Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

to Medvěd: Teta si kupovala před pár lety novou Škodu Fóbii z autosalonu. Při přepravě vlakem, vlak vykolejil a auto bylo lehce poškozeno, myslím,že byl měněnej blatník, dveře a možná ještě něco. Dali ji na ní slevu a spokojená odjela. Ale auto používala jako Taxi a má živnostňák. Ten co nemá živnostňák se asi k takovýhle nabídce nedostane a spíš se takovýhle auta rozprodaj zaměstnancům. Ale zajímalo by mě,co udělaj s timahle 107, jestli je daj do šrotu, nebo vybrakujou zdravý díly a rozprodaj při servisu a nebo opraví a prodaj dál. A jak si zmínil,že kdyby se třeba odřeli od větví stromů,tak si myslím,že to nechají přestříkat a kupující se nic nedozví anebo dostane nějakou slevu.

to Kurt: Super slogan :D:D:D:super

to All: Spletl sem se, nestalo se to v Pardubicích,ale v Teplicích.

[upravil dne 13.6.2007 M.a.R.i]

Odesláno
Původně zaslal: M.a.R.i

to Medvěd:

A jak si zmínil,že kdyby se třeba odřeli od větví stromů,tak si myslím,že to nechají přestříkat a kupující se nic nedozví anebo dostane nějakou slevu.

Když vidím převážet ze Slovače Touaregy, Q7 a podobné "levné" vozy, jsou celý polepený bílou fólií, která zřejmě ta nejjemnější poškrábání zachytí - ale na levnějších autech žádná fólie není, a když se podívám podle silnic třeba u Kvasin nebo Vrchlabí, kde se vyrábí škodovky a vidím Tyx stromy podle silnic, jak mají větve úplně všude, tak mi to prostě vrtá hlavou

Odesláno

věřtre nevěřte,ale fakt se to stalo.taky sem tomu nechtěl věřit.ale když mi pak ukazoval fota tak sem čučel jak puk:o škoda že ty fota nemám hned bych je sem dal.

Odesláno

V občanskym judu dávali kdysi reportáž o maníkovi,co si koupil novou ochcávku v salonu a při čištění auta zjistil,že jsou vzadu v kufru nějaký sváry,tak to odkrytoval a zjistil,že auto bylo bořený na zadek a opravený.To si kupoval funglovku,ale už si nějak nevzpomínám,jak to vyřešili.

Odesláno

to medved - pro prepravu se pouziva specialni vosk ktery se nanese na auto ,pro prepravu od vyrobce k centralnimu skladu , tam se ten vosk ve spesialni mysce sunda a auto jede k prodejci , u nekterych automobilek hradi dopravu automobilka (vyhradni zastoupeni znacky v te zemi ) u nekterych sam prodejce (vim o Nissanu a jeste jednom ale to bylo pred lety ) .

Pokud jde o poskozeni stavaji se casto male oderky , auto se normalne posle do lakovny a opravu hradi prepravce ,ten je pojisteny (u peugotu je to Litra ) , pri vetsim poskozeni to resi Peugeot Praha , videl jsem 206 se spatne vyrazenym VINem - auto se stalo neprodejnym a Praha poslala jen potvrzeni o mozne oprave , kde auto skoncilo nevim (mozna pujcovna Auto tichy :) ) Jednou prislo krupobiti a zasahlo cca 1500 aut na centralnim sklade , auta jezdila normalne ponicena , sli do laku a bud se prodali se slevou nebo o tom ani majitel nevedel , v pripade problemu si to Praha resila sama ,ale nejhorsi na tom je vzdy prodejce po kterem zakazni hulaka jako prvni .

Takove vetsi nehody se resi likvidaci auta . Dokonce jsem videl nekolik novych aut stat v Praze bez vin cisla a pouzivali se k nauceni mechaniku jak co rozebrat po te sli automaticky zpet do francie a do srotu .

Odesláno
Původně zaslal: Dave_k

Taky netuším kde by to mohlo být. :myslim

Nebo Ty to víš?

Tak mi to tady kámoš pomohl identifikovat - prý je to Mezi Pardubicema a Svítkovem, u hokejbalového hřiště - přesněji: TADY

Odesláno
Původně zaslal: Aluška

M.a.r.i. psal, že to bylo nakonec v Teplicích...tak teda nevím :myslim .

:D no a teď, babo raď!

Odesláno
Původně zaslal: Kurt

Původně zaslal: Aluška

M.a.r.i. psal, že to bylo nakonec v Teplicích...tak teda nevím :myslim .

:D no a teď, babo raď!

Je mladý a zamilovaní :myslim

:myslim:D:D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...