Kulíšek Odesláno 8. červen 2007 Odesláno 8. červen 2007 Nazdarek, určitě se k vaším názorum přídám, je to o cviku a citu. První týden mě rosčilovala hlučná kulisa, a z jedničky na dvojku a z dvojky na trojku jsem už spočital zoubky:( (jsou tam všechny). ale každých tisích km se to zlepšovalo. Teď mam najete cca 19 000km a už to tam skáče samo:P a při rychlem podřazení dvakrát spojka a meziplyn neuškodí. Před SW jsem měl Š Rapid 135 RiC, byla to pila jezdil podle tachometru 190 km/h:P, ale převodovka slabota, tak asi jsem zvyklý. (ale přece nebudeme srovnávat pažouty s nějakými auty). A když se bavíme o převodovce. Mění se v ní olej, nebo je tam celoživotní náplň? Díky Citovat
Escaper Odesláno 8. červen 2007 Odesláno 8. červen 2007 POdle originalniho servisniho navodu co maji francouzi by se mel olej v prevodovce menit po 60 000km taky se na to chystam Citovat
Guest Gremo Odesláno 8. červen 2007 Odesláno 8. červen 2007 prevodovka je taka trocha divna aj u mna oproti ochcavkam resp inym VW (nejazdil som s inymi autami). Zatial sa to da vydrzat az na fakt ze mi niekedy vyskoci spiatocka do neutralu kvoli tomu ze si myslim ze uz ju tam mam Citovat
L.I.P.O.8 Odesláno 22. červenec 2007 Odesláno 22. červenec 2007 taky se mi to nějak nelíbilo tak sem ji zkrátil o 3 cm a koupil jinou hlavici,která je níž než ta předchoií a je to mnohem lepší.ale dost mě štve že jak pořádně vytočím 1 tak ta dvojka tam prostě moc nechce,ale to dělalo ještě před zkrácením Citovat
Kulíšek Odesláno 23. červenec 2007 Odesláno 23. červenec 2007 Původně zaslal: L.I.P.O.8 taky se mi to nějak nelíbilo tak sem ji zkrátil o 3 cm a koupil jinou hlavici,která je níž než ta předchoií a je to mnohem lepší.ale dost mě štve že jak pořádně vytočím 1 tak ta dvojka tam prostě moc nechce,ale to dělalo ještě před zkrácením Jo je to o přesném vedení šaltr páky:aut. Ja mám spíše opačný problém a to, že když pažoutkovi šlapu po krku od jedničky na horu tak řadí jak F1:roker, ale pokuď jedu kočárovku tak klade odpor, asi mám čas strkat fofrklacek tam kam nepatří Citovat
L.I.P.O.8 Odesláno 23. červenec 2007 Odesláno 23. červenec 2007 uvažuju jestli to náhodou nebude olejem,tak ho asi brzo vyměním Citovat
L.I.P.O.8 Odesláno 23. červenec 2007 Odesláno 23. červenec 2007 vedení je dobré akorát se ty ozubené kola nechcou do sebe sednout,doufám,že to nebude něco horšího Citovat
Kulíšek Odesláno 23. červenec 2007 Odesláno 23. červenec 2007 Servisní interval je 60 000 km a olej s vizkozitou 75W80 a máš tam nějaký Citovat
L.I.P.O.8 Odesláno 23. červenec 2007 Odesláno 23. červenec 2007 určitě,ale jak sem ho kupoval tak majtel tvrdil,že sou vyměněné všechny oleje tak mi to právě nejde do hlavy,jestli nekecal,ještě se na to zkusím zeptat v servise Citovat
