Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Hele kluci bacha aby na vás neposlala ty svoje bachaře, jak tam někomu stále vyhrožuje:D Holt je to fakt drsňačka:aut A s názorem že tam pro svoji hrdost přijede,aby pak mohla drbat, s tím souhlasím. Škoda že tam nebudu,asi bude legrace:D Pa Janča (navigator GTi)

Odesláno

Přečetl jsem si jejich chat a musím se smát.

Nechci se teď nikoho zastávat, nevím co je a co není pravda z těch příspěvků Zaneti. Jelikož se živím tvorbou internetových aplikací a správou sítí, tak vím, že podvrhnout ip adresu popř. ji přímo změnit v databázi je velmi jednoduché, takže nelze jednoznačně říct, zda Ondra nějaké texty vůbec psal... Toto určitě ví on sám.

Ale jedna věc mně fakt namíchla a to ta, že Zaneti chce hned na někoho poslat kamarády aby mu rozbili hubu... Přijde mi to jako velmi hloupé řešení... násilí je až to úplně poslední řešení... :grr

apropo Zaneti asi ani nedošlo, že napsala opravdu hloupost a měla by se k ní patřičným způsobem vyjádřit popř. se za daný dopis našemu předsedovi omluvit ... toto také mluví za vše... :myslim:xvul :xvul

Ale proč si kazit náladu že? Buďme rádi, že nám se takoví jedinci zatím vyhýbají... :super

Odesláno
Původně zaslal: Zipík

Začíná to tam nějak vřít.Taky si myslím,že určitě přijede už jen aby se pochlubila se svojí 406 cupe:D;)

[upravil dne 28.8.07 Zipík]

není to tatínkovo coupé:myslim:D

Odesláno

Sice článek opravila,ale nějak mi pořád chybí omluva.Taky jsou zajímavý ty jejich přihlášky pod tím. ,,Orienťák nejedeme, spát se mi tam moc nechce":aut

Tatínkovo coupe bude určitě pecka:D

Odesláno

to Janča (navigator GTi) : No nerekl bych ze je drsnacak kdyz za sebe posila nejaky bouchace a bejt ji tak bych se stim tak neohanel pac je to hodne zradne. Takze by se mela asi zamyslet co rika i kdyz to zamyslet bude u ni dost bolestiva vec.

Odesláno

Mám blbej dotaz . Přihlásil jsem se zde jak se říká před 14dny i z cestou (vajgl mi ještě hoří na nádraží). Nezúčastnil jsem se zatím žádnejch srazů. Proč tedy ta averze peugeot.cz - peugeot.eu ??????????????? Abych to i já (snad blb pochopil - i když wehikly máme všichni stejný) ??????????????????????????????????????????????????

Odesláno

Ondrys - peugeot405 z clubu.eu (koordynator) vam vsem jen chce rict,ze 100% dorazi a ze se prihlasi na vas club, na ten club kde to doopravdy zije a stoji to za neco, kde bude mit moznost rict svuj nazor, protoze kdyz jsem chtel po zanete aby se vasemu predsedovi omluvila, tak jsem byl telefonicky vyhozenej z clubu.eu - prechazim k vam. u vas muzu rict vlastni nazor na veci tak jak si myslim,a zaneta mi zacala vyhrozovat, ze prijdu o sveho lvicka,a ze me nekdo rozbije pusu. njn ach ta jeji mladost, střejne jen lidi tam jsou prihlaseny ze videj jeji krasu, ale i to neni ono. ja snad zuiju v zemy kde muzui rict svuj vlastni nazor, a to v eu clubu nejde, kdo tam nepoidpori zanett toho ona vyhodi. juako me. budu rad v clubu kde mate radi peugeotry opravnene a ne jen tim ze to nekdo koupil svy dceři. jinak ten prvni sraz jsem sponzoroval ja, tak se ani nedivte ze byl tak maly, ale taky nevydelavam miliony, a nemame tram ani radu ktera muze hlasovat,no nic kazdy mame svuj nazor a ja si proste stojim za svym, chci aby se zanetti omluvila predsedovi comu, a kdyz třo neudela tak na to kaslu na club.eu a púrechazim k vam. ne ja na www.peugeotclub.eu kaslu a jdu K VAM. !!! ;););) lepsi lidi,lepsi srazy o tom to je.:D;) tesim se na SRAZ ČERVENY KOSTELEC. ONDRYS DEKUJU ZA POCHOPENI, UVIDIME JAKY NA TO BUDETE MIT VY OHLASY.

Odesláno

to paul jane : Někde jsem tam četla že si ty bouchače hodlá vzít i do Kostelce(i když ne kvůli nám,ale kvůli někomu z eu).Tak to jí fandim:potlesk

Nebude to coupe služební?Takovýhle hvězdy jihu bývají velmi schopné sekretářky:D

A už fakt nebudu drbat:P

Odesláno
Původně zaslal: PetrGTi6

to paul jane : Někde jsem tam četla že si ty bouchače hodlá vzít i do Kostelce(i když ne kvůli nám,ale kvůli někomu z eu).Tak to jí fandim:potlesk

Nebude to coupe služební?Takovýhle hvězdy jihu bývají velmi schopné sekretářky:D

A už fakt nebudu drbat:P

To je to posledni čeho by sme se my bály, nějací bouchači:D:D:D

asi neví co maj 406 breaky v povinny vybavě že Přemo:D

Odesláno

Vítám nové členy:potlesk Já se snažim aby mě z eu vyhodili a nevím jak na to. Nemáte někdo číslo na Žanetku?:D:D:D

napiš ji na forum parkrat něco hezkeho na jeji osobu a maš to zařizeny , jen bacha na bouchače.

BTW. Petr ted jezdí? Jak to že bez tebe?:D

Odesláno
Původně zaslal: myryn

Tož jsem dozvěděl zase velký kulový.

Pokud někdo bude mít mě informovat - email druhý zleva.

Díky.

oni si začali :D:D:D

najed na začatek vlakna tam jsou odkazy na jejich stranky a pochopiš , ikdyž už jsou upravene

Odesláno

Rikal jsem si ze se nebudu pripojovat do tohoto vlakna, ale to proste nejde. To co zanett pise na chatu a na EU je fakt ujety. Ma asi zaseklou pubertu (a pak ze zensky dospivaj driv). Takovy reci by nemela nikde psat o nejakych bouchacich atd... dneska si tak ulevi a zitra ma opletacky s organy...

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

Vítám nové členy:potlesk Já se snažim aby mě z eu vyhodili a nevím jak na to. Nemáte někdo číslo na Žanetku?:D:D:D

napiš ji na forum parkrat něco hezkeho na jeji osobu a maš to zařizeny , jen bacha na bouchače.

BTW. Petr ted jezdí? Jak to že bez tebe?:D

No právě, že se bojim těch bouchačů.Jau jau. Jojo,zkouší to bez navigatora;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...