Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Můj první TUNING na 406tý ...

Recommended Posts

Odesláno

Ráno přijdu k autu (teda ráno - ve 12:00) a nestačím se divit ... v noci jsem přijel ve 4:00 a za oněch 8 hodin mně někdo vymyslel takovouto parádičku ... Už mě to opravdu na naší ulici nebaví - za rok co tu bydlím jsem měl dvakrát ťuklý nárazník od parkování, jednou ukradené poklice z felicie, ze 405tky ukradené chromové čepičky a krytky ventilků ... Jahoda jedna pitomá ... :grr

post-0-14109595791117_thumb.jpg

Odesláno

Tak to ti nezávidím.

Jen pro info. Dnes v noci se nějací "grázlíci" bavili tím, že od našich baráků odvezli popelnice (kontejnery na kolečkách) a pouštěli je z kopce dolů. Kromě toho vyvrátili značku. Jsou to přesně ty popelnice, u kterých jsem měl den před tím zaparkováno auto. Ani nechci domyslet, co by se Mikešovi stalo, kdybych ho tam měl zaparkováno i dnes.

Odesláno

JJ, naštěstí bylo sklo pojištěné ... sice jsem ho pojišťoval teprve před 14ti dny, takže to bude působit dost okatě, jako poj. podvod, ale v pondělí mám domluvenou schůzku s likvidátorem, tak snad to bude OK...

Dundee: vidíš, to jsem úplně zapomněl ... takže to je další, co se mi stalo, naštěstí to rámeček moc neodnesl - měl jsem ho tam teprve od soboty ...

OK406: příští týden se po tom mrknu - doufá, že to bylo tím ... předchozímu majiteli to také nefungovalo, ale vypadá to, že čidlo bude špatné ...

Já se také přikláním k teorii, že to byl nějaký opilec jdoucí z hospody - doufám, že nikdo ze sousedů ... snad nejsem nějalký neoblíbený faktor u nás v baráku ... ;)

Odesláno

Já se také přikláním k teorii, že to byl nějaký opilec jdoucí z hospody - doufám, že nikdo ze sousedů ... snad nejsem nějalký neoblíbený faktor u nás v baráku ... ;)

asi to bude někdo kdo nechce u vas uvěr :D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Vertex

Jsou to kreténi, hlavně, aby se to neopakovalo.

Kolik stojí přední sklo na 406tou se senzorem?

zelene se senzorem přes bůra ,čiré s antireflexní vrstvou asi 11000,-

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...