když jsem se zeptal, proč neposlali obě najednou, bylo mi řečeno, že je to normální. Mimochodem na obale gum je napsáno Made in Maroco, takže se asi čekalo na zásilku z Afriky. Jinak ty nové gumy mají už příchytky v sobě.

zajímavá "druhovýroba":D nicméně kolik jsi zaplatil ať jsem v obraze také mě to čeká + výměna brzdových destiček a seřízení ručky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...