Mišak Odesláno 24. květen 2007 Odesláno 24. květen 2007 Původně zaslal: Leo Původně zaslal: Escaper A na olomoucku? Prý má teď akci Toyota a stojí to kolem 500,- (ale to jsem opravdu jenom slyšel a nevím zda je to pravda). Další možnost je v Tempo servisu a cena je podle množství doplněného chladiva (asi kolem 1000,-). Já to nechal (poprvé) dělat v Auto Pegas a stojí to tam komplet (vysátí, vakuování, nový olej s barvou, naplnění a doplnění média) kolem 1500,-. Ta toyota to doopravdy má hlasí to v radiu a je to na jakou koliv značku... Citovat
karel070 Odesláno 25. květen 2007 Odesláno 25. květen 2007 Poraďte jede mně u peugeotu slabě klimatizace . slišel jsem o nějakem plnění a ceny jsou ruzné. U nás v Havířově to dělají za 690,- Kč je to dobrá cena ? co se tam všechno dělá? Máte někdo zkušenost s touto firmou ? http://www.autodilyprodej.cz Prosím napište Citovat
OK406 Odesláno 25. květen 2007 Odesláno 25. květen 2007 Myslím si, že to není špatná cena:myslim. Firmu neznám. Citovat
Pavel2 Odesláno 25. květen 2007 Odesláno 25. květen 2007 Ahoj, myslím, že 690 bude jenom za desinfekci(práce + desinfekční prostředek, popř. pylový filtr), vzduch rozvádějícího a sajícího systému a výparníku. Pokud klima nedostatečně chladí, potřebuje chladící okruh(kompresor,chladič...) doplnit chladící plnivo a nějaký olej... A tím se dostávám k tomu co jsme chtěl původně. Nevíte o někom z Hradce králové, který by provedl desinfekci a doplnění KVALITNĚ, popř. uspokojivě.... Díky za info PAvel Citovat
Trundik Odesláno 25. květen 2007 Odesláno 25. květen 2007 Původně zaslal: f3Rd@ A ted se oriznejte kdo vi o necem v Brne??? zkus zavolat 602 778 140. Je to ve staré Líšni. Citovat
bedo Odesláno 25. květen 2007 Odesláno 25. květen 2007 viete o niecom za rozumnu cenu v okoli bratislavy?? .. 2500 peugeotu davat za naplnenie nebudem ked neviem kade to uteka! Citovat
Pavel2 Odesláno 25. květen 2007 Odesláno 25. květen 2007 Jo, ještě nevíte někdo plnící objemy pro klimatizaci u 306tky. Volal jsem do jednoho servisu kde klimy plněj, ale řekli mi, že toto pro Peg 306 nevědí.... Citovat
Diesel Odesláno 25. květen 2007 Odesláno 25. květen 2007 U 306 1,9D je to 750 gramov R134A.Mám to z originál certifikátu pri predaji auta. Citovat
Pavel2 Odesláno 25. květen 2007 Odesláno 25. květen 2007 Díky za info, já mám 2.0HDi, myslíš, že klimatizační zařízení bude stejné? Citovat
Diesel Odesláno 26. květen 2007 Odesláno 26. květen 2007 Prepáč že som sa neozval skorej. Zistil som z katalógov dodávateľov náhradných dielov,že u kondenzátoru je uvádzaná táto náplň u 1,9D aj 2,0 HDi. Citovat
misze Odesláno 26. květen 2007 Odesláno 26. květen 2007 V Brně to teď začali plnit na parkovišti u avion shoppinkparku. Je to u dálnice D2 směr na Bratislavu ( nové Tesco ) a chtějí tam za to něco kolem 950,- Citovat
vitin Odesláno 7. červen 2007 Odesláno 7. červen 2007 Jde mi hodně slabě klima, chtěl bych se zeptat jestli to musí být nutně chybějící náplní, nebo je jiná možnost. U manuální klimy na 306ce zvyšuji chlazení přidáváním otáček ventilátoru, nebo otáčením knoflíku topení co nejvíc do zeleného pole až na doraz? Nebo: co vlastně ovládám knoflíkem topení když ho otáčím do toho studeného pole? Nemusím při zapnuté klimě dát knoflík do krajní polohy v zeleném (modrém) poli? Citovat
ajven Odesláno 8. červen 2007 Odesláno 8. červen 2007 Původně zaslal: vitin Jde mi hodně slabě klima, chtěl bych se zeptat jestli to musí být nutně chybějící náplní, nebo je jiná možnost. U manuální klimy na 306ce zvyšuji chlazení přidáváním otáček ventilátoru, nebo otáčením knoflíku topení co nejvíc do zeleného pole až na doraz? Nebo: co vlastně ovládám knoflíkem topení když ho otáčím do toho studeného pole? Nemusím při zapnuté klimě dát knoflík do krajní polohy v zeleném (modrém) poli? Najskôr to bude chýbajúce médium v okruhu. No a na manuálnej klíme zapneš to tlačítko A/C a potom si len reguluješ teplotu. Nemusíš to mať na samom kraji kde to najviac chladí, ale si to môžeš nastaviť podľa potreby aj na teplejší vzduch. Citovat
TBK Odesláno 11. červen 2007 Odesláno 11. červen 2007 Také slabě šla - či spíš již nešla - klimoška a dnes jsem nechal plnit - do 1.9TD plněno 780g (odsáto zbytek - 100g), cena 1000,- , plněno profi plničkou vč. oleje - ne "ledničkářem". Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.