Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jelikož mám na svém GL už téměř slepý paraboly, přemejšlel jsem o koupy nových. Když jsem tak brouzdal po netu, našel jsem 405 s čtyřokou maskou. Docela se mi to líbilo, ale zajímal by mě váš názor.:D:D:papa

post-0-14109596204664_thumb.jpg

Odesláno

Mně se to naposledy líbilo, když to bylo na BXku ... Jinak to dělá i MUSKETIER, ale je to drahý. jako sviňa, ale moc už se mi to nelíbí ...

Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

To jozovicaa - Kolik tady máš registrací, že máš najednou jen 1 přispěvek:myslim

Řek bych, že minimálně 2 jozovica a jozovicaa:myslim
Odesláno
Původně zaslal: Ticcino

Mně se to líbí. Jen bych dal ještě kulatý mlhovky.

Mě se to právě taky docela líbí. Jen ty kulatý mlhovky jak navrhuješ bych tam nedával. Spíš bych tam dal čtyřvokej nárazník jako měla 309GTi:super
Odesláno

Než tohle tak to bych si radsi koupil nový světla a k tomu třeba xenony... a efekt bude o hooodně lepší..... a cena vyjde myslím na stejno jako za tyhle světla.... Ale pokud se to někomu líbí... mě teda vůbec ne.

Odesláno
Původně zaslal: Mefisto86

:xvulNa BXko to mám ještě v garáži tak jestli máte někdo zájem....:D:xvul

Napiš inzerát na BXclub ... tam Ti za to utrhaí ruce, tedy alespoň před 4mi lety by tomu tak bylo ... ;)

Odesláno

Jakej jsi tam měl NICK? Jestli tě tam odsud náhodou neznám?? ;) Ale v době, když já měl BXko, tak ty jsi ještě tahal kačera ... :D:D:D:D:D:D (takže pravděpodobnost je mizivá)

Odesláno

Neon: Stejnej jako tady. BX jsem měl jen krátce. Od února do listopadu 2006. A cos tam měl za nick ty?

EDIT: A s tim kačerem opatrně. O tolik zas mladší nejsem:D

[upravil dne 21.8.07 Mefisto86]

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...