Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

bubny byly trosku orezle, ty jsem obrousil ocelovym kartacem a smirglem, brzdice byly v podstate jen spinavy, ty jsem jen lehce prejel tim ocelovym kartacem. Barva se jmenuje Alkyton, neco podobneho jako Hammerite. S tou vydrzi uvidim, nemyslim ze to bude zas tak hrozny, ja zas tak extremne nebrzdim, tak ze 4/5 se snazim brzdit motorem, z Alpskych kopcu takovej strach nemam

Odesláno

Hezky hezky... ja se už týden chystám dát nový nátěr na moje.. ale furt není čas... nějak je to už po těch pár výměnách desek docela poničený místama... :nevim

Odesláno
Původně zaslal: MJSytic

Jako teda fakt pěkný :super

Ale origo je origo:D:D:D:aut

teda takhle ty moje trmeny nevypadaly, moje byly skoro stribrny, jen pokryty vrstvou prachu z brzdovejch desek, tohle ocistit to by sis docela maknul, kdyz tak na to koukam, neprosakuje ti brzdova kapalina ? je to takovy cely mokry ? nebo jsi to predtim namocil vodou pri myti ?

[upravil dne 14/6/07 Ferry]

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Co provede s tou barvou takové alpské táhlé klesání, kdy destičky smrdí a kotouče získávají červený nádech?????

Jakým způsobem to alpské klesání sjíždíš, že ti jdou brzdy dočervena?

Odesláno

teda takhle ty moje trmeny nevypadaly, moje byly skoro stribrny, jen pokryty vrstvou prachu z brzdovejch desek, tohle ocistit to by sis docela maknul, kdyz tak na to koukam, neprosakuje ti brzdova kapalina ? je to takovy cely mokry ? nebo jsi to predtim namocil vodou pri myti ?

[upravil dne 14/6/07 Ferry]

To už je stará fotka. Bylo to mokrý od toho, jak jsem to oplách ... JJ, souhlasím s tím, že je to hodně worezlý, ale neuděláš nic. Hlavně, že to brzdí :)

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

po roce jsem se dostal k tomu abych nabarvil brzdice, barva - Alkyton stribrna hladka

171_7198.jpg

Mno, mě se to moc líbí a to tak, že si myslím, že je věčná škoda na to nandavat kola. :myslim Hezčí by to bylo nechat na těch špalcích, aby to každý viděl.:aut

Odesláno

No, já myslím, že by měl ještě vyměnit brzdové hadice, a pak vypucovat a natřít ještě těhlici a celou vzpěru Pherson, hezky pružinu a tlumič každé jinou barvou :)

Kdysi jsem ze srandy takto barevně vyvedl zadní nápravu na 205, když byla vyndaná z auta, to jsem si pak na STK vyslechl poznámek :D

Odesláno
Původně zaslal: Kdo

Mno, mě se to moc líbí a to tak, že si myslím, že je věčná škoda na to nandavat kola. :myslim Hezčí by to bylo nechat na těch špalcích, aby to každý viděl.:aut

jasne, dobrej napad, hodim to na spalky na ulici a budu to vystavovat, mohl bych vybirat i nejake male vstupne a na oplatku bych mohl udelat takove instruktazni povidani, jak si to doma natrit na svem aute take tak :D :D :D

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Co provede s tou barvou takové alpské táhlé klesání, kdy destičky smrdí a kotouče získávají červený nádech?????

takove useky rozhodne nesjizdim s nohou na brzde, takze jsem se s timto stavem smradu a barvy nesetkal (kdyz nepocitam nedavny sjezd mistnich serpentin na lane s nefunkcni prevodofkou, ale to byl Rover:aut)

jinak ja si to strikal sprejem, kterej do pul hodiny zaschnul..pak se to melo jeste vypalit pri x00°C..na to mi stacila asi 1-2 km dlouha rovinka:D..taky si nemuzu dovolit mit auto nekolik dni na spalkach

[upravil dne 14/6/07 Tommy306]

Odesláno

alpske stoupani se sjizdi se zarazenou rychlosti, ne? ze bych na sjezdech rozpalil takhle udesne brzdy to tedy ne... no, mozna s medvedovsky nalozenym tranzitem :)

spis je otazka co to udela kdyz clovek pojede orientak Trnkosovym stylem :D

Odesláno

Přesně, brzdy do plamene dostane člověk akorát když jede rallye, a ne při sjezdu z kopce, pokud umí jezdit a jede normálně. Pokud je někdo šílenec, že z velkých kopců vyřazuje, tak to pak holt není divu. Mně se brzdy nepřehřály ani při sjezdu za Stilfsserjochu (2700m.n.m -> 900m.n.m.)...

Odesláno
Původně zaslal: Bohouš

Původně zaslal: oddie

Přesně, brzdy do plamene dostane člověk akorát když jede rallye.....

Kdyby jenom brzdy, co takhle trošku žhavější svody ;):mrk:mrk

pekne svitici svody a turbinka, na jakem aute to je focene ?

Odesláno
Původně zaslal: oddie

To bude nějaký turbobenzín s ALS, bez toho ALS nevěřím, že by se to dalo rozsvítit až takhle. Ale můžem to zkusit u Rebikova Focuse... :)

:super

Marek bude určitě souhlasit! :mrk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...