Medvěd Odesláno 17. červen 2007 Odesláno 17. červen 2007 Aka to řekla za mě - je to realita snažil jsem se i dráž, ale . . . Citovat
Bohumil Odesláno 18. červen 2007 Odesláno 18. červen 2007 Méďa je jeden z těch, co nesnáší škaredá auta na silnici.:potlesk:potlesk Citovat
Hadra Odesláno 18. červen 2007 Odesláno 18. červen 2007 Původně zaslal: Béďa Hadra: potrebobal bych to z Ostravy na Vysocinu.. kdyby to bylo bliz tak si tam zajedu ale 250km tam a zpet se mi kvuli tomu jet nechce.. Tak to je zrovna pro tenhle účel blbě spádový směr. Kdyby to byla Praha - Morava, tak můžu sloužit. Jezdí mi každej týden kamion Dřísy - Prostějov ( Přerov, Olomouc ), čili pokud by někdo něco chtěl, tak není problém. Citovat
Vvitty Odesláno 18. červen 2007 Odesláno 18. červen 2007 nech si ho privezt do Sebetova jinak bych asi zkusil zabalit a poslat vlakem, mam s tim celkem dobre zkusenosti. ono ty prepravni firmy jsou vsechny plusminus stejne, protoze lidi ktere zamestnavaji se moc nelisi, blbe placeny, nezajima je co se s balikem deje... kdyz nam dodali transformator (zelezny kus 8x8 cm, cely vyskladany z plechu vedle sebe) uplne na srot, tak jsem to fakt nerozchodil. Kdyz mi kdysi upadnul na podlahu, tak akorat rozbil dlazbu.... Medvede, nechces si ten podpis trosku zkratit? Sice je to uctyhodny vycet, ale cloveka to svadi cist jako by to byl dalsi pripsevek...je to preci jen docela dlouhe 2Secouver: no, a to byla jeste dobra cena! Citovat
oddie Odesláno 18. červen 2007 Odesláno 18. červen 2007 Původně zaslal: Vvitty ....Medvede, nechces si ten podpis trosku zkratit? Sice je to uctyhodny vycet, ale cloveka to svadi cist jako by to byl dalsi pripsevek...je to preci jen docela dlouhe ... No jen počkej, až si takovejhle výčet dám do podpisu já Citovat
Mila_S Odesláno 18. červen 2007 Odesláno 18. červen 2007 Původně zaslal: secouver To Medvěd: teď se koukám na ten Tvůj výčet vozů a víš co nechápu? viz. např. P 405 1,9 TD...Ty ho jeden rok koupíš za 75 tis., dáš do něj 30 tis. a za rok ho prodáš o 43 tis. levnějc než jsi ho pořídil? Není to překlep? Medvěd, jako starý obchodník, se řídí heslem: PRODĚLEK JE TAKY KŠEFT! (ale tolik nepotěší) :-) Citovat
Vvitty Odesláno 18. červen 2007 Odesláno 18. červen 2007 2oddie: kdyz na to prijde, taky bych nasel cim zaplnit podpis na pul stranky... ale ptam se, proc? kdyz je prispevek kratsi nez podpis, tak je neco spatne... Citovat
aka Odesláno 18. červen 2007 Odesláno 18. červen 2007 taky muzu popsat vscehny tramvaje co pouzivam:D:D:D:D Citovat
Vvitty Odesláno 18. červen 2007 Odesláno 18. červen 2007 2aka: tak jo, rychle do vozovny a koukej je tam vsechny popsat, at si je poznas Citovat
buml Odesláno 18. červen 2007 Odesláno 18. červen 2007 vem si priklad z Blavy, tam je rovnou kradou Zloděj jezdil s ukradenou tramvají po Bratislavě Citovat
M.a.R.i Odesláno 20. červen 2007 Odesláno 20. červen 2007 Sice sem nečet příspěvky nahoře. Ale určitě zaznělo,že neposílat českou poštou apod. Já jsem přes českou poštu dobírkou rozeslal skoro celý moje 1.auto. Dřív,když jsem stavěl PC,tak taky vše přes českou poštu. Když vemu hrubej odhad,tak sem odeslal na dobírku něco kolem 60balíků a dostal sem jich tak 2x 3x víc. Za tu dobu, nevím jestli byly erupce na měsíci, ale 2 balíky po sobě byly poškozený. 1. byly 3pasma, byla roztrhlá membrána a utrženej vejškáč a potom mi přišlo rádio, jenže jim určitě spadlo a byl přimáčklej plech na tištáku, ten se narovnal a šlape dodnes. Kdyby byly balíky viditelně poškozený,tak by to bylo na poště. Jenže nebyly. Mám mnohem horší zkušenosti s PPL, DHL apod. Nikdy nepřijeli včas a byly to většínou arogantní k***ti. Navíč se raději ani nebudu rozepisovat o tom,že nikdy nevolali dopředu jak měli. Jinak jak se ptáš na ty rozměry,tak sem několikrát posílal nárazníky a v poho. Nemusíš to ani nějak složitě balit,stačí to obalit potravinářskou folii,aby balík neměl ostrý hrany. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.