Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jak jsem NEvyměnil manžety na P405 Mi16x4

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem se o víkendu s elánem a vyzbrojen návodem vrhnul na výměnu předních manžet. No a po cca 15 minutách jsem měl hotovo, protože jsem dokázal jen zvednout auto a sundat kolo a takovou tu krycí čepičku se závlačkou a konec.

Protože mé drahé quatro mě trochu překvapilo velikostí matky co je na náboji (nebo jak se tomu řiká), protože tam na mě zírala matka velikost 36 :mrk Já měl největší ořech golu 34 a tak jsem vyrazil s prosíkem po sousedech a poté co na mě koukali jak na blázna na co že to jako chci, že takové velikosti používaj snad jen topenáři a opraváři potrubí, jsem to zabalil a quatro odvez do mého dvorního servisu.

Teď tak trochu koukám na ostatní auta co nemaj poklice apod. a zatím nikde jsem neviděl takhle obří matku - opravdu konstruktéři mě docela vypekli, protože velkou golu opravdu v garáži nemáme :myslim:myslim

Odesláno

Noo ta matka je na kazdej 405-ke. My ked sme to robili doma, tak to tiez nikto nema a v peugeoute tuto golu predavali za 550 sk.... Nakoniec sa nam podarila zohnat u jedneho mechanika...

Odesláno

No, ono je to dokonce 35, což je atypický rozměr, a ořech téhle velikosti skoro nikdo nedělá (např. Hazet jo). Ale dost lidí na to používá ořech 36. Ten je samozřejmě jen na 3/4" ráčnu... Člověče, ale to sis klidně mohl přečíst, tady na fóru už je to zmíněno dostkrát. Na zadním náboji obyč. 405 je matice dokonce ještě větší...

Odesláno

oddie - no já si vytiskl různé návody co jsem tu našel, ale o matce ani slovo :roll Ale teď už je to jedno, jenom jsem se chtěl potom vytahovat jak jsem šikovnej.....tak holt musím počkat na nějakou další závadu ;)

Odesláno

OK, předem díky :roker

Jinak co se bráchova auta týče, tak co s ním bude je ve hvězdách - bratr nereaguje a mě už to nebaví. Takže na sedačku bych od něj asi moc nesázel :nevim:nevim I když nikdy neříkej nikdy, ale já vím své :(

Odesláno

spise profoukle tesneni. Proste necirkuluje voda a vari to :bojim

temostat se vyloucil, vodni pumpa po dnesku taky a mame strach rozhodit motor :bojim

tak litam 206kou no. SUper kchááár :D:D:mrk

[upravil dne 9/7/07 Marlin]

Odesláno
Původně zaslal: Pata

Původně zaslal: Marlin

tak litam 206kou no. SUper kchááár :D:D:mrk

[upravil dne 9/7/07 Marlin]

jak to driftuje? :mrk:mrk:mrk :D

hn,hn,dríííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííft,hn,drííííííííííííííííííííííííííííííííííft!

Odesláno

Když sem nechával měnit manžetu poloosy na levém rameni,tak sem si užil taky dost srandy. Byl sem v Pneuservisu Dvořák, super přístup i cena a navíc můžete čučet v dílně na práci. Mechanik auto z vednul, sundal kolo a chtěl povolit tu středovou matku. Vzal si na to elektrickou pistoli, pistole řvala o 106 ale matka se ne a ne pohnout,tak přinesl větší,výkonější a zase se opakovalo to samé,tak zavolal kolegy a šli k servisu kamionu a přinesli ve dvou obrovskou pistoli,a ta to nakonec povolila :o:D. Ale i ta Megapistole měla co dělat a mechanik taky :mrk Připadal sem si jak v pohádce jak tahaj obrovskou řepu bo co z pole.

[upravil dne 10.7.2007 M.a.R.i]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...