Mila_S Odesláno 12. červen 2007 Odesláno 12. červen 2007 Původně zaslal: Netopýrka .... no, ale já taky kašlu na stránku estetickou :D ....natož jestli se to ke mně hodí :D Ehm, ehm, tohle bych ti skoro věřil :D:D:D:D Citovat
Guest PŘEMA Odesláno 12. červen 2007 Odesláno 12. červen 2007 Není nad klasické tanga to se mi nelíbí:bojim Citovat
Escaper Odesláno 12. červen 2007 Odesláno 12. červen 2007 me by treba zajimalo jak se s tim bezi na autobus, ty slecny na fotkach vypadaji naprosto spokojene ale pochybuju ze to bude tak jenoduche. A jesteli v tom je nejaka vyztuha (musi tam byt) tak jak se s tim treba sedi dve hodiny v aute, nebo lepe na tvrdsi zidli Citovat
vix Odesláno 12. červen 2007 Odesláno 12. červen 2007 Bude to nejspíš samosvorné ( z technického hlediska) ... a přírodní materiály samosvorné, no, hádejte .... Bohužel, s obezitou v českých krajích nic nenaděláme A aku s netop nechápu tuplem ! Citovat
Netopýrka Odesláno 12. červen 2007 Odesláno 12. červen 2007 Původně zaslal: Escaper me by treba zajimalo jak se s tim bezi na autobus, ty slecny na fotkach vypadaji naprosto spokojene ale pochybuju ze to bude tak jenoduche. A jesteli v tom je nejaka vyztuha (musi tam byt) tak jak se s tim treba sedi dve hodiny v aute, nebo lepe na tvrdsi zidli No to běžíš, běžíš, nejdřív svorku cítíš a pak najednou nic a když skáčeš do autobusu, tak ho dobíhá i mladý muž a volá "Slečno, upadla Vám čelenka!" :D:D:D:D:D:D:D:D:D Citovat
Pe.Tr Odesláno 12. červen 2007 Odesláno 12. červen 2007 přijde mi to jak suspenzor:D, není nad krajku! Citovat
Escaper Odesláno 12. červen 2007 Odesláno 12. červen 2007 Původně zaslal: Netopýrka Původně zaslal: Escaper me by treba zajimalo jak se s tim bezi na autobus, ty slecny na fotkach vypadaji naprosto spokojene ale pochybuju ze to bude tak jenoduche. A jesteli v tom je nejaka vyztuha (musi tam byt) tak jak se s tim treba sedi dve hodiny v aute, nebo lepe na tvrdsi zidli No to běžíš, běžíš, nejdřív svorku cítíš a pak najednou nic a když skáčeš do autobusu, tak ho dobíhá i mladý muž a volá "Slečno, upadla Vám čelenka!" :D:D:D:D:D:D:D:D:D no to by me zajimalo potom ta reakce slecny, jestli su tu celenku nasadi tam kam ma nebo na hlavu :D:D:D:D:D:D:D:D:D Citovat
OK406 Odesláno 12. červen 2007 Autor Odesláno 12. červen 2007 A nebo v zimě na to sednou a můžou se klouzat. Používat místo bobů či saní Citovat
Escaper Odesláno 12. červen 2007 Odesláno 12. červen 2007 Původně zaslal: OK406 A nebo v zimě na to sednou a můžou se klouzat. Používat místo bobů či saní to ma malou plochu. hodne by se to borilo a taky by bylo asi hodne zanetu mocovych cest Citovat
Netopýrka Odesláno 12. červen 2007 Odesláno 12. červen 2007 Původně zaslal: Escaper Původně zaslal: Netopýrka Původně zaslal: Escaper me by treba zajimalo jak se s tim bezi na autobus, ty slecny na fotkach vypadaji naprosto spokojene ale pochybuju ze to bude tak jenoduche. A jesteli v tom je nejaka vyztuha (musi tam byt) tak jak se s tim treba sedi dve hodiny v aute, nebo lepe na tvrdsi zidli No to běžíš, běžíš, nejdřív svorku cítíš a pak najednou nic a když skáčeš do autobusu, tak ho dobíhá i mladý muž a volá "Slečno, upadla Vám čelenka!" :D:D:D:D:D:D:D:D:D no to by me zajimalo potom ta reakce slecny, jestli su tu celenku nasadi tam kam ma nebo na hlavu :D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D asi záleží na celkovém dojmu zachránce: 1. šedý nezajímavý průměrný lehce omšelý noname: "Děkuji Vám pane, že jste zachránil můj dnešní účes" a následuje zasunutí na hlavu... 2. pěkňoučký urostlý dvojník Brada Pitta právě vystoupivší z navoněného cabria jen proto, aby mi podal "čelenku": "Děkuji Vám pane, že jste zachránil můj dnešní sestřih" a následuje lehké pozvednutí sukně, zasunutí na určenou plochu a zastrčení mojí vizitky do jeho otevřené pusy. Pozor, nezapomenout pusu zavřít, aby vizitku neodnesl vítr. Tak nějak takhle??? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Citovat
