Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Přijmeme zpět Komisar ?  

1. 1. Přijmeme zpět Komisar ?

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Jak už jsem uvedl v jiném příspěvku, jde o návrat člena s nickem Komisar. Proto prosím, aby jsme jsme s hlasovali demokraticky možnosti dát mu šanci, aby svými radami a pomocí odčinil to, co svým smazání svých příspěvků způsobil. Děkuji všem, kteří se zúčastní ankety (hlasování) a vedení P-C, že rozhodne o je ho návratu.

Odesláno

jsem pro . ikdyž vím že je opět mezi námi už dlouho , jen se neprojevuje tolik jako vždy , což je škoda ,ale na druhou stranu ho chápu.

Odesláno

Zatím chci všem poděkovat a věřím, že mě Komisar projeví svou vděčnost s tím, že opět začne psát své příspěvky, které pomohou nám všem!! Bohužel, má stále zablokovanou IP adresu doma na počítači. Snad se stane opět členem P-C pod nickem Komisar, tak jak jsme jej znali.

Odesláno

Přesně tak, záleží jestli o to stojí, ale vzhledem k tomu, že se tady o tom hlasuje, tak počítám, že ano:aut A musím dát za pravdu těm, kteří si Komisara chválí díky jeho znalostem, jsem pro:super

P.S. - možná jen v případě, že mi vyřeší brzdy:D:D:D:P

Odesláno

Vyloučení Komisaře a zablokování jeho domácí IP adresy byla jedna z věcí, na které se vzácně celé vedení - tj. výkonný výbor i revizní komise - shodlo naprosto jednomyslně.

Já bych se v prvé řadě zeptal Komisaře Dixiho, jestli může vyloučit, že by se "ony" magořiny (množné číslo, tj. nikoli jedna magořina) z jeho strany někdy opakovaly. To základní: Já osobně stále považuji rozbourání fóra za útok na základní pilíř, na kterém Club stojí.

Teprv pak si myslím, že by se případně dalo uvažovat o tom, že by vedení poprvé v historii Clubu zasedlo coby "disciplinárka" a znovu případ otevřelo.

[upravil dne 29/8/07 Garfield]

Odesláno
Původně zaslal: Garfield

Vyloučení Komisaře a zablokování jeho domácí IP adresy byla jedna z věcí, na které se vzácně celé vedení - tj. výkonný výbor i revizní komise - shodlo naprosto jednomyslně.

Já bych se v prvé řadě zeptal Komisaře Dixiho, jestli může vyloučit, že by se "ony" magořiny (množné číslo, tj. nikoli jedna magořina) z jeho strany někdy opakovaly. To základní: Já osobně stále považuji rozbourání fóra za útok na základní pilíř, na kterém Club stojí.

Teprv pak si myslím, že by se případně dalo uvažovat o tom, že by vedení poprvé v historii Clubu zasedlo coby "disciplinárka" a znovu případ otevřelo.

Jenže Komisař/Dixi je už zase uražený a v jiném vlákně píše, že končí i jako Dixi.:(

[upravil dne 29.8.07 Mila_S]

Odesláno
Původně zaslal: Mila_S

Původně zaslal: Garfield

Jenže Komisař/Dixi je už zase uražený a v jiném vlákně píše, že končí i jako Dixi.:(

[upravil dne 29.8.07 Mila_S]

To se mu nediv. Kdyby si měl zablokovanou IP adresu doma a nemohl by si na fóru a pomoci ostatním, kteří potřebují právě pomoc!

Odesláno

Komisarku mne tu stale je po tebe smutno :roker:roker:roker:roker

kde sa tulaš :super:super:super:super

som pre navrat do PC ponevač bol mezi prvimy čo my ppomohli ked som kupil 406ku

a zato mu dakujem a aj Ferrymu

Odesláno

Mám do toho h*vno co kecat, jestli jóóó nebo nééééé, (neznám souvislosti vyloučení) ovšem dle rady "komisaře" jsem si upravil např. ovládání světla v kufru.

Dle mýho (amatérskýho) názoru jsem pro - jeho rady mi pomohly.

Odesláno

jeho rady byly dobry, ale kdyz to pak vsechno smaze....tak pro ostatni, ketri by mohli mit podobny problem je to prd platny. a otom forum je, aby se dalo hledat ve starsich prispevcich. toto by mela asi opravdu rozhodnout rada.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...