ROpa Odesláno 11. srpen 2007 Odesláno 11. srpen 2007 Původně zaslal: denoo mal som 4 ku golfa , a radenie bolo urcite lepsie na nom, ale 100 000 km a odisla prevodovka, takze radsej pegotka s nepresnejsim radenim ale zato neporuchovou prevodovkou. Verte ze ked som mal golfa som stale pozeral pod auto ci netece olej z prevodovky, (mali niektore serie ako 1,6 74kw dost kazove prevody-oprava jedine druha prevodovka,zazil som to na vlastnej kozi), ale teraz ked mam pegota viem ze sa uz pozerat nemusim , ono mozno aj preto ze uz sme v rodine mali jednu 1,1 ku, a 180 000 km, ziadne kvapkanie oleja, ziadne poruchy. 100 tne spolahlive, a hovorim to bola 1,1 ! Troska co si pamatam tak spatecka sem tam nesadla a zaskvrcala, ale to mi az tak nevadilo. A tempomat tiez neviem kedy sa montoval, ani v RC verzii nebol v nabidke k vybave zas to neprehanajme, okolo mna jazdi x golfov a s prevodovkou nikto problemy nema, a to tie golfy nemaju rozhodne menej ako 200.000km a bohvie kto predtym na tom jazdil, zato je tam x inych veci co odchadzaju... :-) kazdopadne prevodovka na 206 je fatalna a je to vystraha pre peugeot do buducnosti, najpouzivanejsia vec na aute po volante a pedaloch a je uplne na h**** to si asi robia s nas srandu. Zaradit, jednotku, dvojku nedajboze spiatocku je fakt dost huste a mozem potvrdit ci to ma 10.000km alebo 200.000km je jedno. Da sa na to nejako zvyknut ale kazde den ked cuvam na cestu ma to hned zrana naserie. O zabere spojky sa radsej ani nebavme. Citovat
Falken Odesláno 11. srpen 2007 Odesláno 11. srpen 2007 To je jedna z věcí která se mi u mí 306 1,4 vůbec nelíbí. Když řadim z 1 na 2 při rychlejšim rozjezdu tak stihnu spočítat snad všechny zuby. Z 2 na 3 je to o trochu lepší a zbytek je už dobrej. A ta spojka to je taky děs, jde hrozně těžko. Citovat
Dundee Odesláno 11. srpen 2007 Odesláno 11. srpen 2007 Původně zaslal: ROpazas to neprehanajme, okolo mna jazdi x golfov a s prevodovkou nikto problemy nema, a to tie golfy nemaju rozhodne menej ako 200.000km a bohvie kto predtym na tom jazdil, zato je tam x inych veci co odchadzaju... :-) kazdopadne prevodovka na 206 je fatalna a je to vystraha pre peugeot do buducnosti, najpouzivanejsia vec na aute po volante a pedaloch a je uplne na h**** to si asi robia s nas srandu. Zaradit, jednotku, dvojku nedajboze spiatocku je fakt dost huste a mozem potvrdit ci to ma 10.000km alebo 200.000km je jedno. Da sa na to nejako zvyknut ale kazde den ked cuvam na cestu ma to hned zrana naserie. O zabere spojky sa radsej ani nebavme. No já měl golfa II a na něm jsem dělal spojku dvakrát (najeto cca 25 tkm) během jednoho roku. Převodovka rachtala neskutečnym způsobem i po výměně kompletního setu, tak šel z baráku. Teď u 405ky jsem ji ještě nedělal, ani dva chlapi přede mnou a to ta spojka má najeto cca 176300 km s tím, že jsem jí docela "připálil" (zkoušel jsem chíli tahat pařez meruňky). Jediný, co tý spojce je, tak občas lehce (skoro neznatelně) klouzne při rozjezdu, na volnoběh je slyšet hučící ložisko, jde ztuha a při řazení zpátečky občas napočítá zuby. Olej v převodovce od hodnoty 136500 km na tachometru nikdo neměnil a pohodička:super Citovat
Apiari Odesláno 12. září 2007 Odesláno 12. září 2007 Mám 206 1.6 16V, to řazení byla když sjem jí koupil tragédie, ale kámoš zkušený automechanik to pošteloval a od té doby špica, nevím co s tím udělal ale říkal že tam dal nějaký sil. blok na páku a kulisu. Od té doby je řazení perfektní. Citovat