bigosak Odesláno 12. červen 2007 Odesláno 12. červen 2007 Původně zaslal: Netopýrka Původně zaslal: Escaper Původně zaslal: Netopýrka Původně zaslal: Escaper me by treba zajimalo jak se s tim bezi na autobus, ty slecny na fotkach vypadaji naprosto spokojene ale pochybuju ze to bude tak jenoduche. A jesteli v tom je nejaka vyztuha (musi tam byt) tak jak se s tim treba sedi dve hodiny v aute, nebo lepe na tvrdsi zidli No to běžíš, běžíš, nejdřív svorku cítíš a pak najednou nic a když skáčeš do autobusu, tak ho dobíhá i mladý muž a volá "Slečno, upadla Vám čelenka!" :D:D:D:D:D:D:D:D:D no to by me zajimalo potom ta reakce slecny, jestli su tu celenku nasadi tam kam ma nebo na hlavu :D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D asi záleží na celkovém dojmu zachránce: 1. šedý nezajímavý průměrný lehce omšelý noname: "Děkuji Vám pane, že jste zachránil můj dnešní účes" a následuje zasunutí na hlavu... 2. pěkňoučký urostlý dvojník Brada Pitta právě vystoupivší z navoněného cabria jen proto, aby mi podal "čelenku": "Děkuji Vám pane, že jste zachránil můj dnešní sestřih" a následuje lehké pozvednutí sukně, zasunutí na určenou plochu a zastrčení mojí vizitky do jeho otevřené pusy. Pozor, nezapomenout pusu zavřít, aby vizitku neodnesl vítr. Tak nějak takhle??? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Fuuuj už jsem se lekl zastrčení do pusy - ona to vizitka:mad: Citovat
Pata Odesláno 12. červen 2007 Odesláno 12. červen 2007 Netopka: jeste, ze jsem "průměrný lehce omšelý noname", kam bych daval ty vizitky :D:D Citovat
oddie Odesláno 13. červen 2007 Odesláno 13. červen 2007 Původně zaslal: Netopýrka [.... asi záleží na celkovém dojmu zachránce: 1. šedý nezajímavý průměrný lehce omšelý noname: "Děkuji Vám pane, že jste zachránil můj dnešní účes" a následuje zasunutí na hlavu... 2. pěkňoučký urostlý dvojník Brada Pitta právě vystoupivší z navoněného cabria jen proto, aby mi podal "čelenku": "Děkuji Vám pane, že jste zachránil můj dnešní sestřih" a následuje lehké pozvednutí sukně, zasunutí na určenou plochu a zastrčení mojí vizitky do jeho otevřené pusy. Pozor, nezapomenout pusu zavřít, aby vizitku neodnesl vítr. Tak nějak takhle??? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Dobrej fórek, ale trochu dvojsečnej. Přesně ukazuje onen ženský ideál, na který mnohé čekají tak dlouho a úpěnlivě, až na ně nezbyde ani ten "šedý nezajímavý průměrný lehce omšelý noname" v aspoň trochu rozumném vydání... Citovat
Netopýrka Odesláno 13. červen 2007 Odesláno 13. červen 2007 :D:D oddie, a vo tom to je.... však dobře víš, že si dělám srandu .... Brada Pitta používám jenjako symbol dnešní doby, který nám podsouvají média, že B.P. je správný prototyp mužského boha... ve skutečnosti já takového žádného nemám, ale občas ho ráda používám k podrývání mužské ješitnosti a lámání ega Citovat
oddie Odesláno 13. červen 2007 Odesláno 13. červen 2007 Jo jo, vím, že si děláš srandu. Ale takových, co tohle neví a ještě ani netuší, znám taky dost Je docela zajímavé, že v řadě případů na tohle doplatí hlavně hezké holky - i když je to docela logické, když za nimi od puberty běhají houfy zájemců, a ony si mohou vybírat jak chtějí, tak to v nich vzbudí dojem, že to takhle půjde až do nekonečna. No a ono najednou ne, a je vymalováno... maximálně už se ozývají jen ženatí pánové hledající rozptýlení, ale trvalý partner nikde. Nehledě na to, že když už se nějaký chlap alespoň trochu tomu vysněnému ženskému ideálu přiblíží (a že je takových velmi mizivé procento), tak to taky většinou bývá pěkný hajzlík (neb si je toho velmi dobře vědom), a také nebývá použitelný do praktického rodinného života (neb něco takového nepotřebuje). Takže paradoxně na tom jsou nejlépe ony průměrné šedé myšky, co nemají přehnané nároky, a najdou si zavčasu průměrné šedé myše obdobných vlastností Citovat
Netopýrka Odesláno 13. červen 2007 Odesláno 13. červen 2007 Jojo, na prince čekat se nevyplácí.... Citovat
OK406 Odesláno 13. červen 2007 Autor Odesláno 13. červen 2007 Původně zaslal: Netopýrka Jojo, na prince čekat se nevyplácí.... Aby přijel na bílém koni a s kyticí růží:D:D Citovat
oddie Odesláno 13. červen 2007 Odesláno 13. červen 2007 Původně zaslal: OK406 Původně zaslal: Netopýrka Jojo, na prince čekat se nevyplácí.... Aby přijel na bílém koni a s kyticí růží:D:D ...jako na potvoru k sousedce Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.