Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ale tak jo, rád si zahraju, stále mě to baví, začalo to asi v 15 na videoautomatech, pak mi známej pujčoval Atari konzoli, pak jsem koupil PSX 1, no a pak počítač. Vše co se týká aut, a věci ve stylu CoD, nebo Far Cry. Vždy dohravam do konce, jen to někdy trvá i pul roku z časových duvodů, nebo není nalada. Ted jsem se znovu vrátil ke klasice, Mafii;) Jen v poslední době by to chtělo upgrade compu, muj 2,4 celer něco už nestíhá:D Ale zase to tak nežeru abych narval do počítače 100 000,-:D:D:D:D:D

[upravil dne 7/6/07 Radek Hurvajz]

Odesláno

Tak já jsem hrál kdysi dávno Princ of Persia a Vikings, ale pak mě to ňák přestalo bavit (nikdy se mi nic nepodařilo dohrát do konce). Holka hraje občas The Sims, a teď se dala do tý divný vesnice, do tady propaguje Kurt a jemu podobní :D. Já už jsem asi na to moc starej a připadá mi to jako ztráta času. :P

Nojo, jak holka říká, patřím do pravěku.

[upravil dne 7.6.07 Mila_S]

Odesláno

Ale souhlasím s Váma,že ty nový hry už nemají takový kouzlo. I když zase něco jinýho budou říkat lidi za 10let. Ale vzpomínám si jak sem se třeba těšil jak malej Jarda na Half-life 2 , DOOM III, na DOOM sem čekal snad 4roky,ale vždy to bylo celkem zklamání. Nebo když si vzpomenu jak sem čekal na Duke Nuken: FOREVER. Začal sem čekat snad v 5.třídě a ještě sem se nedočkal, takže Duke Nuken: NEVER :D

Odesláno

ATARI-International karate,River raid,Misja,Karateka,Dragonus,ale nej bylo SPY vs SPY s kámošem proti sobě,

286- LARRY ještě v CGA grafice

386 a 486-jednoznačně DOOM I a II,Lotus III,Goblins I II III,

Pentium 75Mhz-Duke Nukem 3d(hra kvůli které sem si koupil pentium),

Celeron 566(přetaktovanej na 700Mhz)-Wolfenstein,Mafia,NfS porsche,GTA III,GTA miami vice,

Jó to bejvávaly časy.Teď 3gigovy pentium,ale hry už mě netáhnou naposledy asi GTA San Andreas.

Odesláno
Původně zaslal: nemec.cb

ATARI-International karate,River raid,Misja,Karateka,Dragonus,ale nej bylo SPY vs SPY s kámošem proti sobě,

286- LARRY ještě v CGA grafice

386 a 486-jednoznačně DOOM I a II,Lotus III,Goblins I II III,

Pentium 75Mhz-Duke Nukem 3d(hra kvůli které sem si koupil pentium),

Celeron 566(přetaktovanej na 700Mhz)-Wolfenstein,Mafia,NfS porsche,GTA III,GTA miami vice,

Jó to bejvávaly časy.Teď 3gigovy pentium,ale hry už mě netáhnou naposledy asi GTA San Andreas.

Hezký výčet. Já sem bohiužel ATARI,AMIGA nezažil. San Andreas byla asi poslední hra,která mě dost chytla.

Odesláno

Jak tak na to koukám začínám se tu přehrybovt starejma disketama a hledat ty klasiky:D A když už tu vzpomínáte ty novější pařby tak poslední co jsem hrál byly NFS Carbon a

Flat out 2. Není nad to prohodit vidláka co nikdy neslyšel o nějaky overalu a ochaný přilbě přednim oknem :D:D:D

Odesláno

já začínal na ZX Spectru, pak Commodor C64 a na něm úžasný last ninja a spoustu dalších... pak 386 prince of persia, formule, no a pak to šlo z kopce Doom, Duke, C&C no a teď si občas zajezdím Live For Speed, GTR2, The Race a na odreagování Counter Strike Source po netu...

jojo, hry jsou fajn, ale nic se nesmí přehánět :super

Odesláno
Původně zaslal: Netopýrka

:potlesk ježíííš, to je bomba....my doma začínali s ATARI a hry byly na desítkách kazet :D

Pamatuju si Boulder Dash nebo jak se to jmenovalo a další hry, taky jsme hráli Super Mario Bros na konzoli, Need for Speed, Diggers, Transport Tycoon, Theme Hospital, Settlers, prostě toho bylo....

ještěže jsem z toho už vyrostla, strašně to žralo čas :-D V podstatě jsem přestala hrát ze dne na den potom, kdy vyšel nějaký Tycoon, už nevím přesně který, a já hrála tři dny v kuse bez spánku.... když jsem to dohrála, těžce jsem odpadla.... uvědomila si svou závislost a od té doby abstinuju :D

LOL .. jako bys mi brala slova z ust :D Ja mel Turbo2000 nejen na kazete ale i na cartridge hec :P

Odesláno
Původně zaslal: AKCZ

LOL .. jako bys mi brala slova z ust :D Ja mel Turbo2000 nejen na kazete ale i na cartridge hec :P

Já měl disketovou mechaniku, tam Turbo nebylo potřeba. :aut

Už jsem o tom psal tu:

Odesláno

Sem si včera nainstaloval demo Colin McRae Rally: DiRT. A přesně jak sem čekal, vizuální orgie, zbytečně náročný na HW a auto se chová jak když sem si malej hrál s angličákama v ruce. Prostě Richard Burns Rally zase nemá pokořitele.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...