denoo Odesláno 12. září 2007 Odesláno 12. září 2007 no co sa tyka toho golfa 1,6 ky 8v, tak som to pisal aj preto, lebo tieto motory maju vadne prevodovky a casto odchadzaju na kompletku , a to viem urcite, lebo ked mi odisla tak som obvolal snad pol slovenska, a ked som sa dozvedel k tomuto typu motora kvalitu prevodovky, tak som auto ihned predaval. A to som tu prevodovku nakoniec zohnal az v polsku za 13 000 , tuto na slovensku chceli za dovoz 20 000 a viac, a to len v pripade ak daku najdu kdesi zahranici , lebo su velmi ziadane, samozrejme to plati aj o octaviach tohoto typu motora. O dalsich chybach ako si pisal, samozrejme je ich tam vela a vsetko tu rozpisat co som menil by bola sialenost, hadam taka vacsia oprava, klima cerpadlo odislo, mikro spinace na dverach,packy smeroviek,.... Jednoducho serem nato ze ide lahko radit a presne, ked kvalita prevedenia je na p.. , mne vyhovuje na mojom pegote aka je prevodovka, uz som si zvykol, akurat pri poriadnom vytoceni jednicky pocut synchron ktory nestiha, a da to nejaky ten zvuk pri okamzitom zaradeni dvojky, a mozno este aj maximalna rychlost by mohla byt vyssia u 206 tiek , myslim ze prevodovka nas dalej proste nepusti , aj ked motor by este siel. Citovat
ajsik Odesláno 12. září 2007 Odesláno 12. září 2007 denoo : to je problem vsech RCcek ... bohuzel tam ani pri nejvetsi snaze nemohli dat 6-ti stupnovou prevodovku...nebylo tam na ni misto a vyvoj nove mensi by se jim nevyplatil ... je to skoda, ale podle me to brali tak ze to lidi budou spise honit po okreskach a ne tlacit TDicka v levem pruhu pres 230 kmh;-)... jinak souhlas 6-tka by ji naramne slusela... Citovat
ajsik Odesláno 12. září 2007 Odesláno 12. září 2007 na 6ti kvalt v poradnem brku se musi sahnout pro 306 GTi-6 (S16) , koni ma 167 a vahove je na tom mozna lehce lepe nez 206 RC ... rekl bych ze by to byla hezka podivana, kdyby je nekdo postavil treba do Mostu na par kol ;-) Citovat
aqwaster Odesláno 24. říjen 2007 Odesláno 24. říjen 2007 můj grif u 1.4HDi z 1 na 2 je neřadit přímo, ale nechat 1 spadnout do N a pak dát 2. Zpátečku sem dřív řadil 2x spojka, ale teď používám ajsikuv grifek. Řazení ze 4 na 5, plynule jako bych chtěl podřadit na 3 ale mírně doprava, ne jako dřív do N a pak co nejvíc doprava a nahoru. ještě se mi nestalo že bych si tam dal za 3. -------------------------- P206 1.4HDi r2002 ------------------------------ Citovat
Kulíšek Odesláno 24. říjen 2007 Odesláno 24. říjen 2007 Původně zaslal: aqwaster můj grif u 1.4HDi z 1 na 2 je neřadit přímo, ale nechat 1 spadnout do N a pak dát 2. Zpátečku sem dřív řadil 2x spojka, ale teď používám ajsikuv grifek. Řazení ze 4 na 5, plynule jako bych chtěl podřadit na 3 ale mírně doprava, ne jako dřív do N a pak co nejvíc doprava a nahoru. ještě se mi nestalo že bych si tam dal za 3. -------------------------- P206 1.4HDi r2002 ------------------------------ Jak tak koukám, mám ještě řazení v pohodě. Z 1 na 2 přes neutral jsem naposledy řadil u Rapida Citovat
aqwaster Odesláno 24. říjen 2007 Odesláno 24. říjen 2007 No mě to jde plynule z 1 na 2 taky dobře, ale 1,N,2 je to s menším odporem Nemyslel jsem to tak že bych plynule z 1 na 2 nezařadil. [upravil dne 24.10.07 aqwaster] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.