Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Leo

Původně zaslal: Escaper

A na olomoucku? :P

Prý má teď akci Toyota a stojí to kolem 500,- (ale to jsem opravdu jenom slyšel a nevím zda je to pravda).

Další možnost je v Tempo servisu a cena je podle množství doplněného chladiva (asi kolem 1000,-).

Já to nechal (poprvé) dělat v Auto Pegas a stojí to tam komplet (vysátí, vakuování, nový olej s barvou, naplnění a doplnění média) kolem 1500,-.

Ta toyota to doopravdy má hlasí to v radiu a je to na jakou koliv značku...

Odesláno

Ahoj,

myslím, že 690 bude jenom za desinfekci(práce + desinfekční prostředek, popř. pylový filtr), vzduch rozvádějícího a sajícího systému a výparníku. Pokud klima nedostatečně chladí, potřebuje chladící okruh(kompresor,chladič...) doplnit chladící plnivo a nějaký olej...

A tím se dostávám k tomu co jsme chtěl původně. Nevíte o někom z Hradce králové, který by provedl desinfekci a doplnění KVALITNĚ, popř. uspokojivě....

Díky za info

PAvel

Odesláno

Jo, ještě nevíte někdo plnící objemy pro klimatizaci u 306tky. Volal jsem do jednoho servisu kde klimy plněj, ale řekli mi, že toto pro Peg 306 nevědí....

Odesláno

Prepáč že som sa neozval skorej.

Zistil som z katalógov dodávateľov náhradných dielov,že u kondenzátoru je uvádzaná táto náplň u 1,9D aj 2,0 HDi.

Odesláno

V Brně to teď začali plnit na parkovišti u avion shoppinkparku. Je to u dálnice D2 směr na Bratislavu ( nové Tesco ) a chtějí tam za to něco kolem 950,-

• O 2 týdny později...
Odesláno

Jde mi hodně slabě klima, chtěl bych se zeptat jestli to musí být nutně chybějící náplní, nebo je jiná možnost. U manuální klimy na 306ce zvyšuji chlazení přidáváním otáček ventilátoru, nebo otáčením knoflíku topení co nejvíc do zeleného pole až na doraz? Nebo: co vlastně ovládám knoflíkem topení když ho otáčím do toho studeného pole? Nemusím při zapnuté klimě dát knoflík do krajní polohy v zeleném (modrém) poli?

Odesláno
Původně zaslal: vitin

Jde mi hodně slabě klima, chtěl bych se zeptat jestli to musí být nutně chybějící náplní, nebo je jiná možnost. U manuální klimy na 306ce zvyšuji chlazení přidáváním otáček ventilátoru, nebo otáčením knoflíku topení co nejvíc do zeleného pole až na doraz? Nebo: co vlastně ovládám knoflíkem topení když ho otáčím do toho studeného pole? Nemusím při zapnuté klimě dát knoflík do krajní polohy v zeleném (modrém) poli?

Najskôr to bude chýbajúce médium v okruhu.

No a na manuálnej klíme zapneš to tlačítko A/C a potom si len reguluješ teplotu. Nemusíš to mať na samom kraji kde to najviac chladí, ale si to môžeš nastaviť podľa potreby aj na teplejší vzduch.:papa

Odesláno

Také slabě šla - či spíš již nešla - klimoška a dnes jsem nechal plnit - do 1.9TD plněno 780g (odsáto zbytek - 100g), cena 1000,- , plněno profi plničkou vč. oleje - ne "ledničkářem".

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...