Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Peta

Zatím mán napočítáno 97 účastníků. Bohužel, některé srazové "stálice" nemohou přijet. Asi přihlásím i rodinu a bude nás rovných 100 :D

je pravda že těch stalic chybi podezřele moc :myslim

Odesláno

no jo, uz sebetov se mi kryl s jednou vyznamnou akci, a tento sraz byl naplanovan uplne stejne "nevhodne". takze pred prazdninami jsem dal prednost sebetovu, ted jsem to chtel pro zmenu otocit... a jedna slecna je na tom vicemene podobne.

Odesláno

Ahoj Peto, myslis, ze by sel vmesnat k nam do chajdy clen Fallko605?? Je to muj kamos a nikoho z klubu zatim nezna. Ale jestli ne, tak on se s tim nejak smiri a vyspi se v aute ... ;)

Odesláno

Tak, že bychom se třeba šóply do chajdy ... :myslim Je to jenom dotaz, jak jsem psal, pakliže to nevyjde, tak bude spátv 605tý, nebo pod širóněm ... :roker

Odesláno

Peta - když už jseš v tom, tak buňka č. 2 může být uvolněna - nikdo z uvedených na sraz nedorazí :mrk

Jinak hezky jsi zelenáče označil zeleně a cool borce a borkyně modře - chválím ;):D:D

Odesláno

Janča - pojmenování zbylých barev nechám na někom jiným.....to už je jen takovej plebs :D:D:D

Edit - a safra on je žlutej i pan předseda :roll:roll

[upravil dne 12/9/2007 Bohouš]

Odesláno
Původně zaslal: Bohouš

Janča - pojmenování zbylých barev nechám na někom jiným.....to už je jen takovej plebs :D:D:D

Edit - a safra on je žlutej i pan předseda :roll:roll

[upravil dne 12/9/2007 Bohouš]

No vidíš Bohúšu - a průser je na světě. :D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

no jo, uz sebetov se mi kryl s jednou vyznamnou akci, a tento sraz byl naplanovan uplne stejne "nevhodne". takze pred prazdninami jsem dal prednost sebetovu, ted jsem to chtel pro zmenu otocit... a jedna slecna je na tom vicemene podobne.

jaka slecna? me jich napada hned aspon dve......:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...