Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: KUBBACHER

Komisar: To není špatné, ale může být bouraná, bez servisky, vzhledem k tomu, že je to dovoz, tak i stočené km. Ale ta cena je dobrá.

Ajven: Ten servis prováděl jen ten Peugeot v té Bystřici, takže vše orig. díly a samozřejmě ta serviska a nebourán. Ale podotýkám filter pevných častic je už vyměněný!!:)

cau, neda mit o..jestli to ma najeto 89tisic, proc je uz meneny fap, ktery tam ma bezne vydrzet 150-180tisic. Bud se s tim jezdilo tak, ze se nedokazal regenerovat, tj. porad mesto nebo to ma treba najeto vic, se jich zeptej, kazdopadna na fotkach vypada krasne, to se musi nechat

Odesláno

me lakaly na 607mu rok 01/02 za bratru 430tis po sleve najeto 70tis ,,v reci se prorekl ze rozvody jsou udelany v 90tis a delali to oni,,,mno tak asi takhle:papa ,pokud se jedna o peugeot bystrice ... .......,

Odesláno

no predvadzacie vozidlo urcite nie, aj keby malo 20 000Km...pre porovnanie ako by si sa ty hral s "hrackou" ked vies ze zajtra budes mat inu...

Novy FAP a este to nema ani 100 tisic, tak to je pekna kravina...nieco ako menit rozvody pri 50 000...

proste pekne foto a nejaka firma sa tuzi toho rychlo zbavit...poor:nevim

• O 3 týdny později...
Odesláno

Takže obchod se nekonal, byla bouraná, interiér opotřebovaný, špinavý, řízení táhlo, poškrábaná karosérie, pneumatiky sjeté - zimní podotýkám, a spousta věcí na výměnu. Ujel jsem přes 400km, aby mi ten dealer řekl, že pod 250tis. nepůjde, tak jsme jednali přes dvě hodiny a já naštvanej nakonec odjel domu, ale nelituji, tohle je výsledek za 180. tis.

4

Odesláno

Rok výroby 2001, 2,2 HDi, stav bez investic, plus plecháče na zimu, hans free, navigace, polokůže, tempomat, a spousty kravinek a senzorů, jinak motor suchý, čistý, jede krásně, tach. ukazuje 118 tis. km. Mám jí týdem a jen chválím - zatím.:roker

Odesláno

Byla sice bouraná, ale když jsme to zkoumali tak to asi nebylo nic vážného a ze spodu je bez rezi, jinak původní majitel chtěl za ní 210tis. ale nakonec slevnil. Je lépe vybavená než má původní 605, což jsem nečekal, jsem z ní moc nadšený - kdyby mě tak slyšela manželka:D:D Není jak auto přímo od majitele kluci:super

Odesláno

Přesně tak, a po těch zkušenostech už vím, že ani auto přimo od prodejce a servisované v Peugeotu neznamená kvalitu, z toho předchozího auto se mi opravdu chtělo brečet, připadalo mi to jako by to spravovali učni a ne Peugeot servis.

Odesláno

hezky :potlesk ,sedacky mam stejny ,ale budiky bily,co to mas za verzi? co fap ,to ma ten na 80tkm?

ja mam na 120tkm a nadrzku skoro prazdnou tak tech 105tkm co mam asi sedi, uz jsem to objednal ,ale neprivezli to, tak to nakonec bude cekacka skoro mesic, u peugeot Vysoky Myto, dobry co?

Odesláno

Fap nevím, moc tomu nerozumím, ale z venku vypadá čistě jako zánovní, aditíva nebo co to je tak je loni doplněno. Z barvy jsem měl trochu strach, ale teď se mi líbí také.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...